AnkaG Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Doginka bardzo mi się twój Gordon podoba. Jeśli się nie mylę to widzę w nim amerykańską krew. :oops: Gratuluję dzieciaczków. Ja mam obecnie cztery miniatury (czwartą w sylwestra adoptowałam ze schronu). Szczeniaki miałam tylko raz. Moja Estka się postarała i urodziła 3 suczki i 3 pieski. Więcej miec nie będę, bo za bardzo przeżywałam szukanie im domków. Ja się do tego nie nadaję. Kocham moje sznupki i to mi wystarczy. :lol:
Justa Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='AnkaG'] Dogo to nie miejsce do plot. A już galeria szczególnie :angryy: Mod.J
Doginka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='AnkaG']A tu cała czwórka. :lol: Słodkie są:loveu: Ja mam tylko 2 ale też lubią moje łóżeczko:diabloti:
dorotak Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Coś mało zimowych zdjęć tej zimy :diabloti: Więc wstawiam zdjęcia z dzisiejszego spacerku z moim łobuziakiem :loveu: Z ukochaną piłeczką :cool3: Jakie fachowe noszenie uszu :crazyeye: A śniegu było duuuużo... :lol:
belfer54 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Doginka dzięki za umieszczenie zdjęć, na których jest Frodo.
madzior_ka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dorota!! jakie śliczne zimowe zdjęcia:) uwielbiam takie black&white:) ale nie powiedziałabym za nicv w życiu ze to dzisiaj zrobione.... jakbyś zobaczyła nasz dzisiejszy spacer to jedyne co na nim spotkalismy to błoto i kałuże, a... i zapomniałabym o tej 20-sto centymetrowej zaspie w ogrodzie o wymiarach 30-40 cm:)) Mam nadzieję, że coś jeszcze spadnie bo coś woóle z tej zimy zdjęć nie mamy bo takie jesienno-deszczowe to niezbyt fajne jak na luty.... Ps. I wszystkiego najlepszego z okazji imienin (spóżnione ale szczere życzenia dla Dorotak:)) nie wiem czy teraz obchodziłaś, ale lepiej złożyć niż nie:)) a skojarzyło mi się bo włąśnie mamy gości z okazji imienin mojej mamy, twojej imienniczki:)
kasia124 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 super te zbiorcze zdjecia spankowe az chce sie miec wiecej pieskow od razu :)) ale by bylo przytulania :) wysciskajcie swoje stadka ode mnie i Figi :)
AnkaG Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dzisiaj było kompanko i czesanko całej czwórki. Cięęężka praca. Doginko - ty przy tych futerkch to masz masę roboty. Kasia124 - dzięki za uznanie. :lol:
Elitesse Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 sredniakowy "team" :eviltong: w Bydgoszczy :smile: czyli hodowle Elitesse, Grand Sen, Amma i Punta Arenas
dorotak Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='madzior_ka']Dorota!! jakie śliczne zimowe zdjęcia:) Dzięki :loveu: [quote name='madzior_ka']jakbyś zobaczyła nasz dzisiejszy spacer to jedyne co na nim spotkalismy to błoto i kałuże, A u nas wyjątkowo był zimowy weekend - mnóstwo śniegu i mróz -14 stopni :cool3: [quote name='madzior_ka']Ps. I wszystkiego najlepszego z okazji imienin Dzięki, dzięki - tak, ja też jestem lutowa Dorota ;)
Natalia_W Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Daaaawno nie wstawialm zadnych fotek.... nadrabiam ;) Troszke zimowych fotek mojej szalonej ekipy ;) i to wszystko ;)
Irviers Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Natalia śliczne zdjęcia!! Wy teraz macie taką zime straszną???
Elitesse Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Gucio juz umie jezyk pokazywac :eviltong: hehe a u mnie nie ma zimy :placz:
Natalia_W Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Zdjecia byly robione dwa dni temu... dzisiaj sniegu jest mniej bo przyszla odwilz... ale do wczoraj bylo okropnie...
Natalia_W Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Elitesse'] Gucio juz umie jezyk pokazywac :eviltong: hehe a u mnie nie ma zimy :placz: hihi no mowilam Ci w Bydgoszczy ze to diabelek ;) :)
Doginka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 No nareszcie jakiś ruch w tej galerii:multi: A oto Smoleń po przeróbce:diabloti: "Pani Pelagio, czy pani jeszcze może?":diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:
Doginka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 belfer54 napisał(a):Doginka dzięki za umieszczenie zdjęć, na których jest Frodo. Nie ma sprawy, mogę jeszcze powklejać:loveu:
Elitesse Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Natalia_W']hihi no mowilam Ci w Bydgoszczy ze to diabelek ;) :) dogadaly by sie z moja Olka :evil_lol:
Recommended Posts