lucySxy Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Karmilam do tej pory RC , ale , wlasciwie nie jestem tak do konca zadowolona. Niby nie jest zle, ale - okresowo wypuszczaja siarkowodór- co jest trudne do zniesienia, no i siersc nie jest taka jak trzeba.Myślałam, zeby zmienic na Hilssa, ale teraz sie waham.Ja tez uwazamze to co szweckie jest na pewno dobre. Gdzie mozna kupic taka karmę? Quote
ma Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 oni maja lokalnych dystrybutorow. Jak wpiszesz w gooogle nazwe karmy to otworzy Ci sie ich strona. I tam jest kontakt do dystrybutorow lokalnych. Wybierasz tego co jest Ci najblizej i telefonujesz Quote
Elitesse Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 moja Tess na wystawie w Bedzinie za miejsce na BOG dostala puchy i snacki z Husse widzac baaardzo entuzjastyczna reakcje swoich psiakow napisalam do dystrybutora i w tym tygodniu dostalam probki 3 rodzajow karmy psy jedza to bardzo chetnie, kupy sa nieduze i zwiezle, nie puszczaja baczkow mysle ze na poczatku wrzesnia zamowie sobie wiekszy worek coby zobaczyc jak im ta karma bedzie sluzyla przez dluzszy okres czasu ( od jakis 6-7 lat karmie wylacznie eukanuba) Quote
Magda1234 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 My też przeszliśmy z hillsa na husse i jesteśmy bardzo zadowoleni ;) Quote
max73 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Witam szukam kogoś na terenie Rybnika lub okolic z dostępem do tej karmy.Wiem że hodowcy maja taniej karmę i chętnie że tak brzydko napiszę "bym się podpiął". Potrzebuję karmę dla 8 miesięcznego owczarka. Quote
Madallena Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Napisz do nich www.husse.pl (chyba takie adres) i pewnie Ci wysla Quote
gayka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ma napisał(a):Zamiowilam ta karme wlasnie w poniedzialek. Odmiana z lososiem i poprosilam p probki light. Zobaczymy co bedzie. Najczesciej gotuje moim jedzenie ale teraz jarzyny sa marne i drogie wiec jakis czas pokarmimy karma. Napisze jakie sa efekty. Bo tu widze tylko wpisy od zupelnie nowych osob na forum. Wiec nie wiem czy tak do konca sa obiektywne. bedę wdzięczna za podzielenie się wrażeniami jak się sprawdza. Quote
ma Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 moje psy zjadly. Nie bylo zadnych sensacji. Jedna suczka zjada teraz drugi worek- tez nie ma sensacji. Kupki chyba dobre ale.. mam 5 psow a kupki nie "podpisane" :) :) :loveu: I do tego prawie kazdy pies je cos innego. Ale generalnie jest to karma ok dla psow ktore nie wymagaja za duzo bialka. Quote
gayka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ma napisał(a):moje psy zjadly. Nie bylo zadnych sensacji. Jedna suczka zjada teraz drugi worek- tez nie ma sensacji. Kupki chyba dobre ale.. mam 5 psow a kupki nie "podpisane" :) :) :loveu: I do tego prawie kazdy pies je cos innego. Ale generalnie jest to karma ok dla psow ktore nie wymagaja za duzo bialka. dzieki! ja czekam na próbki, mam psa o wrażliwym przewodzie pokarmowym i ponoc ich karma dla wrazliwców jest bardzo ok. zobaczymy. Quote
Dogija Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Husse to dobra karma.u nas sprawdzona.szczegolnie z łososiem i ryzem.przyjemnie pachnie,sunia je z apetytem. Quote
Elitesse Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 moje burki aktualnie wcinaja jagniecine & ryz - kupy nieduze i niesmierdzace, zero baczkow no i psy zadowolone :p jak wykoncza 15 kg to zamowie im ta z lososiem na testy Quote
Teba Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ja też karmię i polecam Husse. do tej pory karmiłam psy RC. Jednak cena husse mnie zachęciła. Psy robią mniejsze kupki i mają więcej energii. Po kocie różnicy nie widzę. Zamawiam raz na miesiąc i przywożą mi do domu gratis. Jestem bardzo zadowolona. Quote
anetta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jesteśmy od 1,5 m-ca na Optimal mini. Koopy ładne, sierść również. Uszaty wcina ją jak małpa kit :evil_lol: Jak skończy ten marnie mały worek :evil_lol: to dostanie Optimala. Podoba mi się że ta karma tak ładnie i intensywnie pachnie. Mmmmmm. Ciekawe czy Optimale też tak pachną :hmmmm: Quote
gosiaja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 moje psy jedzą Valpa do około 6 miesięcy i już tak entuzjastycznie nie podchodzą do niej stawiam miskę powącha i idzie daleja jak kupiłam ostatnio acanę na spróbowanie to się zajadały Quote
Zabajka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ja dotąd karmiłam Eukanubą, ale spróbowałam Husse. Niestety nie dla nas. Kupy bardzo duże, a przy 5 niufach to ma znaczenie... Quote
Eska Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 My również przeszliśmy na Husse, moja suka je tą karmę, ale słyszałam że zdarzało się nie przybieranie na wadze (chudnięcie) i znam przypadek jednego strutego psa tą karmą. Czy ma ktoś złe doświadczenia z tą karmą? Quote
Marta_Ares Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 ja karmie 2 swoje psy ta karma od ok 3miesiecy i nie narzekam, wrecz przeciwnie siersc wyraznie sie poprawiła, pies po kastracji (dostaje mniejsza dawke niz powinien)- nic sie nie dzieje waga w normie. suka husky mieszkajaca w kojcu- troszke przytyla (ale podejrzewam ze to moze byc tez ze wzgledu na zime ) tylko zle wybralam bo wzielam 2 worki activ- do nie dawna biegały w agility, suka obecnie ciagnie troszke sanki, ale kolejny worek bedzie zwykły. A no i plus ogromny za to ze jest wilgotna i nie wietrzeje- pies niejadek wcina ja cały czas i nie protestuje Quote
holly101 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Zastanawiam się nczy nie przejść na tę karmę z Orijena. Mam 9 miesięcznego wykastrowanego psa i 5-letnią suczkę o średniej aktywności. Myślicie, że to dobry pomysł? Quote
Patsi Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Gdyby ktoś chciał to sprzedam 6,5kg karmy Valp Maxi - dla szczeniąt ras dużych. Cena:55zł +koszt wysyłki. Karma jest super ale okazuje się, że mojemu Cerberkowi nie służy kurczak :cry: Ewentualnie zamienię na jakąś kocią karmę albo karmę bez kury. Quote
diabelkowa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 a co lepsze husse czy acana ? mam acane ligh&fit teraz dostalam probki lighta, prima plus i jagnieciny z ryzem sklad tgo ligta niezly nawet jest Quote
elki7 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja uwazam,ze jedna i druga sa dobre.Moj pies wychowal sie na Acanie. Od 9 m-cy jedza Husse ( bo mam jeszcze sunie)a wcinaja ,az im sie usiska trzesa Quote
Ppx Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Który rodzaj jest najlepszy dla rocznej suni w typie maltana, wielkości westa ? ;3 Quote
Ppx Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ja się zastanawiam, czy by nie przestawić się z Hillsa właśnie na Husse. Quote
Foxowa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dla Lucy to będzie Optimal Mini ;) My taką zamówimy, bo ma małe granulki i jak nigdy Fuksiowi smakuje :) Quote
Ppx Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dzięki, ja też się przestawiam na Husse. :) Quote
Recommended Posts