Aisha Posted August 13, 2003 Posted August 13, 2003 Witam, jako, że na naszym forum (rasy brytyjskie) nic się nie dzieje chciałabym się dowiedzieć, ile nas jest. Nas znaczy właścicieli brytyjskich psów pasterskich. Stąd ta ankieta. Mam nadzieję, że wymieniłam wszystkie. Głosujcie moi mili... Pozdrawiam Quote
Klaudia i Dino Posted August 13, 2003 Posted August 13, 2003 Ja mam owczarka szkockiego collie :wink: Quote
skubi Posted August 14, 2003 Posted August 14, 2003 Ja mam brązowo - białą suczke Bearded Collie. Quote
marlenabw Posted August 25, 2003 Posted August 25, 2003 A my mamy 3 letniego, tricolorowego owczarka szetlandzkiego. :multi: Quote
tunio Posted September 23, 2003 Posted September 23, 2003 a ja jestem osoba lubiaca wszystkie psy ale najbardziej wilczarze.W kazdym badz razie bede Was szpiegowac bo od nikogo sie wiecej o rasie nie dowiem niz od wlascicieli :) :) :) Quote
Aisha Posted October 22, 2003 Author Posted October 22, 2003 Witam Joanno, ja mam 21 miesięczną szetlandkę i zawsze to miło patrzeć, że jednak sheltie w większości. A tak na poważnie, pozdrawiamy i zapraszamy do korespondencji. Quote
Noelani Posted October 24, 2003 Posted October 24, 2003 Szkoda ze moge oddac tylko jeden glos, bo zeby bylo sprawiedliwie musialabym oddac dwa (no... poltora ;)) - oczywiscie na collie! 8) Quote
Ania-Bajka Posted February 15, 2004 Posted February 15, 2004 Hej, ja mam 3 letnia szetlandke z hodowli Vesca Montana- Bajke. Quote
Diana14 Posted February 15, 2004 Posted February 15, 2004 Ja mam śniadą sunię owczarka szkockiego collie! Kolaki górą!!! Quote
Ida&Funny Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 A ja 7-miesięczną śniadą (z białą plamą) sunię owczarka szetlandzkiego :Dog_run: Quote
Ida&Funny Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 Wiecie co, dzisiaj moja koleżanka oddaje 2 letniego bordera bo on jest zazdrosny o jej drugiego psa (sukę) i ją pogryzł smutne co Quote
Mami Posted February 16, 2004 Posted February 16, 2004 Ja mam bordery, sztuk dwie. IDA, napisz szybko co to za border, moze byc na priv. Bede bardzo wdzieczna i pomoge szukac. Quote
nice_girl Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 Ja mam Pembroke Welsh Corgi :D No to widzę ,ze mam towarzycho....a Twój jest długowłosy, tak? Quote
Mami Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 a Twój jest długowłosy, tak? A czy u pemborke, ogolnie u corgi istnieje taki podzial? Wiem, ze na pewno siersc dlugowlosa jest wada, tak jest napisane we wzorcu: Faults: Long fluffy coat, accompanied with feathering on ears and feet. Ciekawa jestem czy cos sie zmienilo. :roll: Quote
Miga Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Czekamy na dalszych posiadaczy i miłosników ras british :) A tak apropo Mami czy Ty sie nie wysypiasz w nocy.? o 4.31 ja wtedy najlepiej śnie :) Quote
Mami Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 dina, Ja mam po prostu zegarek ustawiony siedem godzin do tylu :wink: Quote
nice_girl Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Mami Nadal jest to wada...z tą długą siersćia to jest tak jak u ONa.Ogólnie zakłada się ,ze u pembroków częsciech można się spotkac z długim włosemniż u cardiganów.A ,ze jest to cecha recesywna to zawsze możemy mieć niespodziankę i po super kryciu otrzymać np.jednego szczeniaka długowłosego :wink: Quote
Soplica Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 No to ja też się dołącze z moim brytyjczykiem, urodzonym w polse po rodzicach z danii ;-) Rasa jak w podpisie (i na zdjęciu obok) Pozdrawiam Waldek&Dali Quote
nice_girl Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 No to ja też się dołącze z moim brytyjczykiem, urodzonym w polse po rodzicach z danii ;-)Rasa jak w podpisie (i na zdjęciu obok) Pozdrawiam Waldek&Dali Witam, tym serdeczniej, że witam swoje okolice. :wink: A Twój border to przypadkiem nie Dali z Porządnej Rodziny?Widziałam go kiedys na rzeszowskiej wystawie podczas pokazów agility :wink: Quote
Milo&Tokio Posted August 16, 2004 Posted August 16, 2004 No a ja mam 2 bordery. Moj pierworodny jest czarno-bialy a drugi swir jest blue-merle o blekitnych oczach :lol: a maz ma 3 sunie czarno-biale. Stadko przysparza adrenaliny i to niemalej :wink: Pozdrowionka Quote
nice_girl Posted August 16, 2004 Posted August 16, 2004 No a ja mam 2 bordery. Moj pierworodny jest czarno-bialy a drugi swir jest blue-merle o blekitnych oczach :lol: a maz ma 3 sunie czarno-biale. Stadko przysparza adrenaliny i to niemalej :wink: Pozdrowionka Z jakiej hodowli masz bordery? :D Quote
Recommended Posts