Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Niewiasta_21']Pan z hotelu czeka na Bonusika w niedziele :multi:
Jakoś mi ta wiadomość umknęła. Wiedziałam, że to już już ale że to w niedzielę :-o To ostatecznie gdzie Bonusik jedzie? Do weterynarzy czy gdzieś indziej?

[SIZE="1"]Chyba zbyt wiele podobnych wątków śledzę i już się gubię :niewiem:

Posted

dziewczyny, niewiem kto bedzie wiózł Bonuska, ale mała prośba, zróbcie jakies pare zdjęć mojemu Ernisiowi, który tam jest :modla::modla::modla: chociaz ze dwa:evil_lol::evil_lol:

:multi::multi:super, że Bonusek tam jedzie i w koncu opuści schronisko:lol::lol:

Posted

wiezc bedzie ewatonieja do radomska (czyli do weterynarzy ;) ) nie jest z toba tak sie lidan, jeszcze sie nie zgubilas.
napisz jej goska na pw o tych zdjeciach.
(co do kasy, to jeszcze nie wplynela z tego mojego bazarku, jak sie tylko pojawi przelewam. mozesz jak narazie ewo te 40zl zalozyc?)

Posted

gdyby nie zamieszanie w schronisku posżłoby bardzo sprawnie :cool3:
Bonus co prawda nie chciał z anic w świecie wejśc do samochodu, ale dał sie wsadzić, przy okazji zdrapał troche lakieru :p
troche posiedział troche polezał, nawet się uwalił na mnie
zepsuł pare razy powietrze i diabeł puścił pawia na 300 m przed celem :oops:
na spacerkach tylko ganiał w różne strony, podgryzał trawkę nic nie zrobił ani siku ani...
bez problemu wszedł do lecznicy, zgrabnie przeszedł po wadze waży 22 kg
został zakroplony przeciwko pchłom i kleszczom, a potem trafił na wybieg, na trawę
porobiliśmy fotki Erniemu i po dopełnieniu formalności zwinęliśmy sie do domu
w hoteliku owczarkowaty piesek, czarnule, jakieś beżowe szczekające młode, dalamtyńczy z chorymi nerkami, pies wyglądający jak
Cavalier King Charles Spaniel także cięzko powiedziec czy jest miejsce chyba nie ale lepiej zadzwonić

Posted

Ewatonieja, wspaniale, dziękujemy :).

Czyli Bonusik już bezpieczny i wolny, bez łańcucha.
Jak on nieśmiało sobie wącha na tych zdjęciach, ale co się dziwić skoro psiak niewiele widział przez ten czas w schronisku.
A teraz trawkę sobie może powąchać :).

Ewatonieja, czyli Bonusik był łagodny cały czas, nawet jak mu się coś nie spodobało ?

Posted

zero złych emocji, jak coś szło nie po jego myśłi to natychmiast sie wycofywał i ratował ucieczką, co na 2 m smyczy raczej nie jest możliwe :diabloti:

1 oko ma zwężoną powiekę i jest tam chyba zaćma
drugie widac ze ktoś szarpnął za dolną powiekę zębiskami
na plecach dużo ran starych, na uszkach tez znalazłam
jedna dobra informacja Bonus nie ma klejnotów :cool3:

Posted

Biedak, tyle pogryzień co on musiał znieść :shake:.
Czyli na zdjęciach lepiej wygląda niż w rzeczywistości.
Ale miejmy nadzieję, że jak się troszkę podkuruje i zrozumie że już jest bezpieczny to szybko dojdzie i znajdzie kogoś, kto go pokocha i przygarnie.

Posted

Cudownie! Ewatonieja, należą Ci sie od wszystkich wielkie podziękowania, :loveu: za dostarczenie pacjenta w bezpieczne ( wreszcie) miejsce. Czy ktoś będzie mógł odwiedzać Bonusika i zdawać relacje? Myśle o kimś kto w pobliżu mieszka?