Helga&Ares Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Aniu Majeczke znam z stronki adopcyjnej czy tam bloga Weszki ładna ta mała, śmiesznie jej bez bródki, jak pudelek :lol: Quote
AnkaG Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Nio śmiesznie. Fajna mala. Taki trzpiot. To Pani Wiesia od Guzika właśnie dla niej znalazla domek u znajomej. :loveu: Coś mnie dzisiaj po tych akcjach ze szczeniorką na wspominki wzięło. Quote
Helga&Ares Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 a mnie wzięło, bo mam trochę wolnego czasu. Ale jest taki jeden, który nie pozwala mi za długo siedzieć przed kompem, cobym wyszła lepiej na długi spacer do parku:evil_lol: Fajne są takie akcje zakończone happy endem, mam nadzieję, że tak też będzie w przypadku szczeniorki. A właśnie, czy mała ma jakieś imię? Quote
AnkaG Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Elizabet :cool3: To jej wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102357 Quote
Helga&Ares Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='AnkaG']Elizabet :cool3: To jej wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102357 śliczniusia, widziałam ją wczoraj. ale dzięki za link:loveu: jak już pomagać to na całego :cool3: Quote
AnkaG Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Tia nawet jak co niektórym się to nie podoba. Ja z Greven mam na pieńku. :cool3: Quote
Helga&Ares Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Greven chce dobrze, tylko...na swój sposób Quote
AnkaG Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 No ale jak mona czekac tyle dni. Dzisiaj mała byla u mnie przez 3 godziny. :-( Nawet mój TZ stary chłop jak zobaczyl jak to pełza to ... Quote
Helga&Ares Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 no 2 tyg to przesada jak na tak młody organizm. miałaś racje. Uciekam, buziaki, ale dzisiaj jeszcze tu wrócę See ya Quote
Karolina_Nett Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Helga&Ares napisał(a):1 grudnia skończył 2 latka dziękujemy za miłe komentarze :loveu: A mój dwa skończył 27 października, prawie to samo :multi:. Quote
Helga&Ares Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 apple napisał(a):Ellooooołł kochani :loveu::multi: cześć kochający:evil_lol: Ola164 napisał(a):Co tam słychać? :D u nas wszystko w porządQ. :lol: Karolina_Nett napisał(a):A mój dwa skończył 27 października, prawie to samo :multi:. no prawie to samo:multi: BlackSheWolf napisał(a):Witamy :D co słychać? :) cześć:cool3: myślę czego nauczyć Aresa i brak mi pomysłu.Może ktoś podpowie? Quote
Pimpek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Helga&Ares napisał(a): myślę czego nauczyć Aresa i brak mi pomysłu.Może ktoś podpowie? To napisz mi co Ares już umie, a pomogę ;) No bo możecie przecież ćwiczyć przynoszenie do ręki różnych przedmiotów, stanie na przednich łapkach ;) Quote
Helga&Ares Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Pimpek napisał(a):To napisz mi co Ares już umie, a pomogę ;) No bo możecie przecież ćwiczyć przynoszenie do ręki różnych przedmiotów, stanie na przednich łapkach ;) no co Ares umie... komendy z PT(min. chodzenie czy bieganie przy nodze, na smyczy i bez, prócz przychodzenia na wołanie), tańczyć, na dwóch i czterech łapkach kręcić się do koła, ładnie służy, przynosi aporty, turla sie, daje łapki dwie lub każda z osobna, chodzi do tyłu, slalom, chodzi dookoła mnie, daje głosik pięknie,skacze przez przeszkody (najbardziej przez krzaki:diabloti:), podnosi na wołanie a raczej na znak łapki przednie wysoko do góry............i reszty nie pamiętam, zobacz na filmikach:evil_lol: no to jaka propozycja? Quote
Helga&Ares Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 filmik z naszego chodzenia przy nodze :diabloti: http://tinypic.com/player.php?v=6wmu6o7&s=1 Quote
Karolina_Nett Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 O, jak Aresik dużo umie, chyba tylko mój taki nieuk :evil_lol:. Quote
Helga&Ares Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Karolina_Nett napisał(a):O, jak Aresik dużo umie, chyba tylko mój taki nieuk :evil_lol:. oj tam przesadzasz, Necik bardzo pojętny uczeń jest:) Ares tez czasami stroi fochy i nic mu sie nie chce:evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Tak naprawdę to Necik umie dosyć, ale nie takie sztuczki jak inne psy :eviltong:. Quote
Helga&Ares Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Zawsze możesz to nadrobić, w końcu to jeszcze młody, pojętny uczeń ! Quote
Magot Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Witam:lol: Aresik jest prześliczny, ostatnio bardzo polubiłam sznupki:loveu: A z miniatur najbardziej lubię właśnie czarno-srebrne:cool3: Quote
Helga&Ares Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Magda:) napisał(a):Witam:lol: Aresik jest prześliczny, ostatnio bardzo polubiłam sznupki:loveu: A z miniatur najbardziej lubię właśnie czarno-srebrne:cool3: Witaj Magda, chyba po raz pierwszy u nas?;) Quote
BlackSheWolf Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Karolina_Nett napisał(a):O, jak Aresik dużo umie, chyba tylko mój taki nieuk :evil_lol:. mój też nieuk :evil_lol: Quote
ariss Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 naucz go na "apsik" wyjmować chusteczkę z kieszeni;) Quote
Recommended Posts