Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pomyślałam że by stworzyć ten temat po to aby każdy z nas yorkofiołów pochwalił się nam jak objawia się mania yorkowa w naszych domach... czy można poznać że w tym domu jest akurat ktos kto zwariował na punkcie yorków...? 8)

Więc na początek ja "pochwalę" się moimi wariactwami... :evilbat:

Poniżej wklejam fotki wspólnej pracy mojej i dagmarci którą wykonałyśmy w ubiegłe wakacje, są tam zdjeia wszystkich moich psiaków i teraz ten kolarz wisi na zaszczytnym miejscu w moim pokoju, nad łóżkiem... 8)

A to zdjęcia przedstawiające drzwi od mojego pokoju, niestety jest ono trochę nieaktualne bo teraz drzwi są pozaklejane o 70% więcęj... postaram się cyknąć fotki i wstawić je tu jeszcze w tym tygodniu...
Aha i rysunki na drzwiach są autorstwa uzdowlnionej damagarci... 8)

A na konie jeszcze parę gadżetów z mojego pokoju... 8)
tegoroczne ozdoby choinkowe...

srebrna figurka yorka...

i mój czwarty BIG york... :D 8)

PROSZĘ O KOMETARZE MOJEJ MANII I POMYSŁU TEGO TOPICU... 8)

pozdrawiam :D

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!
Super tematcik!!! :D Yorkies ty to mmasz fioła hihi :wink: To jest dopiero Yorkomania, a ja myślałam, że to my zwariowaliśmy na punkcie yorków, teraz już wiem że się myliłam :wink: Super są te wszystkie rzeczy najbardziej mi przypadły do gustu ozdoby choinkowe, śa super za rok tez sobie takie zrobie, a ten plakacik :o cud, miód, extra!!!! :D

Ja Wam tylko powiem, że u mnie zauważyłam taką małą rzecz. Mama nigdy pod zadnym pozorem nie wpuszczała, żadnego psa do swojego łóżka, ale ja tu patrze a tu z Lucky'm sobie harcują po łózku, a na dodatek razem śpią :o co za odmiana :wink:

Posted

Dzięki za miłe słowa, mam nadzieję że nie okażę sie jedynym fanatykiem yorków... :roll: 8)

A t tym tygodniu wstawię jeszze aktualne doto moich drzwi... ze słynnym zdjęciem moim, pucharem i Lordem... (dagmaria coś na ten temat może powiedzieć, bo się z tego śmiała...) :D

pozdrawiam :fadein:

Posted

No, Malwinko super masz pomysły! :D :klacz:

Ty to dopiero jesteś zakręcona na amen! :D Chociaż odstaje troszeczkę wiekowo,hi,hi, to zapewniam,że czuje ten yorkowy klimacik.
A ozdoby choinkowe bomba!

Posted

He he he he.... :evilbat:
Ale już nie bede taka tajemnicza i poweim wam co to za puchar (a własciwie moje zdjęcie z nim... 8) )

Dzięki mojemu urokowi osobistemu udało mi się niepostrzeżenie wykraść go osobie która go w rzeczywistości wygrała... i zrobiono mi z nim zdjęcie... 8) a teraz każdy pyta "za co ten puchar? Lord wygrał?" tymbardziej że obok dokleiłam Lorda wyciętego z fotki... 8) :lol:

Posted

Aha i zapomniałam dodać, że to zdjęcie z pucharem ma być zaczątkiem mam nadzieję kolekcji prawdziwych puchrów i medali, zdobytych wiadomo przez kogo... 8)

Posted

Ja też jestem pod wrażeniem i rysunków, i prac plastycznych, i ubranek! :o :D

Temat, jak już pisałam na offie, świetny, już dawno też miałam chęć pokazać naszą kolekcję rysunków. Idę robić fotki :D

Aguś, a łyżkę do butów też taką mamy, tylko zieloną :lol:

Posted

Malwinka supper temacik Ci znowu wpadl do głowy i widze, ze Twoj pokoj opanowaly Yorki :D u mnie moze nie jest to az tak widoczne, tylko kazdy siemie sie z tego, ze jak przyjdzie do mnie to w kazdej ramce widnieje zdjecie Oscarka :):)

Daguś gratuluje zdolnosci artystycznych, obrazki naprawde supper, czy ja moge na taki liczyc i Malwinka przywiozlaby mi na wystawe :lol:

Agusia nonono garderoba Snoopcia zaopatrzona w 100%. Niedlugo naprawde będzie potrzebowal odzielnej szafki :)

Posted

Daga dzięki za uznanie, ale zdradze jeszcze że mam zamiar jeszcze trochę powiększyć kolekcję... 8) :lol:

A co do obrazka to ja chętnie moge go dostarczyć tylko kwestia wykonania zostaje... 8)

Posted

Malwisia temat Ci sę udał..pokaźna kolekcja..
przyznam się,że ja też mam pokój w plakatach,naklejkach(na drzwiach),kalendarzach itp.. :wink: a ubranek też spora ilość w szafie,aż się nie domyka :lol:

Posted

dagmarcia napisał(a):
Daguś no oczywiście, że obrazek dla Ciebie kochana zrobie!! 8) A nawet mogę kilka różnych zrobić, bo wiesz dla mnie to nie problem... :wink:

Kochanie powaznie?? jaaa bylo by supper. To od obrazkow zaczne kolekcje:)

P.S a dzisiaj w zoologicznym dostalismy sliczny czerwony kocyczek dla Oscarka oczywiscie z firmy Royal Canin. Jest taki mieciutki i militki jak kaczuszka hihi

Posted

oj nie ja tak ''świrnięty'' JESZCZE nie jestem

He he he he czyli ja świrnięta jak to ujęłes jestem... 8) :lol:

Magda to czekamy na twoje fotki 8) :wink:

Daguś a z jakiej to okazji koszyczki rozdawali??? :o

Posted

Malwinko nie koszyczek tylko kocyczek :)
Pani w zoologicznym widocznie mnie polubila, a ze Amorek jest takze Yorkiem, ktorego zdjecia wklejalam i ktory takze siedzi sobie na takim kocyczku to przed szefowa kocyczek schowala i mi pokryjomu podarowala
Ale wiesz to w drosze wyjatku :D ma sie te znajomosci haha

Posted

Malwinko nie koszyczek tylko kocyczek :)
Pani w zoologicznym widocznie mnie polubila, a ze Amorek jest takze Yorkiem, ktorego zdjecia wklejalam i ktory takze siedzi sobie na takim kocyczku to przed szefowa kocyczek schowala i mi pokryjomu podarowala
Ale wiesz to w drosze wyjatku :D ma sie te znajomosci haha