Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MartaReksKiwi']Czyli jest to nowa choroba genetyczna sznaucerów :diabloti:

Reksio :)

R i K :loveu:

i film :diabloti: (ogladac z dzwiękiem :diabloti:... Kiwi warczy na Reksia który leży w ciemnościach na przedpokoju i... Kiwi sie go boi :lol:)
http://www.zippyvideos.com/9885510506338296/2006_1127rozne0062/

Czy ja śnię, czy to dwugłowy smok?:evil_lol:
A filmik jest powalający:evil_lol: :diabloti: ;)

Posted

hihi cieszę sie ze sie podobało i ze Kiwi poprawiła humory :lol:
Racja wariatka z niej :lol: teraz wlasnie sie przeciaga i tak wyciągneła szyje mocno ze az jej zaczeło w kosciach strzelac :lol:

Żancia tak to moja mama sie tam chichra :lol:

Doginko jeszcze nie udało mi sie wyhodowac sznaucera z dwoma głowami :evil_lol: ale mysle ze to kwestia czasu
dowod:

a tak w ogole to to chyba 2 albo 3(?) raz kiedy R i K leżą razem. Normalnie jest tak ze Kiwi (zawsze niedopieszczona i szukająca ciała do przytulania :evil_lol:) goni Reksia po całym mieszkaniu zeby się położyc obok niego.. nastomiast Reksio jak tylko poczuje obecnosc Kiwi w tym samym pomieszczeniu to ucieka do innego.. i tak w kółko :lol:

Posted

no i uwaaagaaa nadchodzeeee

caaała plaża mojaaaaa

przegonię wszystkie ptaszyska

aaaalbo nie...

cholera a to co? strażnik texasu?

stane szerzej na nogach to będę groźniej wyglądać :evil_lol:

phi! sika ze strachu przede mną

ależ słabizna a taaaka duża

no jezu no nie śmiejcie sie z niej! ona po prostu nie wytrzymała napięcia :cool1:

Posted

[quote name='MartaReksKiwi']

a tak w ogole to to chyba 2 albo 3(?) raz kiedy R i K leżą razem. Normalnie jest tak ze Kiwi (zawsze niedopieszczona i szukająca ciała do przytulania :evil_lol:) goni Reksia po całym mieszkaniu zeby się położyc obok niego.. nastomiast Reksio jak tylko poczuje obecnosc Kiwi w tym samym pomieszczeniu to ucieka do innego.. i tak w kółko :lol:

Prawdziwi faceci nieraz tak mają:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka'] fajniste te Twoje chłopaki - i jaka zgoda między nimi :roll: :placz:

Ale gdyby wiedzieli, że przez to będziesz płakać, to pewnie zrobiliby Ci tę przyjemność i trochę pogryźliby się dla Ciebie(a może o Twoją Lunkę ) :diabloti:;)

Posted

Aneto, chyba musisz najpierw umieścic zdjęcie w jakimś serwerze - np w imageshack. Stamtad dopiero można tu wkleić zdjęcie. Ale nie jestem tego całkiem pewna, może ktoś, kto tu już umieścił fotki poda jakieś instrukcje

Posted

na łąkach on zawsze rano chodzi na łąki i tam biega i nie patrzy czy jest mokro czy nie :evil_lol:.
Ale jak się wybiega to tak sobie grzecznie siedzi tylko jak dzieci idą to kręci dupką z radości.

Posted

[quote name='Aneta55']może teraz

Udało się.;) Ale jak już wkleisz zdjęcia na FOTOSIK to ich nie usuwaj, bo znikną również z galerii :p
Fajnego masz piesia:loveu:

Posted

dziękuje bardzo za pomoc, męczyłam się a dzięki Dogince prosze !!!!

Fajny :lol: masz racje właśnie wyszalał się na łące i śpi jak aniołek.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...