malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 udało mi się robić je w zachodzącym słońcu :loveu: uwielbiam takie kolorki i czasem poluję właśnie na spacer w takim świetle :loveu:
Elitesse Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Zima jest BARDZO CIĘŻKĄ porą roku. Biedne sznaucerki muszą jeść patyczki. Na szczęście są dobrzy ludzie, którzy nie zapominają o zwierzętach i ustawiają w lesie karmniki dla sznaucerków. ;) :lol: :lol:
dorotak Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Elitesse napisał(a):Zima jest BARDZO CIĘŻKĄ porą roku. Elitesse, :roflt::roflt: :roflt: Elitesse napisał(a):Na szczęście są dobrzy ludzie, którzy nie zapominają o zwierzętach i ustawiają w lesie karmniki dla sznaucerków. No i trzeba przyznać, że sznaucerki na tej diecie przybierają ładnie na wadze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Doginka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Elitesse napisał(a): ;) :lol: :lol: Jaki śliczny dziki koziołek:diabloti: :loveu: :crazyeye:
marisia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Witajcie - wszystkie foty są [SIZE="4"]SUPER :klacz: :klacz: :klacz: . Może ja swoje też zaprowadzę do lasu – po co ja się męczę i stoję przy garach co drugi dzień :angryy: :angryy: :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
Doginka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 A taki biedny jest Raperek jak go moja potworzyca męczy:mad: :shake:
malawaszka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 łomatko biedak - w yorka go zamieniła :lol: ależ on ma cierpliwość - moje by sobie nie dały takich cudów robić :cool1:
Doginka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 A tak śpią moje skarby:loveu: Gordon w akcji ratowniczej - próba ratowania Rapera:diabloti: Raper porywacz misiów:razz: Zarośnięty koziołek:bye:
eria Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 znowu mały olbrzymkowy przerywnik ;) a tu - kto odróżni :evil_lol: :evil_lol:
Karolina_i_dogi Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 A na kolejny olbrzymkowy przerywniczek zapraszam do galerii: http://www.dogomania.pl/gallery/210/29/729.html Co zrobić z tym zdjęciem by się pokazało? Wiem, że trzeba je zapisac w formacie jpg, ale jak? Hmm, przepraszam jestem osiołkiem komputerowym Pozdrawiam Ps. pierwsze zdjęcie Kreona wygląda jak sprzed wojny... Się chłopak trzyma..;0
eria Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Przepiękna ta Twoja sunia...Też kiedyś będę mieć olbrzymka z rodowodem:loveu: :loveu: :loveu: mój ze schroniska dzisiejsze fotki p.s.ja też osiołek komputerowy i chyba nie wiem jak Ci pomóc...
Karolina_i_dogi Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Dzięki. To mój pierwszy sznaucer. Do tej pory miałam dogi niemieckie, raz kundelka i owczarka kaukaskiego. Jeden dog, kundelek i kaukaz były z tzw. odzysku - z ulicy. Możliwość uratowania życia jakiemuś zwierzakowi i znalezienie mu dobrego domu... to są wyznaczniki bycia człowiekiem - istotą wyższą! Gratuluje więc decyzji! A amatorskim okiem patrząc to Kreon to taki prawdziwy sznucer - szorstkowłosy. Moja Haza to przy nim prawie nowofunland. Szkoda tylko, że mu uszka lecą na głowę:( Aparatu niestety nie mam swojego, więc ze zdjęciami będzie u nas kiepsko:placz:
eria Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kreon ma baardzo twardą sierść, wręcz drutowatą , zwłaszcza na karku i grzbiecie.Nie stresuję staruszka trymowaniem,tylko maszynką strzyżemy.Nasza fryzjerka (Nitencja z dogo)twierdzi że takiej sierści nawet maszynka nie zniszczy:evil_lol: . A uszy jak mu obcięli ok 10 lat temu tak ma:cool1: też bym temu co to zrobił coś obcieła:angryy: a niuf to moja ukochana rasa obok sznaucera olbrzyma (pewno dlatego jestem zachwycona Twoją Hazą:evil_lol: ) szkoda że nie masz aparatu :(
Olivka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kreon piękny! Oglądałam jego zdjęcia, jak przyjęłaś go do siebie. Teraz wygląda wspaniale. A dla Nitencji :klacz: . Świetnie go prowadzicie dziewczyny:multi: , nie szkdzi, że maszynką. Te starsze typy mają włos jak dzik.
eria Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Mila-fajna fotka! Olivka-cieszę się że tak uważasz ;) miło słyszeć słowa uznania;)
Justa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Karolina_i_dogi napisał(a):Co zrobić z tym zdjęciem by się pokazało? Wiem, że trzeba je zapisac w formacie jpg, ale jak? tak trzeba w jpg. a więc jak Ci sie otworzą zdjęcia psiura (te z pierwszego linka) to kliknij w któreś, otworzy się większe a potem prawym przyciskiem --> właściwości. tam wyskakuje CI adres zdjęcia zakończony .jpg następnie kopiujesz go i wstawiasz między znaczniki prosze pamiętać o maxymalnym wymiarze zdjęć 500x500 pix !
Karolina_i_dogi Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 próbuję " class="ipsImage" alt=""> HURAAAAAAA!!!!!!!!:multi:
Karolina_i_dogi Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hmmmmm....... Takie fotki to można i na ścianę w antyramie sobie powiesić.... Uwielbiam zdjęcia czarno-białe!
eria Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 piękna fota....a mnie nie ma kto zrobić ładnego zdjęcia z psami :-(
Justa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 tak jakby to powiedzieć. mnie też nie ma. samowyzwalacz + statyw :)
Recommended Posts