Magdalena Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 bazarek dla Bonusika http://www.dogomania.pl/forum/f99/2-orginalne-sliczne-kamizelki-do-5-07-09-na-bonusika-140918/ zapraszam... Quote
irysek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ewatonieja podaj nr konta, to przeleje ci 40zl na benzyne z mojego bazarku. Quote
marysia55 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 rita60 napisał(a)::multi:Bonusik wreszcie zaswieciło dla ciebie słoneczko:multi: raczej zdrowo przygrzało :evil_lol::evil_lol: Quote
Panca Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 dla mnie to wiadomosc dnia!!!!!hurrrrrraaaaa!!!!! Quote
Lidan Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Niewiasta_21']Pan z hotelu czeka na Bonusika w niedziele :multi: Jakoś mi ta wiadomość umknęła. Wiedziałam, że to już już ale że to w niedzielę :-o To ostatecznie gdzie Bonusik jedzie? Do weterynarzy czy gdzieś indziej? [SIZE="1"]Chyba zbyt wiele podobnych wątków śledzę i już się gubię :niewiem: Quote
Onaa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Teraz do hoteliku-lecznicy w Radomsku a potem do hoteliku dogomaniackiego :). Quote
Lu_Gosiak Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 dziewczyny, niewiem kto bedzie wiózł Bonuska, ale mała prośba, zróbcie jakies pare zdjęć mojemu Ernisiowi, który tam jest :modla::modla::modla: chociaz ze dwa:evil_lol::evil_lol: :multi::multi:super, że Bonusek tam jedzie i w koncu opuści schronisko:lol::lol: Quote
irysek Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 wiezc bedzie ewatonieja do radomska (czyli do weterynarzy ;) ) nie jest z toba tak sie lidan, jeszcze sie nie zgubilas. napisz jej goska na pw o tych zdjeciach. (co do kasy, to jeszcze nie wplynela z tego mojego bazarku, jak sie tylko pojawi przelewam. mozesz jak narazie ewo te 40zl zalozyc?) Quote
szajbus Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Ewatonieja miała problemy z netem, ale to ona ma wieźć Bonusa. Lu_Gosiak tobie chodzi o fotki Erniego ( mix amstafa) nr 171?) Quote
Onaa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Szajbusku, to chodzi chyba o innego Erniego, o przyszłego kolegę Bonuska :roll:. Quote
Lu_Gosiak Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Dogo07 napisał(a):Szajbusku, to chodzi chyba o innego Erniego, o przyszłego kolegę Bonuska :roll:. tak o Ernisia, ktory jest w Radomsku;) i bedzie kolega Bonuska Quote
agata51 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Dzisiaj poszło brakujące 20zł z mojej deklaracji. Coś mi się pokićkało! :oops: Quote
Bambino Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Rozumiem, że jesteśmy w boksach startowych i kasę słac na konto fundacji. OK Quote
ciapuś Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 zapraszamy na bazarek Ciuchy,ciuszki,fatałaszki - dochód na *FPR-ZwP* do 05.07 Quote
ewatonieja Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 gdyby nie zamieszanie w schronisku posżłoby bardzo sprawnie :cool3: Bonus co prawda nie chciał z anic w świecie wejśc do samochodu, ale dał sie wsadzić, przy okazji zdrapał troche lakieru :p troche posiedział troche polezał, nawet się uwalił na mnie zepsuł pare razy powietrze i diabeł puścił pawia na 300 m przed celem :oops: na spacerkach tylko ganiał w różne strony, podgryzał trawkę nic nie zrobił ani siku ani... bez problemu wszedł do lecznicy, zgrabnie przeszedł po wadze waży 22 kg został zakroplony przeciwko pchłom i kleszczom, a potem trafił na wybieg, na trawę porobiliśmy fotki Erniemu i po dopełnieniu formalności zwinęliśmy sie do domu w hoteliku owczarkowaty piesek, czarnule, jakieś beżowe szczekające młode, dalamtyńczy z chorymi nerkami, pies wyglądający jak Cavalier King Charles Spaniel także cięzko powiedziec czy jest miejsce chyba nie ale lepiej zadzwonić Quote
Onaa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Ewatonieja, wspaniale, dziękujemy :). Czyli Bonusik już bezpieczny i wolny, bez łańcucha. Jak on nieśmiało sobie wącha na tych zdjęciach, ale co się dziwić skoro psiak niewiele widział przez ten czas w schronisku. A teraz trawkę sobie może powąchać :). Ewatonieja, czyli Bonusik był łagodny cały czas, nawet jak mu się coś nie spodobało ? Quote
ewatonieja Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 zero złych emocji, jak coś szło nie po jego myśłi to natychmiast sie wycofywał i ratował ucieczką, co na 2 m smyczy raczej nie jest możliwe :diabloti: 1 oko ma zwężoną powiekę i jest tam chyba zaćma drugie widac ze ktoś szarpnął za dolną powiekę zębiskami na plecach dużo ran starych, na uszkach tez znalazłam jedna dobra informacja Bonus nie ma klejnotów :cool3: Quote
Onaa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Biedak, tyle pogryzień co on musiał znieść :shake:. Czyli na zdjęciach lepiej wygląda niż w rzeczywistości. Ale miejmy nadzieję, że jak się troszkę podkuruje i zrozumie że już jest bezpieczny to szybko dojdzie i znajdzie kogoś, kto go pokocha i przygarnie. Quote
bela51 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Cudownie! Ewatonieja, należą Ci sie od wszystkich wielkie podziękowania, :loveu: za dostarczenie pacjenta w bezpieczne ( wreszcie) miejsce. Czy ktoś będzie mógł odwiedzać Bonusika i zdawać relacje? Myśle o kimś kto w pobliżu mieszka? Quote
irysek Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 jak sie ciesze, ze bonusowi sie udalo. w pon przeleje ci ewa kase za transport :) plus pare zl na hotel dla bonusa szczesliwca. Quote
Lidan Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Uff... Bonus wypoczywaj i dochodź szybko do siebie :loveu: Quote
Recommended Posts