Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A będą jakies foteczki. Bo ja tak sobie zamyślam tymczasik taki ciepły i miły i bez psiaków, spokojny dla niej wyszukać.
A stały najlepiej - też się określały 2 domki, ale jeden w warszawie a drugi - czekam na wieści, bo opisałam sunię.

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='supergoga']A będą jakies foteczki. Bo ja tak sobie zamyślam tymczasik taki ciepły i miły i bez psiaków, spokojny dla niej wyszukać.
A stały najlepiej - też się określały 2 domki, ale jeden w warszawie a drugi - czekam na wieści, bo opisałam sunię.[/QUOTE]

Tak, chyba masz Gosieńka rację. Miłce potrzebny jest spokojny domek z kolankami właściciela. To wobec tego my się wycofujemy ( bo u nas na pewno nie jest zbyt spokojnie - ja i 3 psy mieszkaniowe ). Ale gdyby co, to drzwi mam otwarte. :p

Posted

Miłka jest superaśna. Wczoraj mialam okazję ją wyprowadzić na spacer. Na poczatku zupełne przerażenie, ale po chwili jak zobaczyła jak fajnie jest na spacerku to ogon do góry, uszy do góry i roześmiana mordka. Ona praktycznie nie ciągnie na smyczy, zresztą w porównaniu do mojego domowego łapciucha to istny aniołek spacerkowy :loveu: Zdjęć niestety nie mam, z tego wszytskiego zapomniałam jej zrobić, ale za tydzień na pwewno już nie zapomnę :lol: Ona będzie kochaniutkim i delikatnym pieskiem i wydaje mnie się, ze spokojnym

Posted

wszystkie takie male, przerazone wydaja sie na poczatku spokojne, a pozniej takie male diabelki z nich wychodza jak sie juz dobrze w nowym domku poczuja :diabloti::diabloti:

Posted

rita60 napisał(a):
Witaj sliczna,smutna szorstka mordeczko......mam nadzieje,ze szybko znajdziesz domek:roll:

Juz nie taka smutna :) Dzisiaj jak przyszlysmy do psiakow milka bardzo mile mas przywitala i prawie caly czas przy nas siedziala :):)Sunia sie zmnienia, robi sie bardziej odwazna :)

Posted

Gdusia napisał(a):
Juz nie taka smutna :) Dzisiaj jak przyszlysmy do psiakow milka bardzo mile mas przywitala i prawie caly czas przy nas siedziala :):)Sunia sie zmnienia, robi sie bardziej odwazna :)

To dobrze:lol:moze szybciej znajdzie domek...

Posted

Cisza totalna. Nie wiem, czy dzisiaj był ktoś u psiaków!!!

Ja byłam wczoraj u psiaków. Miłka cudna, jak zwykle :loveu:zabrałam Miłkę na spacerek i szła cały czas przy nodze, czasem troche aż za bardzo wręcz wchodziła mi w nogi od tyłu, bo nadal jest jeszcze bojaźliwa, ale juz nie tak bardzo jak np. 2 tygodnie temu ;) W każdym bądź razie robi postępy dziewczynka. Nawet nabrała nieco masy, bo chuda było niesamowicie, oczywiscie ze strachu nie jadła, a teraz już ma normalny apetyt :lol:
Ona jest naprawdę przecudna, troszkę nieśmiała, a przy tym sliczna, zdjecie nie odzwierciedla jej urody. Mam nadzieję, ze znajdzie szybciutko domek :loveu:

Posted

Obawiam sie że z tym może być rpoblem - w schronie nie mamy kotów. Chyba żeby dało się zabrać gdzieś sunię gdzie są koty. Może w weekend się uda jakoś sprawdzić.

Posted

Milka byla dzis na spacerku :) Na smyczy szla bardzo ladnie wiec w nagrode ja sposcilysmy ...Sunia szla caly czas przy nodze a jak sie oddalila i sie ja zawolala odrazu przychodzila:D

A jeli chodzi o koty to mysle ze Milka podporzadkowala by im sie ona jest bardzo uleglym psem, wiec z kotkami chyba nie bylo by problemu...Ale moge sie mylic

Posted

majqa napisał(a):
Oj Rituś, podziwiam Twoją czujność. :lol: Dziękuję za danie mi znać. Już puściłam info o Miłce w dwa miejsca, które odpuściły temat Remka ale nadal szukają czegoś mikro - szorstkiego - kudełkowego.

Staram sie;)

Posted

rita60 napisał(a):
Dziewczyny jak mała reaguje na koty:roll:
Oj Rituś, podziwiam Twoją czujność. :lol: Dziękuję za danie mi znać. Już puściłam info o Miłce w dwa miejsca, które odpuściły temat Remka ale nadal szukają czegoś mikro - szorstkiego - kudełkowego.

Posted

Hm...domek drugi wybrał innego psiaka ale wybrał, za to domek pierwszy, pomimo podesłania Miłki i innych, młodych, nieproblematycznych psiaków - szorściaków odpisał mi, że szuka nadal. Dziś miałam tel., że ów domek znalazł psiaka. Super, że jakiejś bidzie się trafi normalność. I na Ciebie przyjdzie czas Miłko.

Posted

Potrzebne mi fotki Miłki w pozycji stojącej, na spacerku. Dostałam kilka, ale w takim programie jakims dziwnym, nie mogę w żaden sposób ich wstawić do ogłoszeń, bo tam są potrzebne JPG a nie moge przerobić.

Szkoda.