Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Madziorko musisz poszukać jakiegoś serwera :wink: Na moim już mam bardzo mało miejsca (duża strona). A nie da się na tym co masz stronkę Deniskową?

To ja ze szczeniaczka mi :angel:
Mają 6 dni :wink: Fotka robiona wczoraj, a za chwilke C.D.N :wink:
Tym razem 4 sunie i 2 pieski :P

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakie łśodkie maluszki :angel: czekamy na ciąg dalszy...
SUper zdjęcia Lunki. Faktycznie jak to Julcia powiedziała Lunka jest zawsze taka radosna :D :D :D
A filmik Figi super!!!!!!!!! jak ja kocham filmiki :lol:

Posted

Tak to ta sunia i czas Ci ucieka :wink: :lol:
madziorko film się nie wyświetla :-? Błąd wyskakuje :wink: :roll:
ale zapisze go sobie na kompie i pooglądam :angel:

Posted

mnie sie nieesttey tez filmik nie wyswietla nie wiem czemu ewnie cos z interią nie tak, ani zapisac mi sie tez nie da wiec ty pewnie tez sobie nie oglądnełas? spróbuje to potem naprawic i wgrac gdzies indziej a teraz lece na spacer...

Posted

Fotecki robione przed momentem :D Ehem... "Południowe, łozkowe leniuchowanie Abiego" 8)

Śpimy sobie

Kto mu tu przeszkadza w spanku?? :evilbat:

ZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEW!! :oops: :D

Posted

Jak Abi ziewa :angel: :angel: :angel:

Magda&Egri nie wyświetliły się zdjęcia ale już sama znalazłam foteczki Ergi :wink: :angel: Siuper :angel: :angel: :angel:

Galuńka cudna :angel: :angel: :angel:

Posted

Kochani,

Wdało się małe zamieszanie w Galerii, ponieważ chciałam połączyć topici i coś mi się pomerdało (pierwszy raz to robiłam), a teraz nie chce mim się wyświetlić Panel Moderacji GALERII SZNAUCERÓW (pewnie z powodu tych 16o stron).
Jakby na to nie patrzeć nagle założycielem topicu stał się RobertN, a była nim Marta-m nio i zrobiłam zamieszanie :oops: Martusiu i Robercie bardzo Was przepraszam :calus: Posataram się to naprawić przy najbliższej okazji (kiedy zacznie mi się wyświatlać Panel M.)
Przepraszam za zamieszanie.

Mod.J.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...