Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczerze to najlepiej wychodzą mi yorki "wycinanki" z bloku technicznego a w zeszycie to takie bazgroły że wstyd... :oops:

Aaaa no to się pochwale jeszcze że moja yorkomania gości etż w moich zeszytach szkolnych.. w kazdym jest fotka yorka a z tyłu jak mi się nudzi to na lekcji rysuję takie yorki... 8)
a w takim notesie-rudnopisie mam nawet z tyłu mini album z fotami moich urwisów... 8)

pozdrawiam :fadein:

Posted

Wiem że świrek i to jaki... 8) :lol:
a te bazgroły sa naprawdę fatalne! :P

Wiecie co u mnie w kalsie to chłopaki sobie robia takie głupie żarty ze mnie i rysują yorki tylko że zazwyczaj w otoczeniu czerwieni... w posatci krwi albo powieszone... ostatnio nawet było hasełko YORKI NA KIEŁBASY... :-? :evil: idioci, ja to zawsze olewam i podkreślam ich głupotę co ich wkurza bo lubia jak mnie zderenwują... ale ja na przekró udaję że mnie to nie obchodzi... :evilbat:

pozdrawiam :evilbat:

Posted

To to ja podejme wyzwanie i spróbuję coś sama narysowac dziś bo o 19 muszę na godzinkę bracholków puścić do kompa więc przez ten czas może coś stworzę yorkowe i moze wam się pochwalę jak coś wyjdzie... sami zoaczycie jaka marna ze mnie artystka ... 8)

pozdrawiam :fadein:

Posted

Dagmarcia, Waldku! Piękne rysunki :D :D ! Malwinko, czekam z niecierpliwością na Twoje prace, na pewno będą super! :P

A teraz pokażę obiecane fotki naszej Yorkomanii :wink:

Tak wygląda nasza lodówka :wink: - górną częścią rządzi syn, a dolną córka :D

To są obrazy wykonane przez moje dzieci - Biżu na wakacjach (Bizunia narysowana przeze mnie, więc nie śmiejcie się, bo talentu to ja nie mam plastycznego :oops: .
Olusia obraz:

Ani obraz:

Dzieci mają takie pamiątki :D :

Kalendarz u córki koło łóżka :D :

Yorkowe kubeczki:

Jeszcze obrazki mojej Ani :D (oczywiście Biżunia) :

Różne foteczki z Biżu , np. taka:

Ozdoby dla Biżuni na Walentynki od Olusia:

A to moja praca :oops: - witraż na drzwiach do łazienki :D :

A tutaj absolutny przebój - zegarek yorkowy wykonany przez moją Anię :D :wink: :

Posted

Eleno - bardzo podoba mi sie Twój witrażyk - muszę spbie taki zrobić chyba 8) a prace dzieciaczków swietne - zdolne maluchy z nich :D

Prace Agineszki (Waldka) juz kiedyś chwaliłam ale powiem jeszcze raz że bardzo mi sie podobają :D

Malwinko - drzwi wyglądają imponująco - yorkofioł z Ciebie na maxa :lol:

Posted

eleno, wydaje się ,że w Waszym mieszkaniu panuje klimat wyłącznie yorkowy .Bijou jest Waszą ulubioną muzą.Muszę przyznać ,że super to wszystko wygląda :kciuki: ,zdolne dzieciaczki masz, a i sama wykazałaś się piękną pracą. :D

Posted

Klaudio, Gosia, Alka, dziękuję :oops:
Tak, macie rację ! Klimat yorkowy jest u nas prawie wszędzie :wink: , a kolekcja obrazków Biżuni cały czas się powiększa, bo córka znowu z przedszkola przyniosła cały plik rysunków kogo? oczywiście Biżuni! :wink: :D

Posted

Waldku super utalentowana jest Twoja Agnieszka (oj te Agnieszki :P ), Gratuluje :thumbs:
Elenko Wspaniałe są wszystkie rysunki, brava :klacz: dla dzieciaczków jak fajnie że im sie tak chce rysować :P mojego mogę sobie prosić żeby coś narysował :( . Naprawdę miło popatrzeć na te klimaty Yorkowe :klacz:

Posted

Dziewczyny jak tak widze Wasza kolekcje Yorkomani w domu to mysle, ze troche odstaje od Was i musze sie poprawic, ale niedlugo bede miala rysuneczki dagmareczki wiec mysle, ze powoli bede sie posuwala do przodu :)

Elenka a gdzie mozna dostac taki kalendarz z Yorkami?? ja poluje na taki i nie moge dostac :(

Posted

Elenko Wow ale masz crazy yorkowy domek :lol: :lol: haha a ja nie wiem czy dobrze interpretuje, ale twoja córka chyba odlicza dni do wakacji, b poskreślane dni widze :lol: :lol:

Posted

Maciuś sama bym chetnie na takim kalendarzu skreslala i odliczala dni pozostale do wakacji :) ale jak wczoraj liczylam to mi zostalo jesczze 79 dni nauki, odliczajac swiatki, weekendy, rekolekcje, majowki i inne okolicznosci :)