Niewiasta_21 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Kolejne wpłaty: bico 10 zł MAŁGORZATA LIPSKA-BODZIOCH 500 zł :loveu: BAMBINO ZA CZERWIEC I LIPIEC 20 zł Dziekujemy!! Quote
ewatonieja Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 czy na pewno obok tej piatki sa 2 zera? :oops::evil_lol: bardzooo dziekujemy za wsparcie i za to że Bonus odzyskał w końcu radośc życia Quote
Onaa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Wspaniale, że tyle osób wspiera BONUSIKA :laugh2_2:. Quote
Onaa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ewatonieja napisał(a):Bonus jest wpisany w Radomsku jako podopieczny Fundacji Pomagajmy Razem Zwierzęta w Potrzebie, na nas będa wystawione faktury dzwoniłam dzisiaj, znowu rozmawiałam z lekarzem, który nas przyjmował skóra psiaka zagoiła się, miejscami pozostaną blizny, reszta porasta włosami :lol: nie ma stanów zapalnych, nic sie nie paprze, uszy zdrowe wyczyszczone z obserwacji wynika ze Bonus jest zdrowy, nie ma żadnych objawów,które by wskazywały na jakies nieprawidłowości, Bonus jest wesoły rozbrykany bardzo ruchliwy ma apetyt , je za dwóch pytałam czy potrzebne sa badania krwi, lekarz nie widzi takiej potrzeby a Wy co o tym sadzicie? Cioteczki i Wujkowie (jeśli tu tacy też są :) ) , badania krwi są potrzebne ? A ile to kosztuje, bo może warto psiaka już zbadać skoro jest w lecznicy żeby do nowego domku szedł zbadany, i zdrowy ? A w ogóle to super, że Bonusik taki szczęśliwy, serce mi się raduje :loveu:. Bo w schronisku to już taki zmarniały był, a tu wystarczyło kilka dni żeby poczuł się lepiej i wszystko zaczęło się goić, i psiak odżył. A jak wygląda sprawa z hotelikiem u Wiosny, bo w Radomsku to jest tak chwilowo. Czy kolejka się coś posunęła do przodu ? Quote
Ra_dunia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Mój bazarek dla Bonusika i Kodinki też się skończył :) Muszę tylko wszystko podliczyć i ogarnąć po tygodniowej nieobecności i kaska na pewno w tym tygodniu wpłynie :) Bonusiku - teraz już tylko będzie coraz lepiej :loveu: Quote
Niewiasta_21 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Tak,wpłaty na konto Fundacji, podane w pierwszym poście ;) Quote
Maszaberla Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Maszaberla']Ciotki, pisze po tygodniowej nieobecnosci - nie dokonalam jeszcze zadeklarowanej wplaty (swojej + w imieniu cioteczki Bico), nie dostalam tez odpowiedzi na swoje pytanie - czy mam dokonac wplaty na konto podane w 1 poście? Czy moge w koncu dostac odpowiedz na moje pytanie? Quote
ewatonieja Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ewatonieja napisał(a):Bonus jest wpisany w Radomsku jako podopieczny Fundacji Pomagajmy Razem Zwierzęta w Potrzebie, na nas będa wystawione faktury myślałam Maszaberla ze to jest odpowiedź na Twoje pytanie :razz: dziękuje za wpłacenie 40 zł za transport Bonusa :) Quote
malawaszka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Przelewam 135 zł na konto Fundacji z bazarku z biżuterią zrobioną przez Koss Quote
Panca Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 słów podzięki mi brakuje dla Pani Małgosi -Lipskiej Bodzioch:loveu:nie wiem czy znalazła wątek Bonusa sama czy to efekt mojego maila , w każdym razie jestem Pani dozgonnie wdzięczna ( napiszę jeszcze maila) Quote
szajbus Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Pierwszy post uzupełniłam. Z moich wyliczeń wynika, ze na konto Baranka wpłynęło 1460 zł. Serdecznie dziękujemy wszystkim dotychczasowym darczyńcom. Przyznam szczerze, że jak zobaczyłam wpłatę 500 zł , to mi normalnie kopara opadła. :loveu: Jeszcze jedno. Natalka skoro on jest w lecznicy to tez byłabym za tym, żeby mu zrobić badania z krwi i to nie tylko morfologie, ale i biochemie. Strzeżonego Pan Bóg strzeże. Gdy przyjdzie czas przeniesienia go do Wiosny to będziemy spokojniejsi o jego stan zdrowia. I kto by pomyślał, ze ta bidusia kochana będzie brykał po hotelowym wybiegu jak młodzieniaszek? To dzięki wam cioteczki i za to wam serdecznie dziekuję. Quote
ewatonieja Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 wobec tego dowiem sie o koszt i zlecę oba badania dobrej nocy Bonusie :evil_lol: Quote
marysia55 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='ewatonieja']wobec tego dowiem sie o koszt i zlecę oba badania dobrej nocy Bonusie :evil_lol: Bonus, dostał bonus od życia :loveu::loveu: Quote
Onaa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 A jeszcze miesiąc temu leżał biedak na łańcuchu przy budzie, zupełnie bez nadziei na swój lepszy los. I niewiele osób o nim wiedziało. A teraz życie się do niego pięknie uśmiecha, żeby tylko jeszcze dobry domek mu znaleźć :lol:. Quote
Ra_dunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 W tym całym nieszczęściu wreszcie się Bonusikowi poszczęściło i wierzę, że teraz już zawsze tak będzie :loveu: Quote
scorpio133 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 moze domek byc daleko , ale u ludzi o sercu dla Bonusika.Obys jak najszybciej znalazł psiaczku domek Quote
Ra_dunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Z mojego Bazarku właśnie wpłaciłam 50 zł na Bonusika :) Bardzo dizękuję wszystkim kupującym cioteczkom za mnóstwo serca i szczodrość :loveu: Quote
marysia55 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Bonusek, przelew od ciotki Marysi już poleciał do ciebie. Nastepnym razem będzie punktualnie ( wciągnęła cie już na moją listę 'psiego funduszu socjalnego' :evil_lol: ). Quote
zuzka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Bonus czeka na kochanego ludzia który go zabierze do swojego domku Quote
Niewiasta_21 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Kolejne wpłaty: DOGOO7 10 zł malawaszka z bazarku 135 zł marysia55/dla Bonusa za m-z VII.2009 15 zł RA_DUNIA 50 zł Dziękujemy!!!! Quote
szajbus Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Pierwsza strona uzupełniona. Listę wpłacających z deklaracji jednorazowych i miesięcznych zaznaczyłam innymi kolorami, żeby było czytelniej. Osoby, które wpłaciły, a nie deklarowały wpłat są na liscie bez zmiany koloru. Quote
szajbus Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Kopiuje co na wątek wkleja mi Niewiasta , jeśli podaje na dogo nazwiska, to chyba te osoby nie mają nic przeciwko temu. Quote
Ra_dunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Szajbus - może nie wpisuj całych nazwisk, chyba wystarczy imię i pierwsza litera nazwiska.... tak myślę, że ktoś sobie może tego nie życzyć :roll: (już raz się spotkałam z bardzo gwałtownym protestem jeśli chodzi o podawanie pełnego imienia i nazwiska przy wpłacie, więc chyba lepiej dmuchać na zimne...) Quote
Recommended Posts