Klaudia2 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Śliczny pies! Do kogo mogę podeslać zdjęcia i opisy fantów na bazarek? Quote
Klaudia2 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 dreag napisał(a):Już Ci wrzuciłam na PW;) Dzięki.Poszło:) Quote
MakeBelieve Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Cioteczki! Wredna ciotka Marta zrobila duzo bazarkow xP (mowa o mnie): http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-extra-bombowy-misz-masz-na-stefanka-z-polamana-szczeka-do-26-06-a-140239/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-kazdego-cos-dobrego-na-stefanka-z-rozwalona-szczeka-do-26-06-a-140240/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/extra-ksiegarnia-na-stefanka-z-rozwalona-szczeka-do-26-06-a-140238/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/bluza-dla-psa-iii-roznosci-dla-stefanka-z-rozwalona-szczeka-do-26-06-a-140237/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/cos-dla-psa-kota-na-stefanka-z-rozwalona-szczeka-do-26-06-a-140235/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/google-page-rankingobki-karm-probiotyk-ka-bers-na-stefanka-z-rozwalona-szczeka-do-26-06-a-140232/ Teraz to podnosic prosze, zeby mi na 2 strone nie spadaly i namawiac do licytowania ^^ Quote
mtf zalesie Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 wplace cos na konto lecznicy czy kogos jak dostane Quote
Lu_Gosiak Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 zaznaczam narazie, pies jest przepiekny moj typ;):evil_lol::evil_lol: Quote
dreag Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 A propos odwiedzin u Stefana, to Ula baaardzo chętnie przyjmie pomoc. Mieszka na Zielonych Wzgórzach i ma do niego 30 km w jedną stronę. A pracuje w Bialym, więc może z nim być ttylko trochę raz dziennie. W dzień Stefan uwielbia leżeć na rampie przy ludziach. Nikomu nie przeszkadza, nie szczeka, po prostu jest :lol:. Potem zostawiają go w kojcu. Najgorzej, że jest to kilka km od Wasilkowa w kierunku Studzianek. Ktoś chętny? Jak tak, to umówiłam się, że podam jej nr telefonu. Dzisiaj będą razem dłużej, bo pojachali do niego i zabierają na dłuuugi spacer nad rzeką. Ula martwi się, że biedak jest teraz dwa dni sam, bo w firmie nikogo nie ma. To kolejne wieści od Uli: Stefan jest codziennie trochę wypuszczany z kojca i chodzę z nim na spacery. Dostaje obecnie 2 razy dziennie antybiotyk je oczywiście półpłynną dietę i chyba ma się dobrze.Piszę chyba bo na pewno tęskni za kimś kto go pokocha. Wczoraj jak tylko otworzyliśmy drzwi wsiadł do samochodu i musieliśmy go wypychać, bo tak się zapierał aby nie wyjść. Przeskakiwał z siedzenia na siedzenie a my lataliśmy naokoło samochodu. Słucha się bardzo, bo na spacery chodzimy bez smyczy i to on nas bardziej pilnuje. Jak nie jest w kojcu to kładzie się na podwyższonej rampie towarowej i obserwuje świat. Nikomu nie przeszkadza, nie szczeka tylko grzecznie leży i mimo, że ma wygodniej w kojcu i może tam pójść, woli być pośród ludzi. Brama firmy jest otwarta i dlatego pilnujemy go mimo wszystko i nie może tak swobodnie leżeć cały czas, ale zawsze to 2 godzinki. Je trawkę i nie zjada całych małych porcji jedzenia, więc nie jest jeszcze w najlepszej formie.W sobotę pobędę z nim dłużej więc zaobserwuje czy wszystko jest O.K. Wczoraj stanął do mnie dziwnie przytulając się bokiem i nie chciał jakby odejść. Zaczęłam go głaskać i okazało się, że ma tam kleszcza (mimo kupionej obroży), a potem stał już grzecznie a ja wyciągałam następne. Już myślałam, że koniec a on nie tylko się przekręcił i znalazłam jeszcze 2. Co za pies ! Ogólnie jest bardzo grzeczny i nigdy na nikogo nawet źle nie spojrzał. Strasznie chciałabym, aby miał kochany i ciepły dom, bo na pewno na to zasługuje. Quote
