Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maciek super do Anglii już życze udanego wyjazdu i dobrej pogody ;)

Daguś ja również poluję na taki kalendarz za samymi yorkami i niesttey jak się zbliżał nowy rok i wszedzie było pełno kalenadrzy to nie było takich,jedynie były z psami ale to yorki były tylko na jednym miesiacu i nie kupiłam :)

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga ja i tak uważam że u nas na śląsku w tych zoo jest bardzo mało ciekawych rzeczy ogólnie dla psiaków, a w sklepach wgóle nie ma jakiś super gadżetów yorkowych szkoda ;( bo ja zawsze idąc na zakupy wypatruję czegoś ciekawego yorkowego :lol:

Posted

Pokaże wam kilka moich zeszytowych bazgrołów... 8)

a na koniec gazetka którą zrobiłam w szkole i dostałam za nią 6 z informatyki za największe podobieństwo do gazetek/biuletynów prasowych... 8)

pozdrawiam :evilbat:

Posted

Malwinko! Super są Twoje rysunki! Bardzo mi sie podobają! :D

A ja przepraszam że dopiero teraz odpowiadam na temat kalendarzyka, bo wcześniej nie zaglądałam na dogo - yorki są tylko na styczniu niestety, a takiego całego z yorkami też nie spotkałam :( !

A córka tak sobie po prostu skreśla dni, bo do skoły jeszcze nie chodzi, tylko do przedszkola, dlatego tak za bardzo jej się za wakacjami nie tęskni :wink: !

Posted

Malwinko mi też się baaaardzo podobają Twoje rysunki :P naprawdę masz talent :thumbs: nie gniewasz się :-? bo pozwoliłam sobie odgapić i narysować do zeszytu synka na zadanie takiego yoreczka, musiał narysować swojego pieska :P

Posted

Agnieszko,

Nie gniewam się wclae, bo ja tez korzystam z jakiś wzorów, bo tylko yorki mi wychodzą gdy rysuje więc to raczej nie talent... 8) hyba to dlatego że mam takiego fioła na ich punkcie to i rysowanie ih sprawia mi przyjemnośc i jakoś tak same wychodzą... :wink:

jeszcze raz dzięki za miłe słowa uznania... :D

pozdrawiam :fadein:

• 6 months later...