Gdusia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Supergoga a jezeli ja bym zmnijszyla fotki i wyslala je tobie moze wtedy by weszla. Ja moge je normalnie zmniejszyc. Quote
supergoga Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 To nie chodzi o wielkość. Ja zmniejszyłam bez problemu. One nie są w JPG, a na ogłoszenia wchodzą tylko w tej opcji. Nie wiem czemu akurat te, bo np. Rudej dzieci, wszelkie poprzednie, wszystkie było w JPG lub dały się przerobić. A te nie mogę. Quote
Gdusia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Hmm dziwne bo wiekszosc byla robiona z tego samego tel... Mam nadzieje ze uda sie cos z nimi zrobic Quote
supergoga Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 :mad: A ja durna ciapa nie potrafiłam. Ostatnio dostałam jakiejś foty i przerobiłam a teraz nie potrafiłam. Dzięki - powstawiam na ogłoszenia. Może to coś zmieni. Quote
majqa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Wstawiłam wszystkie otrzymane. Poszłam na max łatwiznę. Zmieniłam rozszerzenie tak po prostu - "zmień nazwę" i zamiast bmp dałam jpg. ;) Quote
supergoga Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Niestety jednak to też nie to. Tutaj wstawic mogłam te zdjęcia, ale oprócz tego leżącego one są w PNG i ta opcja jest zablokowane. Nie moge na jpg przerobić. Np. na allegro i na naszą strloonę muszę mieć w jpg, czyli nic z tego.:placz: Quote
Gdusia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Szkoda :( Jak sie uda to w piatek porobimy malej nowe zjdecia. W weekend niestety nas nie ma :( Quote
chucas Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Kurcze mi też się chyba nie uda dotrzeć w wekend :-( A mała jak zwykle urocz:loveu:, z tym że na jej nieszczęscie na żywo jest 100 razy piękniejsza niż na zdjęciu, ech... może w końcu ją wypatrzy jakiś domek Quote
Gdusia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ja mam nadzieje ze uda mi sie jutro isc... No to podnosimy mala na pierwsza str:) Quote
supergoga Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Nikt nie zajrzał nie tylko do Miłki ale ogólnie na dogo, bo po prostu się nie dało :mad:. Wywalało mnie, albo zawieszało kompa albo nie łączyło. Teraz weszłam ale już zaczynam miec problemy. W tygodniu może podjade do Buku - ale wszystko zależy od pewnych dokumentacyjnych spraw. Quote
majqa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 supergoga napisał(a):Nikt nie zajrzał nie tylko do Miłki ale ogólnie na dogo, bo po prostu się nie dało :mad:. Wywalało mnie, albo zawieszało kompa albo nie łączyło. (...). Wiem, wiem, tak sobie palnęłam bez podtekstu. :lol: Zdecydowanie masy szczęścia trzeba było żeby udało się zrobić wpis. Quote
snuszak Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 a teraz od rana wszystko chodzi cacy :p Miłka hopsaj na pierwszą Quote
Lilmo Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Wstyd, żeby takie cudo jak Miłka musiało tak dług czekać :shake: Ludzie co z Wami? :mad: No pokochajcie Miłkę! :mad: Quote
supergoga Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Mam nadzieję, że uda mi się jutro podjechać do Buku - może jakaś Miłkowa fotka uzupełni jej ogłoszenia. Bo mało ich. Ja niestety nie dałam rady tych ślicznych fotek przetworzyć. Ale sunia postępy robi. Quote
Gdusia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Robi postepy i to duze :):):) Oby ktos cie zauwazyl :) Quote
majqa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Gdusia napisał(a):(...) Oby ktos cie zauwazyl :) I to szybko! :razz: Quote
Gdusia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Taka slicznotke napewno ktos szybko zobaczy:loveu: Quote
Lilmo Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Coś piękna Miłka nie ma szczęścia :shake: Było przecież kilka zapytań o nią, ale nie było najwidoczniej żadnej właściwej rodzinki dla Miłki. Może lepsze to niż miałaby źle trafić. Miłko obiecujemy Ci najlepszy dom pod słońcem, który wynagrodzi Ci każdy dzień spędzony w schroniskowym boksie! Quote
Recommended Posts