supergoga Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 A będą jakies foteczki. Bo ja tak sobie zamyślam tymczasik taki ciepły i miły i bez psiaków, spokojny dla niej wyszukać. A stały najlepiej - też się określały 2 domki, ale jeden w warszawie a drugi - czekam na wieści, bo opisałam sunię. Quote
Bambino Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='supergoga']A będą jakies foteczki. Bo ja tak sobie zamyślam tymczasik taki ciepły i miły i bez psiaków, spokojny dla niej wyszukać. A stały najlepiej - też się określały 2 domki, ale jeden w warszawie a drugi - czekam na wieści, bo opisałam sunię.[/QUOTE] Tak, chyba masz Gosieńka rację. Miłce potrzebny jest spokojny domek z kolankami właściciela. To wobec tego my się wycofujemy ( bo u nas na pewno nie jest zbyt spokojnie - ja i 3 psy mieszkaniowe ). Ale gdyby co, to drzwi mam otwarte. :p Quote
Gdusia Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Niestety dzisaj nie moglysmy isc do schroniska i nie mam fotek ...Chyba ze Asia z wczoraj jakies ma ... Quote
chucas Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Miłka jest superaśna. Wczoraj mialam okazję ją wyprowadzić na spacer. Na poczatku zupełne przerażenie, ale po chwili jak zobaczyła jak fajnie jest na spacerku to ogon do góry, uszy do góry i roześmiana mordka. Ona praktycznie nie ciągnie na smyczy, zresztą w porównaniu do mojego domowego łapciucha to istny aniołek spacerkowy :loveu: Zdjęć niestety nie mam, z tego wszytskiego zapomniałam jej zrobić, ale za tydzień na pwewno już nie zapomnę :lol: Ona będzie kochaniutkim i delikatnym pieskiem i wydaje mnie się, ze spokojnym Quote
snuszak Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 wszystkie takie male, przerazone wydaja sie na poczatku spokojne, a pozniej takie male diabelki z nich wychodza jak sie juz dobrze w nowym domku poczuja :diabloti::diabloti: Quote
supergoga Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Cisza totalna. Nie wiem, czy dzisiaj był ktoś u psiaków!!! Quote
rita60 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Witaj sliczna,smutna szorstka mordeczko......mam nadzieje,ze szybko znajdziesz domek:roll: Quote
supergoga Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Oby, bo sprawia wrażenie miłej i kochanej sunieczki. Quote
Gdusia Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 rita60 napisał(a):Witaj sliczna,smutna szorstka mordeczko......mam nadzieje,ze szybko znajdziesz domek:roll: Juz nie taka smutna :) Dzisiaj jak przyszlysmy do psiakow milka bardzo mile mas przywitala i prawie caly czas przy nas siedziala :):)Sunia sie zmnienia, robi sie bardziej odwazna :) Quote
rita60 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Gdusia napisał(a):Juz nie taka smutna :) Dzisiaj jak przyszlysmy do psiakow milka bardzo mile mas przywitala i prawie caly czas przy nas siedziala :):)Sunia sie zmnienia, robi sie bardziej odwazna :) To dobrze:lol:moze szybciej znajdzie domek... Quote
chucas Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Cisza totalna. Nie wiem, czy dzisiaj był ktoś u psiaków!!! Ja byłam wczoraj u psiaków. Miłka cudna, jak zwykle :loveu:zabrałam Miłkę na spacerek i szła cały czas przy nodze, czasem troche aż za bardzo wręcz wchodziła mi w nogi od tyłu, bo nadal jest jeszcze bojaźliwa, ale juz nie tak bardzo jak np. 2 tygodnie temu ;) W każdym bądź razie robi postępy dziewczynka. Nawet nabrała nieco masy, bo chuda było niesamowicie, oczywiscie ze strachu nie jadła, a teraz już ma normalny apetyt :lol: Ona jest naprawdę przecudna, troszkę nieśmiała, a przy tym sliczna, zdjecie nie odzwierciedla jej urody. Mam nadzieję, ze znajdzie szybciutko domek :loveu: Quote
Lilmo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jako,że nas tutaj u pięknej Miłki malutko to zrobiłam dla niej dwa bannerki: Quote
supergoga Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Obawiam sie że z tym może być rpoblem - w schronie nie mamy kotów. Chyba żeby dało się zabrać gdzieś sunię gdzie są koty. Może w weekend się uda jakoś sprawdzić. Quote
Gdusia Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Milka byla dzis na spacerku :) Na smyczy szla bardzo ladnie wiec w nagrode ja sposcilysmy ...Sunia szla caly czas przy nodze a jak sie oddalila i sie ja zawolala odrazu przychodzila:D A jeli chodzi o koty to mysle ze Milka podporzadkowala by im sie ona jest bardzo uleglym psem, wiec z kotkami chyba nie bylo by problemu...Ale moge sie mylic Quote
rita60 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 majqa napisał(a):Oj Rituś, podziwiam Twoją czujność. :lol: Dziękuję za danie mi znać. Już puściłam info o Miłce w dwa miejsca, które odpuściły temat Remka ale nadal szukają czegoś mikro - szorstkiego - kudełkowego. Staram sie;) Quote
supergoga Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Witamy witamy u naszej Miłeczki. Oj, żeby ktoś zakochał się w maleńkiej. Quote
majqa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 rita60 napisał(a):Dziewczyny jak mała reaguje na koty:roll: Oj Rituś, podziwiam Twoją czujność. :lol: Dziękuję za danie mi znać. Już puściłam info o Miłce w dwa miejsca, które odpuściły temat Remka ale nadal szukają czegoś mikro - szorstkiego - kudełkowego. Quote
majqa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Hm...domek drugi wybrał innego psiaka ale wybrał, za to domek pierwszy, pomimo podesłania Miłki i innych, młodych, nieproblematycznych psiaków - szorściaków odpisał mi, że szuka nadal. Dziś miałam tel., że ów domek znalazł psiaka. Super, że jakiejś bidzie się trafi normalność. I na Ciebie przyjdzie czas Miłko. Quote
supergoga Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Potrzebne mi fotki Miłki w pozycji stojącej, na spacerku. Dostałam kilka, ale w takim programie jakims dziwnym, nie mogę w żaden sposób ich wstawić do ogłoszeń, bo tam są potrzebne JPG a nie moge przerobić. Szkoda. Quote
supergoga Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 To napisz mi meil raz jeszcze bo juz zagubił się. Quote
Recommended Posts