Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja ciocia mieszka w Szwecji i karmi swojego goldena tą karmą, bardzo ją sobie chwali. Z resztą od razu widać po psie, sierść mu się pięknie lśni.
Poza tym, to zamierzam wyprobowac na moim piesku, jak juz przyniosę go do domu :) bo narazie ma dopiero 3 tygodnie:) www.husse.com

• 4 months later...
Posted

Na zawodach agi w ten weekend wygralysmy nagrode sponsorowana przez husse wlasnie- probki i smaczki. Suce wchodza doskonale, pachna i wygladaja ok. Smaczki twarde, nawet moj owczar musi gryzc:lol: Niestety nic wiecej nie moge powiedziec ;)
Chociaz nigdzie nie widze dodatkow na stawy, ale jest za to pszenica:roll:

Posted

Moja koleżanka też była na Agi w ten weekend i wygrała worek tej karmy, ponieważ ona jest zwolenniczka BARFa, więc dostałam worek w prezencie:) Karma jest z jagnięcina, bez glutenu i pszenicy, więc ja chyba mam jakas inna:D Oba moje psiaki zajadają się :crazyeye: Zobaczymy:lol:

Posted

U mnie byla ostatnio dystrybutorka z probkami i info, maja swoj klub hodowcow i ceny dla hodowcow znaczaco nizsze ok.130zl za 15kg a normalnie 190. Psiakom karma strasznie smakowala, choc jednego nie moge nia karmic (za duzo bialka). Dodatkow na stawy w karmach nie ma, ponoc chondroityna traci jakies swoje wlasciwosci przy otwartym worku, maja jakis specjalny specyfik tylko na stawy (chondroityna,glukozamina i bodajze msm)ponoc ci co go sprobowali bardzo go sobie chwala. Ja nie probowalam, ale mysle ze kupie go na probe.

• 3 weeks later...
Posted

Od 4 miesięcy stosuję tę karmę,psiakom bardzo smakuje,wcześniej jadły Eukanubę,do mnie przywozi ją przedstawiciel z Płocka,cena za 15 kg to 110 zł,oprócz karmy są również puszki,przysmaki , ciasteczka,ziołowe suplementy na robaki lub stawy,przekonał mnie tym że karma jest produkowana w Szwecji,dostępna jest praktycznie całej Europie,poczytałam opinie ludzi z róznych krajów - spróbowałam i jest ok

• 2 months later...
Posted

Moj psiak, ktory zawsze byl niejadkiem i na prawde nic mu nie smakowalo..jak powachal husse'a to pozniej ukradl 2 probke i caaala zjadl.. bez niczego. bylam w szoku bo probowalam wsyztskiego royala brita, eukanuba hills'a no wsyztsko i z tej wyzszej i nizszej polki. dzisiaj zamowilam juz caly worek pierwszy raz..zobaczymy jak zje caly bez ''krecenia noskiem'' to bede ja goroaco polecac bo jak na 1 raz to suuuper;)

• 2 months later...
Posted

Swoje stadko karmię karmą Husse, jestem bardzo zadowolona. Dostawa bezpłatna pod drzwi, próbki karm u dystrybutorów. Ceny też niczego sobie na tak dobrą karmę:p
Przerobiłam wiele markowych karm i oddałam je do schroniska lub do sąsiadów:roll:. Husse to pierwsza karma, którą wcinają ze smakiem.
Czy ktoś jeszcze zna tą karmę? Nic tu o niej nie znalazłam:shake:

Posted

A myślicie że warto przeżucić psiaki na tą karmę, obecnie karmię Acaną nową (Golden - Light&Fit, Spanielka - Puppu&Junior) mała kręci nosem, duża wcina, ładna sierść, tylko wielkie kupy. Mamy narazie próbki smakują im :)

Posted

ja karmie swoje pieski husse od trzech miesięcy, mam pięc yorków i dwa jack russel teriery, jedzą jak oszalałe. Widzę pozytywną róznice w wyglądzie sierści i konsystencja ich odchodów również się poprawiła. Wygoda, podwożą pod dzwi i jest konkurencyjna w stosunku do innych markowych karm.

• 2 weeks later...
Posted

Skusiłam się na karmę Husse zarówno dla pieska jak i kota,ze względu na brak konserwantów, pies je karmę z łaski, kot musi mieć wymieszaną z inna karmą chyba wrócę do poprzednio stosownej. bardzo miły kontakt z dostawcą.
Zamawiałam karmę chyba trzykrotnie, chyba nie służy moim zwierzaczkom.
Dlaczego nie ma reklamy tej karmy?
:roll:

• 3 weeks later...
Posted

Ja też się przerzuciłam na ta karme, moje psy zadowolone, wcinają ze smakiem.Rozmawiałam z ich przedstawicielem i sie dowiedziałam, że firma w Polsce jest od niedawna i dopiero szukają dystrybutorów. I na razie reklamuja sie w swoich regionach.

