Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miłeczka :loveu: ale uhahana dziewczynka, śliczna jak zawsze :lol: nie mogę się na nią na patrzeć, tak żałuję że nie udało mnie się jej odwiedzić w środę :((

Posted

Od wczoraj Miłka z Suzą dołączyły do Brysia i znajdują się na stronie głównej adopcjepsow.org jako psy do pilnej adopcji. Mam nadzieję, że być może ktoś tam Miłkę wypatrzy. Ludzie no nie pozwólcie jej tyle czekać! :mad:

Posted

Ja też mam taką nadzieję, tym bardziej, że nasza Miłeczka z tygodnia na tydzień się rozkręca, nie byłam u niej przez 2 tyg. i gdyby ktoś ją przefarbował na czarno to bym jej nie poznała. Tak dzisiaj brykała, najpierw biegała z Madrasem jak opętana, a później szalała z glebą :evil_lol:
Kumpel (inny psiak) rozkręcił zabawę pt"kopanie ziemi", jak Miłka podłapała to tylko było słychac jak ziemia i drobne kamyki uderzają w płot, tak zacięcie walczyła z wykopywaniem, jak mały Bob budowniczy :loveu:
Ona jest poprostu niesamowita :loveu: W nowym domku wniosłaby samą radość, ona jest takim wesołym pieskiem, potrzebuje tylko kochajacego serca :loveu:

Posted

Oczywiście nie mam zdjęć, bo oczywiście zapomniałam aparatu foto, a jakby inaczej...:shake: a szkoda bo byłoby co fotografować, m.in. zabawy w podkopy w glebie Miłki, Madrasa i Kumpla

Posted

Kumpel generalnie zainicjował całą zabawę, na zasadzie "pokopie trochę w ziemi, dzieciaki podłapią i bedą miały zajecie" :lol:
oczywiście rzuciły się Madras z Miłką do kopania, ale w pewnym momencie Madras się już tym znudził, a Miłka nadal niezmordowanie kopałą dziury, gdybym jej juz nie zawołała do jej kojca to ona by tak dalek kopała i kopała... ona jest bezbłędna :loveu: