Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie do mnie te pytania , tylko do niewiasty. Umieszczam wszystko to, co ona podaje mi na wątku, a więc nazwiska tez, robię to, żeby nie było przekłamań.
Nie będzie mi podawała nazwisk, nie bede ich wklejała.

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ra_dunia']Szajbus - może nie wpisuj całych nazwisk, chyba wystarczy imię i pierwsza litera nazwiska.... tak myślę, że ktoś sobie może tego nie życzyć :roll: (już raz się spotkałam z bardzo gwałtownym protestem jeśli chodzi o podawanie pełnego imienia i nazwiska przy wpłacie, więc chyba lepiej dmuchać na zimne...)

Warto to robić tak jak podpowiada Ra_dunia...można jeszcze dodać miejscowość!:lol:

Posted

Ania nie ma całego dnia żeby zmieniać na każde życzenie, i tak juz prowadzi watek i się dostosowuje ze wszystkim do norm dogo, może dajmy Ani troche luzu?całymi dniami nic tylko ogłasza zmienia, aktualizuje jak sprawdzicie nie zajmuje sie 1 watkiem :oops:

Posted

Ależ to w żadnym wypadku nie jest atak na kogokolwiek, tylko sugestia i to na dodatek w jak najlepszej wierze...
Sporo osób nie życzy sobie ujawniania ich danych osobowych (zwłaszcza jeśli chodzi o finanse) na ogólnie dostępnych forach. A pełne imię i nazwisko to już bardzo dużo. Jak już pisałam spotkałam się z ostrą reakcją na ujawnienie imienia i nazwiska jednego z wpłacających tu na dogo (i nawet nie do końca się dziwię).
Czy Szajbus te dane zmieni czy nie... to już jest jej sprawa. Ja po prostu przekazałam moją radę :roll: i nie ma co się oburzać ;)

Posted

a ja sie nie oburzam tylko proszę "może dajmy Ani troche luzu?" oburzenie u mnie wygląda inaczej hehehe

jutro dzwonie może będa juz wyniki, Bonus w kolejce do 1 hotelu jest 5, a miejsce jakie proponowała Maszaberla to chyba nieaktualne, czekam na odpowiedź od niej

Posted

[quote name='ewatonieja']a ja sie nie oburzam tylko proszę "może dajmy Ani troche luzu?" oburzenie u mnie wygląda inaczej hehehe
ufff :evil_lol: to dobrze :eviltong:
Ania będzie miała luz bo już Niewiasta przejęła inicjatywę

Posted

Co się dziwisz Natalio, może nigdy nie nauczony, biedak :-(. Poza tym w schronisku przecież był cały czas na łańcuchu, więc pewnie się załatwiał zaraz koło budy.
Teraz musi się nauczyć i nabrać dobrych obyczajów ;).

Posted

szajbus napisał(a):
Pierwszy post uzupełniłam.
Z moich wyliczeń wynika, ze na konto Baranka wpłynęło 1460 zł. Serdecznie dziękujemy wszystkim dotychczasowym darczyńcom.
Przyznam szczerze, że jak zobaczyłam wpłatę 500 zł , to mi normalnie kopara opadła. :loveu:

Jeszcze jedno.
Natalka skoro on jest w lecznicy to tez byłabym za tym, żeby mu zrobić badania z krwi i to nie tylko morfologie, ale i biochemie. Strzeżonego Pan Bóg strzeże. Gdy przyjdzie czas przeniesienia go do Wiosny to będziemy spokojniejsi o jego stan zdrowia.

I kto by pomyślał, ze ta bidusia kochana będzie brykał po hotelowym wybiegu jak młodzieniaszek? To dzięki wam cioteczki i za to wam serdecznie dziekuję.

Szajbusek , 500PLN to pestka, odsylam na watek benka Stefanka , tam byly wplaty po 2000PLN. Zebrano ponad 6000PLN na operacje i rekonwalescencje plus osobno na hotel, karme, etc...
Sa Anioly na Dogo , lataja dosyc nisko...

Posted

z moich obserwacji wynika że na psy w typie rasy a na dodoatek mocno poturbowanego łatwiej zebrać pieniadze
ale my tu nie wybrzydzamy
za każda złotówkę stokrotnie dziekujemy :loveu:

Posted

ewatonieja napisał(a):
WYNIKI BADAŃ W NORMIE, JEDNAK OTZRYMAŁAM INFORMACJĘ ZE BONUS ZAŁATWIA SIE NA POSŁANIE I WOGOLE W BOKSIE. MIMO ZE MA DOSTEP DO WYBIEGU :oops:

No to nieładnie :razz: Do mieszkania raczej nikt go nie weźmie ... z takimi manierami :roll:

Posted

to bardzo częste i normalne, że psiaki ze schronisk załatwiają się w boksach. Przecież w schronisku też tak robiły... nikt ich tam nie wyprowadzał :shake:
Ale to mądry psiak ;) na pewno załapie o co chodzi :roll:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
to bardzo częste i normalne, że psiaki ze schronisk załatwiają się w boksach. Przecież w schronisku też tak robiły... nikt ich tam nie wyprowadzał :shake:
Ale to mądry psiak ;) na pewno załapie o co chodzi :roll:

zwłaszcza jak podglądnie swoich kolegów :evil_lol: