Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co tutaj od wczoraj takie pustki na wątku Bonusika, co :crazyeye: ???

Psineczka nadal potrzebuje naszego wsparcia, a jak już się dowiemy co z jego zdrowkiem to trzeba będzie szukać super wspaniałego domku :).

Posted

rozmawiałam z panem, który przyjmował Bonusa, mówił ze na poczatku było powarkiwanie :oops: teraz jest super, Bonus nie ma współlokatorów wiec ma dostęp do wybiegu prawie cały czas, zachowuje się dobrze, jest grzeczny, trochę piszczy nie lubi być sam, kontaktu z innymi psami nie ma, przez ogrodzenie tej czesci wybiegu, która jest dla niego dostepna obserwuje inne psiaki nie wykazywał agresji poprosiłam o zrobienie przeglądu szczególnie uszu i ran na ciele, skóry będe dzwoniła w weekend żeby sie dowiedziec czy Bonus wymaga specjalnych zabiegów i leczenia

Posted

szajbus napisał(a):
Czy jest ktos z Radomska, kto mógłby odwiedzać Bonusa?

LACRIMA tam jedzie ,chyba w przyszłym tygodniu, poproszę ją,żeby porobiła zdjęcia;)

Posted

Najważniejsze że Bonusik jest już bezpieczny, nie musi się bać, nie jest uwiązany na łańcuchu.

A jak jeszcze rany się wygoją i psiak poczuje się pewniej, spokojniej to miejmy nadzieję że wtedy znjadzie się dla niego kochający dom.

Posted

Ciotki, pisze po tygodniowej nieobecnosci - nie dokonalam jeszcze zadeklarowanej wplaty (swojej + w imieniu cioteczki Bico), nie dostalam tez odpowiedzi na swoje pytanie - czy mam dokonac wplaty na konto podane w 1 poście?

Posted

Bonus jest wpisany w Radomsku jako podopieczny Fundacji Pomagajmy Razem Zwierzęta w Potrzebie, na nas będa wystawione faktury
dzwoniłam dzisiaj, znowu rozmawiałam z lekarzem, który nas przyjmował
skóra psiaka zagoiła się, miejscami pozostaną blizny, reszta porasta włosami :lol:
nie ma stanów zapalnych, nic sie nie paprze, uszy zdrowe wyczyszczone
z obserwacji wynika ze Bonus jest zdrowy, nie ma żadnych objawów,które by wskazywały na jakies nieprawidłowości, Bonus jest wesoły rozbrykany bardzo ruchliwy ma apetyt , je za dwóch pytałam czy potrzebne sa badania krwi, lekarz nie widzi takiej potrzeby a Wy co o tym sadzicie?

Posted

ewatonieja napisał(a):
Marysiu sprawdziłam co porabiasz na dogo i jestem pod wrażeniem, tyle watku odwiedzasz, że sie nie dziwię, że zapomniałaś :cool3:

dzięki za zrozumienie ...... lata juz nie te i zadyszkę czasami dostaję :evil_lol:
inna sprawa, że gdyby mi ktoś o tym przypomniała ( o wpłacie) nie miałabym nic przeciwko :p:p