supergoga Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Czyli tak jak to zwykle bywa - dwa domy - 1 pies. A tyle czekała. Miłka jedzie do domku. Domek sprawdzony. Drugi domek też był zainteresowany - z Poznania - ale już Miłka była zarezerwowana. Czyli kolejna psica bezpieczna. Quote
Lilmo Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Znowu jestem mięczak,bo się poryczałam :oops: Grunt, że tym razem ze szczęścia! Tak bardzo się cieszę! :multi::multi::multi: A jakieś szczegóły? Gdzie Miłka zamieszka, w Poznaniu? I czy wiadomo od kiedy pojedzie do SWOJEGO domku? A ten drugi domek nie będzie skłonny przygarnąć innej psiej biduli? Quote
rita60 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 :multi::multi::multi:wspaniała wiadomosc:multi::multi::multi:powodzenia malenka:multi: Quote
Gdusia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ale sie ciesze super wiadomosc :multi::multi::multi::multi: A moze drugi domek bylby zainteresowany Ruda ?? Quote
chucas Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Super wiadomość hurraaaaaaaaa :loveu: Miłeczko pakuj się jedziesz do domku :lol: A czy juz wiadomo kiedy nowi Państwo odbiora Miłkę? Załapię się jeszcze na ostatnie sobotnie mizianko Miłeczki? A może ten drugi domek zaadoptowałby Rudzielca? Quote
supergoga Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Powstawiam dzisiaj na naszą stronę Fundacyjną wszystkie psiaki i nowe foty i wyślę Pani od Miłki. Miłka jedzie do domu w przyszłym tygodniu. Quote
chucas Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [QUOTE]Miłka jedzie do domu w przyszłym tygodniu.[/QUOTE] To w sobotę jeszcze zdążę ja wymiziac i życzyć jej powodzenia :lol: [quote]Powstawiam dzisiaj na naszą stronę Fundacyjną wszystkie psiaki i nowe foty i wyślę Pani od Miłki.[/quote] super dziekuję Super SuperGogo Quote
Lilmo Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Drogie ciotki odwiedzające wątki psiaków z przytuliska w Buku, mamy do Was apel! Niedawno ruszyła akcja "Pomagamy zwierzętom" organizowana przez sieć hipermarketów Tesco. Tesco przekaże 10% wartości z każdej kupionej karmy marki Tesco oraz Pet Food. Dodatkowo firma Mars przekaże 10 000 wybranym w głosowaniu schroniskom. Bardzo prosimy o Wasze głosy na schronisko w Buku. Jak oddać głos? Wystarczy wejść na stronę: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. . Po prawej stronie znajduje się lista schronisk. Wystarczy wybrać schronisko, podać swój e-mail, a następnie odebrać maila i potwierdzić oddanie głosu. Z góry dziękujemy! Quote
rita60 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Lilmo napisał(a):A Miłka już w swoim domku? :razz: Wspaniale:multi:badz szczesliwa malenka:multi: Quote
supergoga Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Oj, żebyś nie zapeszyła. Lilmo pytała czy Miłka już w domu - a jeszcze nie. Ma iść pewnie pod koniec tygodnia, tzn. w pierwszych dniach listopada. Jak będę wiedziała, że poszła, napiszę. Quote
rita60 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 supergoga napisał(a):Oj, żebyś nie zapeszyła. Lilmo pytała czy Miłka już w domu - a jeszcze nie. Ma iść pewnie pod koniec tygodnia, tzn. w pierwszych dniach listopada. Jak będę wiedziała, że poszła, napiszę. Sorry,ale nie zauwazyłam znaku zapytania:oops: w poscie Lilmo :oops:w takim układzie trzymam kciuki i czekam na info. Quote
Gdusia Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 "Ma iść pewnie pod koniec tygodnia, tzn. w pierwszych dniach listopada." To jeszcze caly miesiac bedzie u nas ?? Myslalam ze pojdzie jakos teraz w tym tygodniu ... Quote
Lilmo Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ale namieszałam tym moim postem :oops: Przepraszam :oops: Gdusia spokojnie, Supergodze pewnie pomyliły się miesiące ;) Ja wczoraj, na którymś wątku ( chyba Lady ) pokręciłam dni... to wszystko przez tę pogodę :roll: Quote
rita60 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Lilmo napisał(a):Ale namieszałam tym moim postem :oops: Przepraszam :oops: Gdusia spokojnie, Supergodze pewnie pomyliły się miesiące ;) Ja wczoraj, na którymś wątku ( chyba Lady ) pokręciłam dni... to wszystko przez tę pogodę :roll: Nie ty namieszałas,tylko ja musze zwiekszyc dioptrie w okularach:evil_lol: Quote
Gdusia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Uff mam taka nadzieje ... A jesli chodzi o pogode to jest straszna :roll: Ciekawe czy w sobote bedziesz jeszcze w schronisku :) Quote
supergoga Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Jasne że pomieszałam. To nie listopad tylko październik miał być, choc i jeden i drugi niemiły jest i do moich ulubionych nie nalezy. Jak tylko się czegoś dowiem to napiszę. Wy też Gdusiu... Jutro pewnie podjadę do Buku, ale nie wiem, na ile i kiedy. Quote
supergoga Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Miłka od dzisiaj jest w swoim domku. Na razie przez 2-3 dni się przyzwyczaja, bo to delikatna panienka. Potem sterylka, ale już będzie wracała po zabiegu do własnego domku. Ufff. Quote
Lilmo Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Trzymam mocno kciuki za Miłkę i jej nowe życie! Quote
chucas Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Bardzo się cieszę, ze Miłka w końcu w nowym domku, cudowna wiadomość mam nadzieję, ze uda się wyciągnąc jakies foty z nowego domku, bylabym bardzo wdzięczna :evil_lol: Quote
Gdusia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Rowniez sie ciesze :multi: Asia widziala ostatnio Milke na spacerku z nowym panem i mowila ze to nie ten sam pies byla taka szczesliwa :loveu: Quote
chucas Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 To Miłka jest w Buku? Aż miło by było zobaczyć jej tak bardzo uradowaną mordkę, ale mogę się domysleć jaka ona jest teraz szczęsliwa :evil_lol: w koncu spełniło się jej marzenie o kochającym domku Quote
chucas Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Czy sa jakieś wieści z nowego domku Miłki? Moze jakies zdjecia? Jestem ciekawa jak się miewa nasza Milusińska? Quote
Recommended Posts