Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam. Romas niestety nie Bieszczady ale chętnie kiedyś pojadę ,to okolice Karpacza.
A teraz zdjęcia ze Szklarskiej i okolic-listopad 2004.
Kiedy staną te uszy? :(

''patyczek''-ręce bolą od rzucania :roll:

Ja z psem 8)- to było 4 listopada

Posted

Witam. Romas niestety nie Bieszczady ale chętnie kiedyś pojadę ,to okolice Karpacza.
A teraz zdjęcia ze Szklarskiej i okolic-listopad 2004.
Kiedy staną te uszy? :(

''patyczek''-ręce bolą od rzucania :roll:

Ja z psem 8)- to było 4 listopada

Posted

Okolice Karpacza ! Pieknie tam :-)
Uszy stanal tylko daj im czas :D i rosolki z galaretka i moze jakies preparaty na wzmocnienie czesci chrzestnych.
m&Z

Posted

Jejku Agatko ale słodkie paróweczki :angel:

:angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel:

Wszystkie foty suuuper :angel:
Ja kcem więcej :lol: :angel: :angel: :angel:

Posted

Witajcie, och jak dobrze wiedzieć wreszcie Rivendelkowe maluszki i wasze psiazcki w normalnych kolorach~!!! bo ostatnio chyba wiecie, że miałam tryb awaryjny z dość...ech dziwacznymi kolorkami:) już wszystko gra, systemik nowy, więc ogółem supcio i ciesze sie ze wrociłam! Alterek super! Zuzia super!! Maluszki super! Arwenka super! jesli kogos pominwełam to bardzo przepraszam :oops:

Posted

Witajcie, a ja wstawiam obeicany dawno filmik "szkoleniowy" tylko mówię od razu że niwieele widać bo kręciłam go sama bo siostra nie miała czasu a jakoś akurat ładna pogoda była więc sama sie za to zabrałam:) a pod koniec własnie widać jak Denisek czasem zapatrzy się w coś i głuchnie własnie czasem tak jest na spacerkach po orostu nie slyszy a po kilku sekundach juz wszystko ok komendy od razu wykonuje itd... powiedzcie mi jak tego go oduczyć chodiz mi o tej moment na filmiku (ok. 30 którejs sekundy) jak mówię mu noga a on siedzi i patrzy się (jakiegoś ptaka zobaczył ;))...

http://sznaucerdenis.w.interia.pl/000_3041.MOV

Posted

Nio mi tez sie nie wyswietla :-? .

Ale za to wkleje Wam jedna fotke z niedzelnego agility :wink: :

ale wysoko skacze co :wink:

Na zdjeciu nasz nowy tunelek, a w ogole tego dnia strasznie wialo i ciagle nam cos wywracalo :lol: .

Posted

alexandra napisał(a):
Oooo skubaniutka :lol: :lol: :lol: W sumie to jak inaczej miałaby skakać skoro takie ma imię :lol:

No wlasnie, tylko ja nie sprawdzilam wczesniej, bo mi sie wydawalo, ze dobrze pamiatam i powinnam pisac Bungee, zamiast Bangi :roll: .

Posted

Witajcie po długiej przerwie!! :)
Więc tak, Dorotko masz slicznego średniaczka- bardzo podoba mi sie jego gęsta broda!! 8)

Bereniko jaki smiesnzy twój olbrzymek z tymi uszkami! :lol: Przesłodko wygląda! :wink:

Kasiu, Seja ma świetnych rodziców - takie fajne 3 szkraby malutkie! :P

Agatko, przesłodkie jest to zdjęcie gdy mamuska Arwenka opira główke na szczeniaczkach! :) Prawdziwa mamuska! :smilecol:

Ka_Vago, ależ ta Bangi jest skoczna dziewczynka dla niej to trzeba przeszkody jeszcze wyższe - wtedy będzie raju! :calus:

Posted

Oczywiście ten post wyżej jest napisany przeze mnie, ale Magda zapomniała sie wylogować! :evil: Bardzo prosze Mod o usunięcie go :) To post mojego autorstwa! :lol:

Witajcie po długiej przerwie!! :)
Więc tak, Dorotko masz slicznego średniaczka- bardzo podoba mi sie jego gęsta broda!! 8)

Bereniko jaki smiesnzy twój olbrzymek z tymi uszkami! :lol: Przesłodko wygląda! :wink:

Kasiu, Seja ma świetnych rodziców - takie fajne 3 szkraby malutkie! :P

Agatko, przesłodkie jest to zdjęcie gdy mamuska Arwenka opira główke na szczeniaczkach! :) Prawdziwa mamuska! :smilecol:

Ka_Vago, ależ ta Bangi jest skoczna dziewczynka dla niej to trzeba przeszkody jeszcze wyższe - wtedy będzie raju! :calus:

Posted

Agatko ! Twoje - Arwenkowe ''kluchy'' są przesłodziudkie.
A teraz wczorajszy - 11.01- spacer
Pobiegamy?

O rany jak ja tego nie lubię

A teraz pierwsze zajęcia z aportem:
czy już mogę pobiec?

mam to wziąć?

chyba ci tego nie oddam 8)

Posted

Witajcie:) Olu, ależ Bandizorek świetnie skacze:))

[quote name='Ka=vanga']
a czy ta poprzeczka jest ustawiona na 35 cm tak jak dla klasy S czy mniej? bo jeśli tak to Bangi wszystkich by pokonała takimi susami:))) :lol:

Bereniko a ty Alterka na grzbiecie trymujesz? widze, że ma łądnie podstrzyżone policzka i przedpiersie sama go strzyzesz? jaką masz masyznkę? heh ja wywiad robie bo wczoaj zamówiłysmy sobie tego mosera 1400 i juz nie moge sie doczekać jak podstzryzemy naszego szkraba....ech to czekania

za filmik bardzo przepraszam ale chciałam w nim umeiscic wszystkue komendy i ma 40 sekund :roll: w zwiazku z tym zajmuje az ponad 8MB a na wszystskich darmowych kotnach jednorazowo wgrywany plik moze miec najwyzej 3MB dlatego sie nie otwiera czy nie zna ktos jakiegos lepszego serwera ? heh...a póki co to wstawię dwa krótsze filmiki ale nie szkoleniowe bo jest tam w sumie tylko komenda do mnie i susu Deniska po nagrode jak biegnie uradowany, ale to za momencik...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...