idusiek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 fajna ona...trzymam kciuki za najlepszy dla niej domek ! Quote
Martunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Śliczna jest. Trzymam kciuki za dom, by się udało. Dodaję bannerek do siebie i w wolnym czasie postaram się o jakieś dodatkowe ogłoszenia... Quote
Lilmo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ja dziś lub jutro postaram się odświeżyć wszystkie ogłoszenia Miłki,ale oczywiście im ich więcej tym lepiej, dlatego wielkie dzięki za pomoc! Quote
majqa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Słuchajcie, mam domek, oczywiście nic to pewnego. Częstochowa. Pani dzwoniła w sprawie Remika ale...płeć obojętna, ma być szorściaczek, nieduży, łagodny (dołączy do innego psa, bardzo łagodnego i kotków). Sądzę, że Miłka może się łapać. Mam urwanie pędzla, jeśli możesz podeślij mi Lilmo link do dowolnego ogłoszenia o Miłce, skąd ściągnę jej opis, dane kontaktowe. Bardzo Cię również proszę o pozbieranie jej najładniejszych zdjęć. Ten dom, chodzi mi o jakość rozmowy, może być dobrym domem. Warto to sprawdzić. Przesłałabym pani zdjęcia suni, info o niej i dane kontaktowe do osoby pilotującej jej sprawę, jeśli pani się zdecyduje podejmie rozmowę. Quote
Lilmo Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Majqa wielkie dzięki za pamięć o Miłce! Wysłałam już maila z informacjami oraz zdjęciami :) Quote
majqa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Info o Miłeńce przekazane. Reszta już w rękach tej pani i losu. Quote
supergoga Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Miłeczka jest naprawde miła. Może los wreszcie się do niej uśmiechnie. Miłka na spacerku wygląda zza staruszki Sabinki To naprawdę śliczna, terierkowata sunieczka, mała i drobniutka Quote
chucas Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Słuchajcie, mam domek, oczywiście nic to pewnego. O i następna dobra wiadomość, w takim razie trzymamy kciuki za Miłeczkę...Mam nadzieję, że się uda, a wtedy jej nowa Pani na pewno nie pożałuje adpcji szorściaszka, bo Miłka to prawdziwy aniołek :loveu: Quote
Gdusia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Milka strasznie sie zaprzyjaznila z Madrasem :) Dzisiaj na spacerniku biegaly jak szalone :D Quote
chucas Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 I coś słychać w sprawie nowego domku? Czy Pani zdecydowała się zaadoptować Miłeczkę? Quote
Lilmo Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Miłko dawno mnie tu u Ciebie nie było :kiss_2: Jakie z niech chucherko na tych najnowszych zdjęciach! Nic tylko brać i przytulać ją! Quote
Gdusia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Milka bardzo sie zmienila z bojazliwego psiaka zrobil sie energiczny i pepel zycia pies :loveu: ktory bardzo pragnie domku Quote
rita60 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Gdusia napisał(a):Milka bardzo sie zmienila z bojazliwego psiaka zrobil sie energiczny i pepel zycia pies :loveu: ktory bardzo pragnie domku No własnie,gdzie ten domek:roll: Quote
chucas Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 No właśnie gdzie ten domek??? sprawa jej ewentualnej adopcji jakoś przycichła, domku gdzie jesteś, ona już tak długo wypatruje ukochanej Pani/Pana... Quote
rita60 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Gdzie domek dla tej slicznej,szorstkiej panienki:roll: Quote
Lilmo Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 No niech już ktoś pokocha tą naszą Miłkę :roll: Quote
supergoga Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Miałam 2 telefony i meila w sprawie suni. Odesłałam do Pawła. Jedni Państwo chcieli w weekend przyjechać zobaczyć sunię, ale o ile wiem Pawła nie było. Dzwonili, tyle że nie wiem, jakie były ustalenia, jak się Paweł umówił. Czy przyjechali czy dopiero przyjadą. Quote
Lilmo Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 W takim razie mocno zaciskamy kciuki i czekamy na wieści w tej sprawie! :bigok: Quote
Recommended Posts