Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Doginka bardzo mi się twój Gordon podoba. Jeśli się nie mylę to widzę w nim amerykańską krew. :oops:
Gratuluję dzieciaczków. Ja mam obecnie cztery miniatury (czwartą w sylwestra adoptowałam ze schronu).
Szczeniaki miałam tylko raz. Moja Estka się postarała i urodziła 3 suczki i 3 pieski.
Więcej miec nie będę, bo za bardzo przeżywałam szukanie im domków. Ja się do tego nie nadaję. Kocham moje sznupki i to mi wystarczy. :lol:

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś mało zimowych zdjęć tej zimy :diabloti: Więc wstawiam zdjęcia z dzisiejszego spacerku z moim łobuziakiem :loveu:

Z ukochaną piłeczką :cool3:

Jakie fachowe noszenie uszu :crazyeye:

A śniegu było duuuużo... :lol:

Posted

Dorota!! jakie śliczne zimowe zdjęcia:) uwielbiam takie black&white:) ale nie powiedziałabym za nicv w życiu ze to dzisiaj zrobione.... jakbyś zobaczyła nasz dzisiejszy spacer to jedyne co na nim spotkalismy to błoto i kałuże, a... i zapomniałabym o tej 20-sto centymetrowej zaspie w ogrodzie o wymiarach 30-40 cm:)) Mam nadzieję, że coś jeszcze spadnie bo coś woóle z tej zimy zdjęć nie mamy bo takie jesienno-deszczowe to niezbyt fajne jak na luty....

Ps. I wszystkiego najlepszego z okazji imienin (spóżnione ale szczere życzenia dla Dorotak:)) nie wiem czy teraz obchodziłaś, ale lepiej złożyć niż nie:)) a skojarzyło mi się bo włąśnie mamy gości z okazji imienin mojej mamy, twojej imienniczki:)

Posted

Dzisiaj było kompanko i czesanko całej czwórki. Cięęężka praca.

Doginko - ty przy tych futerkch to masz masę roboty.

Kasia124 - dzięki za uznanie. :lol:

Posted

[quote name='madzior_ka']Dorota!! jakie śliczne zimowe zdjęcia:)

Dzięki :loveu:

[quote name='madzior_ka']jakbyś zobaczyła nasz dzisiejszy spacer to jedyne co na nim spotkalismy to błoto i kałuże,

A u nas wyjątkowo był zimowy weekend - mnóstwo śniegu i mróz -14 stopni :cool3:

[quote name='madzior_ka']Ps. I wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Dzięki, dzięki - tak, ja też jestem lutowa Dorota ;)

Posted

No nareszcie jakiś ruch w tej galerii:multi:

A oto Smoleń po przeróbce:diabloti:

"Pani Pelagio, czy pani jeszcze może?":diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...