Posted

U mnie cały zwierzyniec zajada się Husse:)..i koty i psy. Do tej pory przerobiliśmy pare ładnych marek,ale Husse najbardziej podeszło moim zwierzakom, i po kilku miesiącach karmienia,nawet koty nie wybrzydzają...cena tez jest przyzwoita jak na taka jakość ,a poza tym jakoś tak myślę sobie,ze co szwedzkie to musi być dobre,tym bardziej, ze mają bardzo zawyzone normy zywieniowe i nawet psia karma jest produkowana ze składników dopuszczonych do spozycia dla ludzi i w Super Premium są tylko naturalne przeciwutleniacze,a smaczek bierze się z tłuszczu zwierzęcego,a nie chemii... myślę,ze nie zaszkodzi wypróbować tym bardziej,ze zawsze mozna zadzwonić do przedstawiciela na danym terenie i poprosić i bezpłatne próbki,a obsługe oceniam na 5+...:)

Posted

Zamiowilam ta karme wlasnie w poniedzialek. Odmiana z lososiem i poprosilam p probki light. Zobaczymy co bedzie. Najczesciej gotuje moim jedzenie ale teraz jarzyny sa marne i drogie wiec jakis czas pokarmimy karma. Napisze jakie sa efekty. Bo tu widze tylko wpisy od zupelnie nowych osob na forum. Wiec nie wiem czy tak do konca sa obiektywne.

Posted

Ja karmię swoje potworki Husse.

wzięłam próbki i próbowałam. Premium nie przeszła, za to super premuim rzeczywiście jest super! (moje psiaki miały problemy z kupa, po Husse na ich kupy patrzę z ogromna radościa :)

Zdecydowałam się na nia bo mój dotychczasowy dostawca podniósł eny i zmniejszył worek ;/

Cena Husse jest ok. Dowożą do domu a co najlepsze dzwonią jak ma się skończyć :multi:

• 2 weeks later...
Posted

Witam serdecznie wszystkich Dogomaniaków.
Jestem tu od niedawna, a w tym temacie chciałabym się dowiedzieć czy stosował ktoś z Was karmę firmy Husse ? ( www.husse.pl ).
Jest to szwedzki producent suchej i mokrej karmy oraz kosmetyków i drobnych smakołyków dla psów i kotów.
Dowiedziałam się o niej na wystwie psów rasowych w Lublinie w kwietniu br.
Mili państwo przy stoisku odpowiedzieli na wszystkie moje pytania.

Karma jest produkowana w Sztokholmie tylko z naturalnych składników i ma wieeelu dystrybutorów w Europie ( Polsce itp. ).
Nadaje się dla wszystkich psów rasowych i kundelków, ze względu na różnorodność ( psy ras dużych, małych itp. ). Oferują darmowe próbki karm oraz darmowy dowóz zamówionych produktów, które można zamówić na stronie www.husse.pl . Chętni radą i pomocą.

Brzmi ciekawie i jestem zainteresowana. Powiedzcie czy karma jest warta uwagi i żywienia nią zwierzaków.
Niedługo do mojego domu przybędzie szczeniak Golden Retriever.

Pozdrawiam
[FONT=Impact]Pasztet[/FONT]

Posted

Hej, ja karmie swoje psiaki tą karmą i jestem zadowolona. Używam dwóch rodzaii: Optimal i Lamm & Ris. Ta pierwsza dobrze zbilansowana dla psow o zwykłej aktywności a ta druga dla psiaków z wrażliwym żołądkiem (niestety taki model mi się trafił). Jestem zadowolona i mogę Ci ja polecić

Posted

Polecamy karmę...ja ma dwa molosy - dorosły leonberger i 6-miesięczna suczka CAO...leonek wcina optimala,a młoda je karmę valp...świetnie się rozwija,nie krzywi ,utrzymuje doskonałą wagę....w czerwcu mielismy wystawowy debiucik i sędzina powiedziała ze suczka jest w świetnej kondycji ;). Uwazam,ze nie pozałujesz wybierając husse....na początek weź próbke,zeby sprawdzić czy psiakowi posmakuje, bo z psami jak z ludzmi...ile ras i osobowosci tyle marek karm, gustów i guścików ;)

pozdrawiam!

Posted

Polecam, od miesiąca karmie tą karmą dorosła suczkę. Sierść sie poprawiała, koopki mniejsze i nie skażające odorkiem srodowiska w promieniu 50 m, żadnych innych przykrych objawów nie ma. Na razie same pozytywy. Suczka dostaję wersję super premium - lax&ris (łosos z ryżem) ...

• 3 weeks later...