Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie chodzi o wielkość. Ja zmniejszyłam bez problemu. One nie są w JPG, a na ogłoszenia wchodzą tylko w tej opcji.
Nie wiem czemu akurat te, bo np. Rudej dzieci, wszelkie poprzednie, wszystkie było w JPG lub dały się przerobić. A te nie mogę.

Posted

:mad: A ja durna ciapa nie potrafiłam. Ostatnio dostałam jakiejś foty i przerobiłam a teraz nie potrafiłam.

Dzięki - powstawiam na ogłoszenia. Może to coś zmieni.

Posted

Niestety jednak to też nie to. Tutaj wstawic mogłam te zdjęcia, ale oprócz tego leżącego one są w PNG i ta opcja jest zablokowane. Nie moge na jpg przerobić. Np. na allegro i na naszą strloonę muszę mieć w jpg, czyli nic z tego.:placz:

Posted

Kurcze mi też się chyba nie uda dotrzeć w wekend :-(
A mała jak zwykle urocz:loveu:, z tym że na jej nieszczęscie na żywo jest 100 razy piękniejsza niż na zdjęciu, ech... może w końcu ją wypatrzy jakiś domek

Posted

Nikt nie zajrzał nie tylko do Miłki ale ogólnie na dogo, bo po prostu się nie dało :mad:. Wywalało mnie, albo zawieszało kompa albo nie łączyło.
Teraz weszłam ale już zaczynam miec problemy. W tygodniu może podjade do Buku - ale wszystko zależy od pewnych dokumentacyjnych spraw.

Posted

supergoga napisał(a):
Nikt nie zajrzał nie tylko do Miłki ale ogólnie na dogo, bo po prostu się nie dało :mad:. Wywalało mnie, albo zawieszało kompa albo nie łączyło. (...).

Wiem, wiem, tak sobie palnęłam bez podtekstu. :lol: Zdecydowanie masy szczęścia trzeba było żeby udało się zrobić wpis.

Posted

Mam nadzieję, że uda mi się jutro podjechać do Buku - może jakaś Miłkowa fotka uzupełni jej ogłoszenia. Bo mało ich. Ja niestety nie dałam rady tych ślicznych fotek przetworzyć.

Ale sunia postępy robi.

Posted

Coś piękna Miłka nie ma szczęścia :shake: Było przecież kilka zapytań o nią, ale nie było najwidoczniej żadnej właściwej rodzinki dla Miłki. Może lepsze to niż miałaby źle trafić. Miłko obiecujemy Ci najlepszy dom pod słońcem, który wynagrodzi Ci każdy dzień spędzony w schroniskowym boksie!