tygrysek-kr Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Maciek super do Anglii już życze udanego wyjazdu i dobrej pogody ;) Daguś ja również poluję na taki kalendarz za samymi yorkami i niesttey jak się zbliżał nowy rok i wszedzie było pełno kalenadrzy to nie było takich,jedynie były z psami ale to yorki były tylko na jednym miesiacu i nie kupiłam :) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 no wlasnie byly tylko na jednym miesiacu i ja takze nie kupilam. Ostatnio widzialam kalendarz z Royala, ale nie byl specjalny, a tego Yorka w ruchu nie ladnie ujeli i o zdjecie sie nie postarali :( Quote
tygrysek-kr Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Daga ja i tak uważam że u nas na śląsku w tych zoo jest bardzo mało ciekawych rzeczy ogólnie dla psiaków, a w sklepach wgóle nie ma jakiś super gadżetów yorkowych szkoda ;( bo ja zawsze idąc na zakupy wypatruję czegoś ciekawego yorkowego :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 no własnie, a jak ja sie czasami o coś pytam w zoologicznych to robia zdziwone oczy bo pierwszy raz takie cos slysza, ach szkoda ze nie ma czegos akiego jak York Centrum w Wa-wie Quote
tygrysek-kr Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Już też mówiłam ze niezły interes byłby taki sklep yorkcentrum no coż może kiedys się doczekamy choć wątpię Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Klaudus moze my zalozymy taki sklepik na wspołe co?? ale bysmy mialy klientow yorkofiołów ;) Quote
tygrysek-kr Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Hehe bardzo chętnie tylko skąd wziąść zaopatrzenie hmmm :-? :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 tygrysek-kr napisał(a):Hehe bardzo chętnie tylko skąd wziąść zaopatrzenie hmmm :-? :wink: tym sie nie martw, damy rade ;) Quote
tygrysek-kr Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 No to otwieramy interes he he he 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 tygrysek-kr napisał(a):No to otwieramy interes he he he 8) tylko musimy dobre miejsce znaleźc i jakiegos bogatego i przystojnego sponsora haha Quote
Yorkies Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Pokaże wam kilka moich zeszytowych bazgrołów... 8) a na koniec gazetka którą zrobiłam w szkole i dostałam za nią 6 z informatyki za największe podobieństwo do gazetek/biuletynów prasowych... 8) pozdrawiam :evilbat: Quote
Yorkies Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 I jeszcze coś przed chwilą wykombinowałam... :evilbat: pozdrawiam 8) Quote
elena Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Malwinko! Super są Twoje rysunki! Bardzo mi sie podobają! :D A ja przepraszam że dopiero teraz odpowiadam na temat kalendarzyka, bo wcześniej nie zaglądałam na dogo - yorki są tylko na styczniu niestety, a takiego całego z yorkami też nie spotkałam :( ! A córka tak sobie po prostu skreśla dni, bo do skoły jeszcze nie chodzi, tylko do przedszkola, dlatego tak za bardzo jej się za wakacjami nie tęskni :wink: ! Quote
Yorkies Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Dziewczyny dzięki serdezne za uznanie dla takich bazgrołków zeszytowych... 8) pozdrawiam :fadein: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Malwina nie chcialabys zobaczyc moich bazgrolkow zeszytowych ;) Quote
Snoopy7 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Malwinko mi też się baaaardzo podobają Twoje rysunki :P naprawdę masz talent :thumbs: nie gniewasz się :-? bo pozwoliłam sobie odgapić i narysować do zeszytu synka na zadanie takiego yoreczka, musiał narysować swojego pieska :P Quote
Marca_Besi Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Malwinko śliczne są te wszystkie Twoje rysunki!! Quote
Yorkies Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Agnieszko, Nie gniewam się wclae, bo ja tez korzystam z jakiś wzorów, bo tylko yorki mi wychodzą gdy rysuje więc to raczej nie talent... 8) hyba to dlatego że mam takiego fioła na ich punkcie to i rysowanie ih sprawia mi przyjemnośc i jakoś tak same wychodzą... :wink: jeszcze raz dzięki za miłe słowa uznania... :D pozdrawiam :fadein: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Aguś to skoro juz odgapilas od Malwi Yoreczka to moze pokazesz nam go tutaj ;) Quote
marlena924 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Moje dzieło wykonane na komputerze. Potem daw Wam moją twórczość w pokoju. Quote
Recommended Posts