chucas Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Miłeczka :loveu: ale uhahana dziewczynka, śliczna jak zawsze :lol: nie mogę się na nią na patrzeć, tak żałuję że nie udało mnie się jej odwiedzić w środę :(( Quote
kasik wawa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 jejku jak ona wypiekniala i z takim wygladem jeszcze w schronie siedzie??co sie z ludzmi dzieje ze jej jeszcze nie zauwazyli... i chyba troszke odwazniejsza sie wydaje Quote
Lilmo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Zapraszam serdecznie na kolczykowy bazarek na rzecz psiaków będących pod opieką Fundacji Animalia, a więc min. na Miłkę! http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczykowy-bazarek-dla-podopiecznych-animalii-do-02-08-zapraszam-142730/#post12676235 Quote
Lilmo Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Od wczoraj Miłka z Suzą dołączyły do Brysia i znajdują się na stronie głównej adopcjepsow.org jako psy do pilnej adopcji. Mam nadzieję, że być może ktoś tam Miłkę wypatrzy. Ludzie no nie pozwólcie jej tyle czekać! :mad: Quote
Lilmo Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Miłko gdzie te Twoje wszystkie ciotki? :mad: Cichutko tutaj u Ciebie... Quote
Lilmo Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Nie jestem przekonana czy to dobry dom, ale może warto zaproponować Miłkę bądź Aurorkę? http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-malego-szczeniaka-sunie-142583/#post12714753 One niby nie rasowe, ale w typie rasy. Może warto sprawdzić skoro to dom z okolic Poznania, a może nie... sama nie wiem co o tym myśleć, więc może Wy zajrzyjcie na ten wątek. Quote
supergoga Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Obawiam się że ta osoba chce rasowca. I jakos tak dziwnie to brzmi, ale Miłke mogę wkleić. Dzięki. Quote
Lilmo Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Piękna Miłka wciąż czeka na swojego człowieka! Quote
chucas Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Jestem pewna, że w końcu ktoś ją wypatrzy i da jej najlepszy domek na świecie :lol: Quote
Gdusia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 No wlasnie kto pokocha nasza milke ? Podnosimy na pierwsza... Quote
Lilmo Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Aż wierzyć się nie chce, że Miłka nadal nie podbiła żadnego dobrego serduszka :shake: Quote
Gdusia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No smutno :( Mam nadzieje ze niedlugo ktos cie pokocha malenka Quote
chucas Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ja też mam taką nadzieję, tym bardziej, że nasza Miłeczka z tygodnia na tydzień się rozkręca, nie byłam u niej przez 2 tyg. i gdyby ktoś ją przefarbował na czarno to bym jej nie poznała. Tak dzisiaj brykała, najpierw biegała z Madrasem jak opętana, a później szalała z glebą :evil_lol: Kumpel (inny psiak) rozkręcił zabawę pt"kopanie ziemi", jak Miłka podłapała to tylko było słychac jak ziemia i drobne kamyki uderzają w płot, tak zacięcie walczyła z wykopywaniem, jak mały Bob budowniczy :loveu: Ona jest poprostu niesamowita :loveu: W nowym domku wniosłaby samą radość, ona jest takim wesołym pieskiem, potrzebuje tylko kochajacego serca :loveu: Quote
chucas Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Oczywiście nie mam zdjęć, bo oczywiście zapomniałam aparatu foto, a jakby inaczej...:shake: a szkoda bo byłoby co fotografować, m.in. zabawy w podkopy w glebie Miłki, Madrasa i Kumpla Quote
Gdusia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Oj ja taka rozrywke mam prawie co tydzien :D:D No i kto wygral zawody ??:P Quote
chucas Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Kumpel generalnie zainicjował całą zabawę, na zasadzie "pokopie trochę w ziemi, dzieciaki podłapią i bedą miały zajecie" :lol: oczywiście rzuciły się Madras z Miłką do kopania, ale w pewnym momencie Madras się już tym znudził, a Miłka nadal niezmordowanie kopałą dziury, gdybym jej juz nie zawołała do jej kojca to ona by tak dalek kopała i kopała... ona jest bezbłędna :loveu: Quote
Gdusia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Heh no to widze ze psiaki niezly ubaw mialy z calej zabawy :D Jak zaluje ze mnie tam nie bylo :shake: Quote
Recommended Posts