Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A masz może piepszaki ??????

CHWALE SIE 3 BIS PAPY!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: z HISTORY OF MADNSS Piwowar !!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: a Gucia wygrała szczenięta suki!!!!!!!!!!!
ale przegrała z Guciem (swoim miotowym bratem):placz: :placz: :placz: ale przyznaje że słusznie:placz: :placz: :placz:

Posted

Cco jest? Tyle było sznauciów i tak mało zdjęć?Tyle co Doginka wstawiła na fotosik, a Meggy tym razem nie było?
Ani na sznaucerach , ani na wystawach... łeee....

Posted

Witam!
Iwonko, niestety nie mogłam pojechać do Wrocławia ani NDM, bo ostatnio tak dużo gonię, że musiałam znaleźć czas dla domu i rodziny, bo dziś znów mnie nie było w domku, więc dwa dni, to już troszkę za dużo, tym bardziej, że od jutra znów "powtórka z rozrywki"...:(

Napewno się poprawię, obiecuję!! ;)
Niech tylko mały podrośnie, to już będzie OK!...:)

Posted

To teraz troszkę średniaków z Klubówki ;)

Stawka czarnych, młodzież, suki:

Abi od Elitesse w oczekiwaniu na ocenę (tym razem była druga, ale wielkie gratulacje za niedzielnego BOBa :loveu: ):

Suczka, która wygrała z Abi:

Nie pamiętam niestety imienia tej suczki, ale w szczeniaczkach pokazywała się też córeczka Amigi z Krakowa:loveu: (czy Aleksandra tu zagląda???):

To niestety wszystko, co z mojego aparatu z grubsza nadawało się do pokazania :oops:

Posted

AMIGA napisał(a):
Aleksandra zagląda, zagląda :-)))

Hihihi, tak myślałam ;) :evil_lol:

AMIGA napisał(a):
Strasznie jest ta mała Afrodyta podobna do mamuśki!!!:lol:

Super. :lol: W ogóle na wystawie było strasznie dużo mniamuśnych szczeniorków :loveu:

Posted

[quote name='Doginka']ten piesio bardzo mi sie podoba

To jest suczka LUKRECJA Corigentia (Sasquehanna FOREMNIAK - WHO IS NEXT Hermes)
[quote name='Doginka']I te dwa tez

A tu od lewej ADONIS ARES Larryland (LARY z Miasta Piastów - SHARON Northumberland) i SHARON Northumberland (ULI Moldau North - SILVANA Tessy)

Posted

Doginka napisał(a):
Dzięki Agnieszko. Może chcesz jeszcze coś rozszyfrować?:diabloti:

He, he, dzięki, jestem chwilowo baaardzo zajęta:diabloti: .
Na zdjęciu z czarna suczką był jej numer:diabloti: , a 2 pieprzaki akurat znałam.:evil_lol: A tak poważnie, nie znam tych psów, a numerków też nie ma:placz: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...