AnkaG Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Mów ... Bo cię ciotka Anka przez kolano przełoży ... :evil_lol: Quote
ariss Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Helga&Ares']ktoś tu chciał żeby Ares chusteczkę na apsik przynosił, a więc proszę bardzo (wybaczcie jakość) http://tinypic.com/player.php?v=6yu1xr8&s=1 :crazyeye:tak szybciutko:crazyeye::loveu: jak Ty to kochana robisz???? Wielkie brawa:klacz: Jaki to nowy zwierz będzie? Quote
ariss Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 teraz możesz nauczyć go wstydzić się,żeby łapką zasłaniał oczka-mordka jest na ziemi a tyłek w górze;)-chyba że już to potrafi?a ja nie doczytałam:oops:;) Quote
JIM Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Nowy zwierz? :razz: Gadac mi tu szybko! Jaki? :D:D Quote
Helga&Ares Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 No cześć Wy niecierpliwe babeczki:diabloti: Jestem bardzo okrutna i Wam nie powiem:cool3: Dowiecie się na początku lutego:evil_lol: Gassira to było łatwe z chusteczką, ze wstydzeniem może potrwać dłużej, ale teraz zabrałam się za ukłon:lol: Dziękuję za życzonka noworoczne:multi::multi: W końcu odespałam sylwka i jestem, a Ares po d drzwiami za mną czekał, nie chciał iść spać:placz: Moje wierne stworzonko:loveu: Zaraz do Was wpadnę :p Quote
Karolina_Nett Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Mi się filmik nie ładuje :(. Drugi sznup? :loveu: Quote
Magot Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Helga&Ares napisał(a): Dowiecie się na początku lutego:evil_lol: Do początku lutego to ja się wścieknę z niecierpliwości:diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No powiedz, chociaż pierwszą literę :hmmmm:, bo zaraz oszaleję :errrr:. Quote
eria Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 oooo nie !! tak nie może być !!! GDADAJ !!!!!!!!!!! BO SIĘ WSZYSCY POOBRAŻAMY I SOBIE PÓJDZIEMY ! :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 eria napisał(a):oooo nie !! tak nie może być !!! GDADAJ !!!!!!!!!!! BO SIĘ WSZYSCY POOBRAŻAMY I SOBIE PÓJDZIEMY ! :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol: o właśnie ja Ci ten banerek za tą tajemnice moge zrobić.hihihihihihih:evil_lol: Może być na PW:cool3:??????!!!!!!!!Postaram się nie wygadać;) Quote
eria Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ooo to ja Ci też chętnie banerek zrobię :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ariss Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 eria napisał(a):ooo to ja Ci też chętnie banerek zrobię :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Eria i jeszczę jakiś fajny avek dorzycimy nie:evil_lol: Quote
eria Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 no ba !!!! :cool3::cool3: ale jak nie zdradzisz tajemnicy to nie będzie dwóch banerów i dwóch avków :diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Cześć ;) a co to za tajemnice? mówić o co chodzi i to szybko :mad: :diabloti: Quote
apple Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Century Gothic]Tyż na chwile wpadłam :diabloti:[/FONT] Quote
a_ga.isk Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Wpadłam się przywitać i widzę że coś tu ukrywasz:hmmmm: Quote
Helga&Ares Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Karolina_Nett']No powiedz, chociaż pierwszą literę :hmmmm:, bo zaraz oszaleję :errrr:. a szalej szalej kobieto:evil_lol::evil_lol::cool3: [quote name='AnkaG']Ale niedobra jesteś :-x I know:lol: [quote name='eria']oooo nie !! tak nie może być !!! GDADAJ !!!!!!!!!!! BO SIĘ WSZYSCY POOBRAŻAMY I SOBIE PÓJDZIEMY ! :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol: [quote name='gassira']o właśnie ja Ci ten banerek za tą tajemnice moge zrobić.hihihihihihih:evil_lol: Może być na PW:cool3:??????!!!!!!!!Postaram się nie wygadać;) [quote name='eria']ooo to ja Ci też chętnie banerek zrobię :diabloti::diabloti: [quote name='gassira']Eria i jeszczę jakiś fajny avek dorzycimy nie:evil_lol: [quote name='eria']no ba !!!! :cool3::cool3: ale jak nie zdradzisz tajemnicy to nie będzie dwóch banerów i dwóch avków [quote name='agaciaaa']Cześć a co to za tajemnice? mówić o co chodzi i to szybko :mad: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tyż na chwile wpadłam :diabloti:[/FONT] [quote name='a_ga.isk']Wpadłam się przywitać i widzę że coś tu ukrywasz:hmmmm: Boszz co za baby :shake: No nic sie nie da ukryć na dogo:diabloti: Nie będzie drugiego sznupalka. czy to wam starczy? :razz: Eria, Gassira, na avki i bannerki chętna jak zawsze:loveu: Quote
ariss Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 kolejny sznup:multi::multi::multi:a jaki -teraz to wszytsko chcemy wiedzieć:evil_lol: Quote
Pimpek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Serwus! :cool3: Ja też chcę wszystko wiedzieć ;) A propo, nie wydaje ci się ze ten banerek jest nieco za duży ?:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 baner ma 444 na 152. To za duzo? Quote
Matusz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Helga&Ares']baner ma 444 na 152. To za duzo? o wiele:razz: może mieć 500x100;) Quote
eria Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 to będzie drugi sznup czy nie będzie, bo Helga i Gassira sobie przeczą :evil_lol: Quote
ariss Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 eria napisał(a):to będzie drugi sznup czy nie będzie, bo Helga i Gassira sobie przeczą :evil_lol: bo to tak jest jak się szybko czyta:roll: a już się zdążyłam ucieszyć:roll: Quote
Recommended Posts