dagmarcia Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Sama byś coś narysowała wyzyskiwaczu ty... :evilbat: hihi Widziałam te twoje rysunki w zeszytach!! Quote
Yorkies Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Szczerze to najlepiej wychodzą mi yorki "wycinanki" z bloku technicznego a w zeszycie to takie bazgroły że wstyd... :oops: Aaaa no to się pochwale jeszcze że moja yorkomania gości etż w moich zeszytach szkolnych.. w kazdym jest fotka yorka a z tyłu jak mi się nudzi to na lekcji rysuję takie yorki... 8) a w takim notesie-rudnopisie mam nawet z tyłu mini album z fotami moich urwisów... 8) pozdrawiam :fadein: Quote
dagmarcia Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Hehe wcale nie bazgroły, bo sama widziałam!! :evilbat: Malwi, ale z ciebie yorkoświrr... :lol: Quote
Yorkies Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Wiem że świrek i to jaki... 8) :lol: a te bazgroły sa naprawdę fatalne! :P Wiecie co u mnie w kalsie to chłopaki sobie robia takie głupie żarty ze mnie i rysują yorki tylko że zazwyczaj w otoczeniu czerwieni... w posatci krwi albo powieszone... ostatnio nawet było hasełko YORKI NA KIEŁBASY... :-? :evil: idioci, ja to zawsze olewam i podkreślam ich głupotę co ich wkurza bo lubia jak mnie zderenwują... ale ja na przekró udaję że mnie to nie obchodzi... :evilbat: pozdrawiam :evilbat: Quote
dagmarcia Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Paskudne bezczeszczenie artystycznej krwi... :x Dobrze Malwi robisz, że ich olewasz :roll: Quote
Yorkies Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 To to ja podejme wyzwanie i spróbuję coś sama narysowac dziś bo o 19 muszę na godzinkę bracholków puścić do kompa więc przez ten czas może coś stworzę yorkowe i moze wam się pochwalę jak coś wyjdzie... sami zoaczycie jaka marna ze mnie artystka ... 8) pozdrawiam :fadein: Quote
waldek2 Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Malwina jesli coś chcesz jeszcze to udołu strony tej Quote
Yorkies Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Waldek dzięki arz jeszcze, ten szczeniaczek pośrodku jest przesłodki, teraz tylko pozostaje mi drukować... 8) :D pozdrawiam :fadein: Quote
dagmarcia Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Waldek rysunki super!! 8) No to Malwisiu czekam z niecierpliwością :evilbat: Quote
Yorkies Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 chyba z niecierpliwością żeby się pośmaić z mojej nieudolności... 8) pozdrawiam :fadein: Quote
tygrysek-kr Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Waldek rysunki córki są boskie. Ja już nie mogę sie doczekc rysunku Jerrusia od Dagusi oczywiście Dagusiu wklejaj wszystko co rysujesz :) Quote
elena Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Dagmarcia, Waldku! Piękne rysunki :D :D ! Malwinko, czekam z niecierpliwością na Twoje prace, na pewno będą super! :P A teraz pokażę obiecane fotki naszej Yorkomanii :wink: Tak wygląda nasza lodówka :wink: - górną częścią rządzi syn, a dolną córka :D To są obrazy wykonane przez moje dzieci - Biżu na wakacjach (Bizunia narysowana przeze mnie, więc nie śmiejcie się, bo talentu to ja nie mam plastycznego :oops: . Olusia obraz: Ani obraz: Dzieci mają takie pamiątki :D : Kalendarz u córki koło łóżka :D : Yorkowe kubeczki: Jeszcze obrazki mojej Ani :D (oczywiście Biżunia) : Różne foteczki z Biżu , np. taka: Ozdoby dla Biżuni na Walentynki od Olusia: A to moja praca :oops: - witraż na drzwiach do łazienki :D : A tutaj absolutny przebój - zegarek yorkowy wykonany przez moją Anię :D :wink: : Quote
waldek2 Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 A jak by kogoś interesowały rysunki na zamówienie to znalazłem coś takiego proszę tutaj Quote
tygrysek-kr Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Lena no no jakie utalentowane dzieciaczki bravo :lol: Quote
Gosiek Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Eleno - bardzo podoba mi sie Twój witrażyk - muszę spbie taki zrobić chyba 8) a prace dzieciaczków swietne - zdolne maluchy z nich :D Prace Agineszki (Waldka) juz kiedyś chwaliłam ale powiem jeszcze raz że bardzo mi sie podobają :D Malwinko - drzwi wyglądają imponująco - yorkofioł z Ciebie na maxa :lol: Quote
Alka Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 eleno, wydaje się ,że w Waszym mieszkaniu panuje klimat wyłącznie yorkowy .Bijou jest Waszą ulubioną muzą.Muszę przyznać ,że super to wszystko wygląda :kciuki: ,zdolne dzieciaczki masz, a i sama wykazałaś się piękną pracą. :D Quote
elena Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Klaudio, Gosia, Alka, dziękuję :oops: Tak, macie rację ! Klimat yorkowy jest u nas prawie wszędzie :wink: , a kolekcja obrazków Biżuni cały czas się powiększa, bo córka znowu z przedszkola przyniosła cały plik rysunków kogo? oczywiście Biżuni! :wink: :D Quote
Snoopy7 Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Waldku super utalentowana jest Twoja Agnieszka (oj te Agnieszki :P ), Gratuluje :thumbs: Elenko Wspaniałe są wszystkie rysunki, brava :klacz: dla dzieciaczków jak fajnie że im sie tak chce rysować :P mojego mogę sobie prosić żeby coś narysował :( . Naprawdę miło popatrzeć na te klimaty Yorkowe :klacz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Dziewczyny jak tak widze Wasza kolekcje Yorkomani w domu to mysle, ze troche odstaje od Was i musze sie poprawic, ale niedlugo bede miala rysuneczki dagmareczki wiec mysle, ze powoli bede sie posuwala do przodu :) Elenka a gdzie mozna dostac taki kalendarz z Yorkami?? ja poluje na taki i nie moge dostac :( Quote
grygy Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Elenko Wow ale masz crazy yorkowy domek :lol: :lol: haha a ja nie wiem czy dobrze interpretuje, ale twoja córka chyba odlicza dni do wakacji, b poskreślane dni widze :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Maciuś sama bym chetnie na takim kalendarzu skreslala i odliczala dni pozostale do wakacji :) ale jak wczoraj liczylam to mi zostalo jesczze 79 dni nauki, odliczajac swiatki, weekendy, rekolekcje, majowki i inne okolicznosci :) Quote
grygy Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 hmm czyli u mnie by było podobnie :D tyle ze -7 bo do Angli jade :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 grygy napisał(a):hmm czyli u mnie by było podobnie :D tyle ze -7 bo do Angli jade :lol: ale Ty juz rekolekcje miales :P a kiedy do Anglii sie wybierasz cio?? i z jakiej to okzaji?? Quote
grygy Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 No rekolekcje już były :-? A do Angli wyjazd szkolny :D bedzie tydzień urplou, a jade na początku Czerwca 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 To supper Macius, pamietaj o zabraniu aparatu ;) i juz teraz zycze udanej zbawy :) Quote
Recommended Posts