madzior_ka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 witajcie orsini konik super!!!, ale ja to jednak wole duże bo fryzy sa dość małe.... zaraz znajde to mam nadzieje ze sie nie obrazicie ak wkleje tu moja miłosć: hanowera!!
malawaszka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Haloo znalazłam w aparacie ostatnie fotki Lunetki z Mercunią :angel: szaleństwa na łóżku 8)
Marta-m Posted January 8, 2005 Author Posted January 8, 2005 jaka elegancka obróżka 8) Lunka fajnie w niej wyglada!!! Zresztą jak we wszystkim :wink:
berenika Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Malawaszka one są takie rozkoszne :angel: a teraz mój pies tu widać już go z ''tamponami'' w uszach :lol: mam 9 miechów
berenika Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 znalazłam jeszcze wakacje w górach sierpień - pół roku tu jedno ucho stoi bo się zainteresował co jem
Marta-m Posted January 8, 2005 Author Posted January 8, 2005 jakie piękny olbrzymekkkk.......eehhh :angel:
madzior_ka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Witajcie:0 amlawaszko Lunetka ma słodziuchną obróżkę, bereniko widze, że twój olbrzymek już coraz doroślejszy:) sliczne zdjecia i na tym najnowszym już mafajnie stojącx uszka;)!
jostra Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Oto Lambiś w sweterku mojej roboty niestety zdjęcie nierewelacyjne, bo właśnie siadała bateria, a ubranko też nie leży najlepiej, bo Lambiś szalał jak opętany :P a ja musiałam szybko zrobić zdjęcie ze względu na tą nieszczęsną baterię :( Z dedykacją dla madziorki i julci :P P.S. W tle salon mojej własnej roboty :D tj. sama go urządziłam - to dla orsini, bo ona nigdy nie ogląda na zdjęciach psów tylko wszystko pozostałe :P
julcia_so Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Justysiu! Jestem pełna podiwu dla ubranka :) Co tu duzo gadać, jest piękne! I bardzo dziekujemy za dedykacje! :calus: :laola:
Mek Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Ubranko to ja bym nazwał : pelerynka a la jostra :) A salon ? no cóż nie każdy pracuje ponadwymiarowo w banku :):)
madzior_ka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Jostra super zdjecie, super ubranko i super salon, heh musze mamie pokazac jak wróci bo ona też lubi takie szczegóły:) szczególnie właśnie wnętrz:))))
dorotak Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 A oto Atos, pseudo: Ruda Wiewióra :lol: w pełni sezon letniego To tak a propos dyskusji o rudzeniu czarnuchów.
jostra Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 [quote name='Mek']Ubranko to ja bym nazwał : pelerynka a la jostra :) A salon ? no cóż nie każdy pracuje ponadwymiarowo w banku :):) Mek - kredyty są dla ludzi :P A teraz trochę zdjęć: Unikalne zdjęcie :wink: pierwszy raz na dgm mój sznaucio czsr Lars Extra Sfora + oczywiście Lambo i Uni Larsik i Lambo w natarciu :P Larsik, Lambik i mniej widoczne czarnuszki Uni i Berry Ulubiona pozycja Lambisia w zabawie Dostojny Uni : "Ja nie biorę udziału w ich głupich zabawach" 8) Pari i Berry znów mordują kaczkę :wink: Pari w przed wyjściem :P I jeszcze raz - aż do znudzenia 8) tym razem artystyczne, hi, hi : roll:
julcia_so Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Justysiu! Masz przesłodką gromadke! :) A poza Lambusia jest EXTRA! :lol:
jostra Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Dzięki dziewczyny :) A teraz kilka staroci z czasów gdy ja i Larsik bylismy jeszcze młodzi :D
Seja Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Łał!! Ale laseczka!!! Teraz zupełnie inaczej wygladasz!!( aczywiście nie mówię to do tego ,ze teraz NIE wygladasz jak laseczka...tylko inne włoski i w ogole!!) A lambisiowa gromadka jest boooska!! Takie foteczki z buszowania w domku sa najfajniejsze!!!!!
jostra Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 he, he :P właśnie, że włoski zaczynają być podobne, jeszcze 10/15cm i będzie tak samo - kolor też podobny mam już 8)
Romas Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Czekajac na zdjecia nowych kluseczek Agatki :-) wkleje fotki Zuzi.To z ostatniego spotkania Obidiensowego w Parku Skaryszewskim. I mam pytanie do Bereniki czy te gory gdzie bylas ze swoim olbrzymkiem to Bieszczady ?Pytam bo ciagle tam bywam :-)
Romas Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Acha,wkleja sie ,to dobrze bo bylo napisane ,ze blad. To wrzuce jeszcze :D No i jak Wam sie podoba cwiczaca Zuzia ? :D
Romas Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Dorotaczku ? A zauwazylas ,ze Zuzia ma o wiele wieksze uszy od Atosa :D
Seja Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 A ja sobie spróbuje wkleić jakąś Seję...oczywiście ni się nie uda bo ja jestem antytalent....hehe Jakby co to sorry...
Seja Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Hoho ...jaka ja genialna!! Nawet mi sie udalo..prosze proszę.. To moze jeszcze mame i tate Sei...
Mek Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Kat podpisz tych rodziców bo mi wyleciało juz z głowy kto i co :)
Recommended Posts