Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dziś lub jutro postaram się odświeżyć wszystkie ogłoszenia Miłki,ale oczywiście im ich więcej tym lepiej, dlatego wielkie dzięki za pomoc!

Posted

Słuchajcie, mam domek, oczywiście nic to pewnego. Częstochowa. Pani dzwoniła w sprawie Remika ale...płeć obojętna, ma być szorściaczek, nieduży, łagodny (dołączy do innego psa, bardzo łagodnego i kotków). Sądzę, że Miłka może się łapać. Mam urwanie pędzla, jeśli możesz podeślij mi Lilmo link do dowolnego ogłoszenia o Miłce, skąd ściągnę jej opis, dane kontaktowe. Bardzo Cię również proszę o pozbieranie jej najładniejszych zdjęć. Ten dom, chodzi mi o jakość rozmowy, może być dobrym domem. Warto to sprawdzić. Przesłałabym pani zdjęcia suni, info o niej i dane kontaktowe do osoby pilotującej jej sprawę, jeśli pani się zdecyduje podejmie rozmowę.

Posted

Miłeczka jest naprawde miła. Może los wreszcie się do niej uśmiechnie.

Miłka na spacerku wygląda zza staruszki Sabinki

To naprawdę śliczna, terierkowata sunieczka, mała i drobniutka

Posted

Słuchajcie, mam domek, oczywiście nic to pewnego.
O i następna dobra wiadomość, w takim razie trzymamy kciuki za Miłeczkę...Mam nadzieję, że się uda, a wtedy jej nowa Pani na pewno nie pożałuje adpcji szorściaszka, bo Miłka to prawdziwy aniołek :loveu:

Posted

Gdusia napisał(a):
Milka bardzo sie zmienila z bojazliwego psiaka zrobil sie energiczny i pepel zycia pies :loveu: ktory bardzo pragnie domku

No własnie,gdzie ten domek:roll:

Posted

Miałam 2 telefony i meila w sprawie suni. Odesłałam do Pawła. Jedni Państwo chcieli w weekend przyjechać zobaczyć sunię, ale o ile wiem Pawła nie było. Dzwonili, tyle że nie wiem, jakie były ustalenia, jak się Paweł umówił. Czy przyjechali czy dopiero przyjadą.