szajbus Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Nie do mnie te pytania , tylko do niewiasty. Umieszczam wszystko to, co ona podaje mi na wątku, a więc nazwiska tez, robię to, żeby nie było przekłamań. Nie będzie mi podawała nazwisk, nie bede ich wklejała. Quote
zuzlikowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Ra_dunia']Szajbus - może nie wpisuj całych nazwisk, chyba wystarczy imię i pierwsza litera nazwiska.... tak myślę, że ktoś sobie może tego nie życzyć :roll: (już raz się spotkałam z bardzo gwałtownym protestem jeśli chodzi o podawanie pełnego imienia i nazwiska przy wpłacie, więc chyba lepiej dmuchać na zimne...) Warto to robić tak jak podpowiada Ra_dunia...można jeszcze dodać miejscowość!:lol: Quote
ewatonieja Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ania nie ma całego dnia żeby zmieniać na każde życzenie, i tak juz prowadzi watek i się dostosowuje ze wszystkim do norm dogo, może dajmy Ani troche luzu?całymi dniami nic tylko ogłasza zmienia, aktualizuje jak sprawdzicie nie zajmuje sie 1 watkiem :oops: Quote
Ra_dunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ależ to w żadnym wypadku nie jest atak na kogokolwiek, tylko sugestia i to na dodatek w jak najlepszej wierze... Sporo osób nie życzy sobie ujawniania ich danych osobowych (zwłaszcza jeśli chodzi o finanse) na ogólnie dostępnych forach. A pełne imię i nazwisko to już bardzo dużo. Jak już pisałam spotkałam się z ostrą reakcją na ujawnienie imienia i nazwiska jednego z wpłacających tu na dogo (i nawet nie do końca się dziwię). Czy Szajbus te dane zmieni czy nie... to już jest jej sprawa. Ja po prostu przekazałam moją radę :roll: i nie ma co się oburzać ;) Quote
Niewiasta_21 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dobrze,będe podawac tylko pierwszą litere nazwiska. Quote
ewatonieja Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 a ja sie nie oburzam tylko proszę "może dajmy Ani troche luzu?" oburzenie u mnie wygląda inaczej hehehe jutro dzwonie może będa juz wyniki, Bonus w kolejce do 1 hotelu jest 5, a miejsce jakie proponowała Maszaberla to chyba nieaktualne, czekam na odpowiedź od niej Quote
Ra_dunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='ewatonieja']a ja sie nie oburzam tylko proszę "może dajmy Ani troche luzu?" oburzenie u mnie wygląda inaczej hehehe ufff :evil_lol: to dobrze :eviltong: Ania będzie miała luz bo już Niewiasta przejęła inicjatywę Quote
ewatonieja Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 WYNIKI BADAŃ W NORMIE, JEDNAK OTZRYMAŁAM INFORMACJĘ ZE BONUS ZAŁATWIA SIE NA POSŁANIE I WOGOLE W BOKSIE. MIMO ZE MA DOSTEP DO WYBIEGU :oops: Quote
Onaa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Co się dziwisz Natalio, może nigdy nie nauczony, biedak :-(. Poza tym w schronisku przecież był cały czas na łańcuchu, więc pewnie się załatwiał zaraz koło budy. Teraz musi się nauczyć i nabrać dobrych obyczajów ;). Quote
coronaaj Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 szajbus napisał(a):Pierwszy post uzupełniłam. Z moich wyliczeń wynika, ze na konto Baranka wpłynęło 1460 zł. Serdecznie dziękujemy wszystkim dotychczasowym darczyńcom. Przyznam szczerze, że jak zobaczyłam wpłatę 500 zł , to mi normalnie kopara opadła. :loveu: Jeszcze jedno. Natalka skoro on jest w lecznicy to tez byłabym za tym, żeby mu zrobić badania z krwi i to nie tylko morfologie, ale i biochemie. Strzeżonego Pan Bóg strzeże. Gdy przyjdzie czas przeniesienia go do Wiosny to będziemy spokojniejsi o jego stan zdrowia. I kto by pomyślał, ze ta bidusia kochana będzie brykał po hotelowym wybiegu jak młodzieniaszek? To dzięki wam cioteczki i za to wam serdecznie dziekuję. Szajbusek , 500PLN to pestka, odsylam na watek benka Stefanka , tam byly wplaty po 2000PLN. Zebrano ponad 6000PLN na operacje i rekonwalescencje plus osobno na hotel, karme, etc... Sa Anioly na Dogo , lataja dosyc nisko... Quote
ewatonieja Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 z moich obserwacji wynika że na psy w typie rasy a na dodoatek mocno poturbowanego łatwiej zebrać pieniadze ale my tu nie wybrzydzamy za każda złotówkę stokrotnie dziekujemy :loveu: Quote
Onaa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Przepraszam za offa :oops:, ale może ktoś zaglądnie :-(: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/niegdys-piekny-teraz-slepy-gandalf-czarny-juz-10-ty-rok-w-schronisku-141519/. Quote
ciapuś Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Cioteczki i wujkowie oddawajcie na nas gosy Fundacja "Pomagajmy Razem" z Łodzi Krakvet - wybieramy kandydata na lipiec! Bardzo potrzebujemy Waszej pomocy Quote
Lidan Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ewatonieja napisał(a):WYNIKI BADAŃ W NORMIE, JEDNAK OTZRYMAŁAM INFORMACJĘ ZE BONUS ZAŁATWIA SIE NA POSŁANIE I WOGOLE W BOKSIE. MIMO ZE MA DOSTEP DO WYBIEGU :oops: No to nieładnie :razz: Do mieszkania raczej nikt go nie weźmie ... z takimi manierami :roll: Quote
szajbus Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Nauczy się, to dopiero początek jego nowej drogi. Quote
Ra_dunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 to bardzo częste i normalne, że psiaki ze schronisk załatwiają się w boksach. Przecież w schronisku też tak robiły... nikt ich tam nie wyprowadzał :shake: Ale to mądry psiak ;) na pewno załapie o co chodzi :roll: Quote
szajbus Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Kiedy ktoś pokocha Bonusa i zaprosi go do swego domu- na stałe? Quote
ewatonieja Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 stokrotne dzięki! prosiłam lekarza o przesłanie wyników i kwoty aktualnej z a pobyt i badania ale nic takiego nie dotarło :-( Quote
Onaa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Czyli właściwie to Bonusik może już lecznicę opuścić, prawda ? Tylko, że nie za bardzo ma gdzie. Quote
marysia55 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ra_dunia napisał(a):to bardzo częste i normalne, że psiaki ze schronisk załatwiają się w boksach. Przecież w schronisku też tak robiły... nikt ich tam nie wyprowadzał :shake: Ale to mądry psiak ;) na pewno załapie o co chodzi :roll: zwłaszcza jak podglądnie swoich kolegów :evil_lol: Quote
Recommended Posts