Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam..Kilka zdjęć, wygranych wystawy zabrzańskiej:
Handsome Black z Gniazda Złotych Lwów-CWC:

Delecto Czar Dębowej Góry-Zw.Mł.BOB:

Fulda Tamagra-NSwR:

Gil Estel-Best Puppy:

Lider Dyas-NPwR:

Toska Toskania Nadlipnickie Bestyjki-Zw.Mł.:

Fermenos Danica Baroness of Dolina Rivendell-BOB Puppy:

Reszta zdjęć na www.zabrze.jpg.pl

Posted

piekne zdjecia . A przy okazji to czemu z dgm przychopdza powioadomienia o odp na post . Zapchałomi dzis czała skrzynke. miałem zaznaczone BEZ powiadamia .

Posted

Ciesze sie ze sie podobają :)
Mek ja tez mam odznaczone a i tak co jakis czas przyhcodzą do mnie powiadomienia- i wtedy rpzychodzi an raz jakies 30-40 wiadomosci... i wlasciwie tez nie wiem co mam zrobic ;)

Posted

Szczęsciara :lol: :)
do mnie nie dosc ze przychodza to jeszcze z tematu o swiatówce który chyba jest ostatnio jednym z najpopularniejszych :evil_lol:

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
QUANTANAMERA
sliczna sunia :) jaka błyszcząca :)
zmniejsz fotki (500x500) albo zrob z nich linki ;)

zmniesze fotki obiecuje ale po pracy bo to photobucket doprowadza mnie od szału bo pojednej wykonanej oparacji wywala mi strone i musze robić wszystko od początku.

Posted

wszystkie zdjęcia śliiczne;) a tak pry okazji to jaki ty Marta masz aparat? pytam bo jestem na etapie rozglądania się za czymś lepszym i pytam wszystkich znajomych o to:)

Posted

Qantunia piekna uwielbiam taka skore z krociutka sierscia taka mila w dotyku jest ze mozna caly dzien miziac psa i przytulac :))) Eliteskowe piesiurki tez przepiekne!!!!!tez bym chciala miec tyle na raz piesorkow!!!! a przy okajzi mam pytanie czy wsrod sredniakow jest umaszczenie czarno-srebrne? bo czesto widze pieprzaki a jak juz cz.sr. to miniatury...

Posted

kasia124 napisał(a):
Qantunia Eliteskowe piesiurki tez przepiekne!!!!!tez bym chciala miec tyle na raz piesorkow!!!! a przy okajzi mam pytanie czy wsrod sredniakow jest umaszczenie czarno-srebrne? bo czesto widze pieprzaki a jak juz cz.sr. to miniatury...

na focie brakuje Lancelota ktory do jutra przebywa na wygnaniu u moich rodzicow :eviltong:
kolor cz-sr nie jest uznawany u sredniakow choc nie powiem ze kilka psow o tym umaszczeniu widzialam

Posted

eria napisał(a):
QUANTANAMERA !!! Więcej !!!!!!!!!!!!!!!!! Więcej olbrzymków !!!!!!!:loveu:

Będzie więcej Jutro jade z Quantą do stajnie i na hubertusa pewnie tez pojedziemy więc na cpykam jej fotek i wstawie je tu :)

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
Fajne maluchy! :) ile one juz mają? :)
Zostawiasz sobie któregos?

maja 4 tyg dokładnie i raczej nie zostaje u nas zaden .

Posted

eria napisał(a):
QUANTANAMERA !!! Więcej !!!!!!!!!!!!!!!!! Więcej olbrzymków !!!!!!!:loveu:

mówisz i masz;) pies w typie olbrzyma (żeby nie było niedomówień):cool3::cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...