dreag Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Uważni zauważą, że po lewej ma taki krwiak na języku, to właśnie efekt operacji. To ta strona, gdzie ma poskładane zęby i szczękę. Ula nie miała sumienia przewracać mu w mordzie, bo raczej nie byłoby to dla niego miłe. Kto zrobi śliczny banerek??? Proszę, proszę, proszę:lol::lol::lol: Quote
jaanna019 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Piękny Stefan i mądry i grzeczny, cudopies:lol: Quote
asika5 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 taki dostojny ma przepiękne spojrzenie może jutro będę mogła odwiedzić Stefanka ale nic nie mogę obiecać ale w tygodniu na pewno znajdę czas dreag daj mi numer Uli na PW Quote
MakeBelieve Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Hmmm ja rowniez moglabym odwiedzic Stefanka ^^ Bardzo chetnie nawet :) Tylko jakos tak sama... mozemy sie w sumie kiedys wspolnie wybrac ^^ Quote
MakeBelieve Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 a proszem Cie bardzo ^^ Siedzialam nad tym z ponad 2 godziny, ze juz mama byla zla, ale sie oplacalo ^^ Cioteczki, Paulina powinna jakos dostarczy ponad 100 zl (ok. 120) dla Stefanka :) Tylko cii. to tajemnica! :loveu: Quote
plinka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 :cool3: :cool3: dreag - bannerek zamówiłam, już się robi ;) Quote
dreag Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Vini, Plinka - WIEEELKIE dzięki!!!!!:loveu::loveu::loveu: Fajne z Was psie ciotki. Vini, strasznie się napracowałaś, chylę czoła:calus:. Wrzuciłam Ci na PW tel. do Uli, jakbyś chciała się z nią umówić:lol:. A jakby któraś wybierała się do Stefana to dajcie znać. Może i ja się wybiorę... Plinka, zapraszam w poniedziałek:razz:. Ja też mam darczyńcę na 50 zł :multi:. Quote
Lu_Gosiak Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='plinka']:cool3: :cool3: dreag - bannerek zamówiłam, już się robi ;) no to poczekam bo juz właśnie chciałam prosic kogos o pomoc;);) Quote
plinka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='dreag'] Plinka, zapraszam w poniedziałek:razz:. A już właśnie miałam się wpraszać :cool3: Ile kasy trzeba dla stefanka? ile mamy, ile brakuje? Quote
Kaaasiaaa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 widze ze potrzeba banerki :) mam nadzieje ze sie spodobaja chociaz troszke Quote
MakeBelieve Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Aaaj, tam 2 godziny spedzenia przed laptopem i wysluchiwania wrzaskow mamy i kazan na temat bazarkow oplacily sie :) Dzisiaj przekazalam Paulince (:loveu:) 120 zl, z bazarkow ok. 100 zl wyjdzie, takze ponad 200 zl wyjdzie. Cioteczki! ile kaski brakuje??? Nie ma to jak szczerosc- A już właśnie miałam się wpraszać :) Quote
plinka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Vini.'] :) Dzisiaj przekazalam Paulince Tylko nie Paulince :diabloti: Plince albo Paulinie ew Pauli :cool3: ;) Quote
MakeBelieve Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Nie lubisz Paulinki? :] Paulinka jest fajna ^^ Quote
plinka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 spadywuj :mad: poza tym źle mi się kojarzy :evil_lol: :eviltong: Quote
beti.r Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Kto może ofiarować kilka złotych, albo ma coś na bazarek? Wszelkie propozycje mile widziane... Hej, ja mam kilka fajnych ubrań, które chciałam podarować na jakiś bazarek, przydałyby się? Wszystkie są w bdb stanie (jedna bluzka zupełnie nowa z metką) i w takim trochę orientalnym stylu, można by z nich zrobić ciekawy, orientalny bazarek:) jeśli tak to czekam na PW z adresem wysyłki! Quote
Feigned Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ja też poszukam jakichś rzeczy na bazarek to dam dla Marty ;) Quote
Recommended Posts