Różowy-Aniołeczek Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Siemka napisałam taka sama nocie w innym dziale ale mówili żebym też tu napisałam a więc:....Mam pieskia Chińskiego Grzywacza ma rodowód i jest napewno rasowy jednak jest problem ma on pryszcze na całych plecach i troche na szyji. Jest mi go szkoda musi cierpiec . Bylismy u weta przepisał szampon i tabletki ale niestety nic nie działa HELP MY pomóżcie cio mam robić plisss piszcie!!!!! Quote
coztego Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Jaką diagnozę wet postawił? I jak długo trwa leczenie? 8) Quote
Flaire Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 coztego napisał(a):Jaką diagnozę wet postawił? I jak długo trwa leczenie? 8)I co to za leki dokładnie? I skąd jesteście? :D Quote
Różowy-Aniołeczek Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 Był 6 razy u weta dostał za każdym razem zaszczyki na szczęście nie ma grzybicy wet powiedział że to trądzik młodizeżowy i cio robić <co?> Quote
Magdarynka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Trądzik młodzieżowy u psa?? Pierwsze słyszę.... A może to uczulenie? Może wybierz się z psem do innego weterynarza. Quote
Różowy-Aniołeczek Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 o trądziku słyszałam już u innym tylko jak temu zapobiec jak jezdzic na wystawy z takim psem.......on jest taki kochany :roll: Quote
coztego Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Aniołeczku, nie odpowiedziałaś na pytania: Flaire napisał(a):I co to za leki dokładnie? I skąd jesteście? :D Jakie to były zastrzyki, jaki szampon i jakie tabletki? I skąd wiadomo, że nie ma grzybicy, jakieś badania robiłaś? Był u weta 6 razy, ale ile czasu to trwa? Co piesek je? 8) Quote
sota36 Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Tak, tak - tradzik u psow tez sie zdarza - moj to ma, ale na pycholku (broba) i to pojedyncze krostki. A to co u Was to mi nie wyglada na tradzik - obym sie mylila!!!! Quote
Recommended Posts