Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zima jest BARDZO CIĘŻKĄ porą roku.
Biedne sznaucerki muszą jeść patyczki.

Na szczęście są dobrzy ludzie, którzy nie zapominają o zwierzętach i ustawiają w lesie karmniki dla sznaucerków.

;) :lol: :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
Zima jest BARDZO CIĘŻKĄ porą roku.

Elitesse, :roflt::roflt: :roflt:

Elitesse napisał(a):
Na szczęście są dobrzy ludzie, którzy nie zapominają o zwierzętach i ustawiają w lesie karmniki dla sznaucerków.

No i trzeba przyznać, że sznaucerki na tej diecie przybierają ładnie na wadze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witajcie - wszystkie foty są [SIZE="4"]SUPER :klacz: :klacz: :klacz: . Może ja swoje też zaprowadzę do lasu – po co ja się męczę i stoję przy garach co drugi dzień :angryy: :angryy: :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

Przepiękna ta Twoja sunia...Też kiedyś będę mieć olbrzymka z rodowodem:loveu: :loveu: :loveu: mój ze schroniska
dzisiejsze fotki

p.s.ja też osiołek komputerowy i chyba nie wiem jak Ci pomóc...

Posted

Dzięki.
To mój pierwszy sznaucer.
Do tej pory miałam dogi niemieckie, raz kundelka i owczarka kaukaskiego.
Jeden dog, kundelek i kaukaz były z tzw. odzysku - z ulicy.
Możliwość uratowania życia jakiemuś zwierzakowi i znalezienie mu dobrego domu... to są wyznaczniki bycia człowiekiem - istotą wyższą!

Gratuluje więc decyzji!

A amatorskim okiem patrząc to Kreon to taki prawdziwy sznucer - szorstkowłosy. Moja Haza to przy nim prawie nowofunland. Szkoda tylko, że mu uszka lecą na głowę:(

Aparatu niestety nie mam swojego, więc ze zdjęciami będzie u nas kiepsko:placz:

Posted

Kreon ma baardzo twardą sierść, wręcz drutowatą , zwłaszcza na karku i grzbiecie.Nie stresuję staruszka trymowaniem,tylko maszynką strzyżemy.Nasza fryzjerka (Nitencja z dogo)twierdzi że takiej sierści nawet maszynka nie zniszczy:evil_lol: . A uszy jak mu obcięli ok 10 lat temu tak ma:cool1: też bym temu co to zrobił coś obcieła:angryy:
a niuf to moja ukochana rasa obok sznaucera olbrzyma (pewno dlatego jestem zachwycona Twoją Hazą:evil_lol: )
szkoda że nie masz aparatu :(

Posted

Kreon piękny!

Oglądałam jego zdjęcia, jak przyjęłaś go do siebie. Teraz wygląda wspaniale.
A dla Nitencji :klacz: . Świetnie go prowadzicie dziewczyny:multi: , nie szkdzi, że maszynką. Te starsze typy mają włos jak dzik.

Posted

Karolina_i_dogi napisał(a):
Co zrobić z tym zdjęciem by się pokazało? Wiem, że trzeba je zapisac w formacie jpg, ale jak?

tak trzeba w jpg. a więc jak Ci sie otworzą zdjęcia psiura (te z pierwszego linka) to kliknij w któreś, otworzy się większe a potem prawym przyciskiem --> właściwości. tam wyskakuje CI adres zdjęcia zakończony .jpg

następnie kopiujesz go i wstawiasz między znaczniki

prosze pamiętać o maxymalnym wymiarze zdjęć 500x500 pix !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...