szajbus Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Natalka cała jest zgrabniutka, wiem bo ją widziałam Czekamy na wieści o Bonusie Quote
marysia55 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='ewatonieja'] a niby czego ta cenzura ma dotyczyć ... kolan??? nam zgrabne kolana nie dziwne :evil_lol::evil_lol: Quote
Niewiasta_21 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Kolejne wpłaty: bela51 za lipiec 2009 10 zł SCORIPO 133 20 zł Leyla 50 zł Lu_Gosiak 85 zł Dziekujemy!! Quote
szajbus Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Pierwszy post uzupełniony. Nataka dodzwoniłaś się do Radomska? Quote
ewatonieja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 zadzwonie jak przyjdzie telefon czyli przed 18 dzisiaj Quote
Onaa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 A co tutaj od wczoraj takie pustki na wątku Bonusika, co :crazyeye: ??? Psineczka nadal potrzebuje naszego wsparcia, a jak już się dowiemy co z jego zdrowkiem to trzeba będzie szukać super wspaniałego domku :). Quote
ewatonieja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 rozmawiałam z panem, który przyjmował Bonusa, mówił ze na poczatku było powarkiwanie :oops: teraz jest super, Bonus nie ma współlokatorów wiec ma dostęp do wybiegu prawie cały czas, zachowuje się dobrze, jest grzeczny, trochę piszczy nie lubi być sam, kontaktu z innymi psami nie ma, przez ogrodzenie tej czesci wybiegu, która jest dla niego dostepna obserwuje inne psiaki nie wykazywał agresji poprosiłam o zrobienie przeglądu szczególnie uszu i ran na ciele, skóry będe dzwoniła w weekend żeby sie dowiedziec czy Bonus wymaga specjalnych zabiegów i leczenia Quote
szajbus Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 na początku nie wiedział czego się spodziewać to i zawarczał. Mam nadzieje, że go tam doprowadza do porządku z tymi ranami. Quote
bela51 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 To dobre wiadomości. Gdyby jeszcze ktoś go pokochał... Quote
szajbus Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Na arzie żadnych telefonów w jego sprawie :shake: a domek jest mu naprawdę bardzo potrzebny Quote
scorpio133 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 niech mu sie poszczesci - tyle cioteczek go wspiera:lol: Quote
Leyla Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 szajbus napisał(a):Czy jest ktos z Radomska, kto mógłby odwiedzać Bonusa? LACRIMA tam jedzie ,chyba w przyszłym tygodniu, poproszę ją,żeby porobiła zdjęcia;) Quote
marysia55 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Leyla napisał(a):LACRIMA tam jedzie ,chyba w przyszłym tygodniu, poproszę ją,żeby porobiła zdjęcia;) oj .... byłoby fajniście :loveu::loveu: Quote
Onaa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Najważniejsze że Bonusik jest już bezpieczny, nie musi się bać, nie jest uwiązany na łańcuchu. A jak jeszcze rany się wygoją i psiak poczuje się pewniej, spokojniej to miejmy nadzieję że wtedy znjadzie się dla niego kochający dom. Quote
Maszaberla Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ciotki, pisze po tygodniowej nieobecnosci - nie dokonalam jeszcze zadeklarowanej wplaty (swojej + w imieniu cioteczki Bico), nie dostalam tez odpowiedzi na swoje pytanie - czy mam dokonac wplaty na konto podane w 1 poście? Quote
ciapuś Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 zapraszamy na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/czytadla-na-wakacyjne-wieczory-dochod-na-fpr-zwp-do-12-07-godz-24-00-a-141482/#post12573426 Quote
ewatonieja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Bonus jest wpisany w Radomsku jako podopieczny Fundacji Pomagajmy Razem Zwierzęta w Potrzebie, na nas będa wystawione faktury dzwoniłam dzisiaj, znowu rozmawiałam z lekarzem, który nas przyjmował skóra psiaka zagoiła się, miejscami pozostaną blizny, reszta porasta włosami :lol: nie ma stanów zapalnych, nic sie nie paprze, uszy zdrowe wyczyszczone z obserwacji wynika ze Bonus jest zdrowy, nie ma żadnych objawów,które by wskazywały na jakies nieprawidłowości, Bonus jest wesoły rozbrykany bardzo ruchliwy ma apetyt , je za dwóch pytałam czy potrzebne sa badania krwi, lekarz nie widzi takiej potrzeby a Wy co o tym sadzicie? Quote
Lidan Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No i super wieści :-) Bonus, będziesz jeszcze przepięknym psem :loveu: Quote
ewatonieja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 w radomsku sa dobre warunki, bonus na razie ma stały dostep do wybiegu mam nadzieje ze z deklaracji wystarczy pieniedzy zeby opłacic ten hotel Quote
marysia55 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 wybaczcie kobietki, ale na chwilę wypadłam z tego wątku i zapomniałam o wpłacie, jutro zrobie przelew bo dzisiaj to juz prawie na oczy nie widzę:p:p Quote
ewatonieja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Marysiu sprawdziłam co porabiasz na dogo i jestem pod wrażeniem, tyle watku odwiedzasz, że sie nie dziwię, że zapomniałaś :cool3: Quote
marysia55 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ewatonieja napisał(a):Marysiu sprawdziłam co porabiasz na dogo i jestem pod wrażeniem, tyle watku odwiedzasz, że sie nie dziwię, że zapomniałaś :cool3: dzięki za zrozumienie ...... lata juz nie te i zadyszkę czasami dostaję :evil_lol: inna sprawa, że gdyby mi ktoś o tym przypomniała ( o wpłacie) nie miałabym nic przeciwko :p:p Quote
Recommended Posts