Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wplacaj wplacaj, bedzie wiadomo na czym bonusek stoi.
ja juz przebieram nogami, zeby bazarek sie skonczyl i zebym juz mogla wplacic pieniazki :)

Posted

[quote name='agata51']Biedaku, jeszcze dla ciebie wysupłam 10zł/mies. i na tym koniec - nie zaglądam na żadne nowe wątki!
:evil_lol: taaa... jasne... który już raz? :evil_lol:

Posted

bela51 napisał(a):
A co w praktyce oznacza 5 miejsce u Wiosny? Ile może trwać oczekiwanie? Wybaczcie, ale nie znam się.:shake:

To oznacza, ze psiak byłby 5 w kolejce, która z dnia na dzień może wywrócić się do góry nogami, ponieważ
po pierwsze:

psy są adoptowane i kolejka przesuwa się do przodu (choć ostatnio adopcje stanęły chyba już z powodu wakacji):shake:

po drugie:
pieski nie przyjeżdżają na wcześniej zarezerwowane miejsce z różnych powodów (brak deklaracji, znaleziono inne rozwiązanie) i wtedy inny psiak może wskoczyć na to miejsce.
Piąte miejsce tak na prawdę może oznaczać długie oczekiwanie ale także zmianę z dnia na dzień. No, taki fach :evil_lol:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
To oznacza, ze psiak byłby 5 w kolejce, która z dnia na dzień może wywrócić się do góry nogami, ponieważ
po pierwsze:

psy są adoptowane i kolejka przesuwa się do przodu (choć ostatnio adopcje stanęły chyba już z powodu wakacji):shake:

po drugie:
pieski nie przyjeżdżają na wcześniej zarezerwowane miejsce z różnych powodów (brak deklaracji, znaleziono inne rozwiązanie) i wtedy inny psiak może wskoczyć na to miejsce.
Piąte miejsce tak na prawdę może oznaczać długie oczekiwanie ale także zmianę z dnia na dzień. No, taki fach :evil_lol:

Dorotko, to wlasnie miejsce wywalczylam po Twojej Elzie (pisalam do Ciebie w tej sprawie;)) - czekam na odpowiedz od dziewczyn czy mam zapisywac Bonusika czy innego psa
Wiosna prosila mnie wczesniej o informacje jaki pies ma byc zapisany w kolejce jako 5-ty
Czekam cierpliwie tak jak ustalilysmy na pw, jesli wybiora inny hotelik - w kolejce do Wiosny ustawi sie inny psiak

Posted

[quote name='ketunia']Dziewczyny ja deklaruję 50 zł miesiecznie a nie jednorazowo ;)
Pozdrawiam serdecznie

Ciotki poprawcie, myslalam ze mam tylko przekazac wplate a tu Ketunia deklaruje co miesiac :loveu:

Posted

[quote name='Lidan']No i deklaracji przybywa. Napewno uzbiera się cała sumka. Po wakacjach będzie latwiej o adopcje, czas i o pieniązki pewnie też.

Pewnie, teraz najgorszy okres :oops:

Dopiszcie tez prosze pieniadze, ktore trafily do Znajdkowej skarpetki a nie beda juz potrzebne, cioteczka zdecydowala sie przekazac je na Bonusika:

Bico - 30 zl jednorazowo

Posted

[quote name='irysek']watek bonusika zamienil sie w watek dziesiecio zlotowkowcow ;)
az sie prosi, zeby sie ktos wylamal i zaproponowal np 15zl :):):)

"mówisz-masz" deklaruję 15,- miesięcznie :evil_lol::evil_lol:

Posted

już się trochę pogubiłam:oops:
kasę dla Bonusa zbiera Negri czy wpłacać na konto Fundacji?
pytam, bo Negri na Kodinkę zbiera i tak mi się kołacze, że może i na Bonusa ale wolę się upewnić:roll:

Posted

[quote name='marysia55']"mówisz-masz" deklaruję 15,- miesięcznie :evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maryś kolejna pozycja do zapisania w exelu:razz::loveu::loveu: