Helga&Ares Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Cześć, b byłam tam.....:( Pies może nie jest chudy, ale ma ogromnego nowotwora odbytu wielkości kokosa lub nawet większy:(:( właścicieli mało to interesuje zrobiłam zdjęcia, ale za bardzo nie widać, lało, ja z pesem, aparatem i parasolem.. nie wiem, chcecie zobaczyć? Quote
Martinee Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 tak chcemy ktoś musi zadzwonić na straż miejską Quote
Martinee Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 on pilnuje takiej rudery nie ma jedzenia ani picia ostatnio Quote
a_ga.isk Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Osz biedny piesek... Możesz to gdzieś zgłosić? Przecież on się musi męczyć... Quote
Helga&Ares Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 a_ga.isk napisał(a):Osz biedny piesek... Możesz to gdzieś zgłosić? Przecież on się musi męczyć... ja nie mogę, ale kogoś wynajmę.. Quote
agaciaaa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 O rany, biedny psiak.. :( trzeba koniecznie gdzies to zgłosić, bo się zamęczy! :shake: Quote
Martinee Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 my nie mamy 18 ale musimy coś zrobić Quote
Mona4 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 helga .podaj dokadnie miasto i adres ,na dogo sa ludzie z calej Polski pomoga psu. napisz mi na prv gdzie pies jest a ja postaram sie pomuc Quote
Pimpek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 http://fotozrzut.pl/zdjecia/92f0c666f1.jpg Co to za psiak ? Co mu jest ? Quote
Asia & Ginger Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 http://fotozrzut.pl/zdjecia/84c9763b42.jpg Rany, jakie to wielkie! :crazyeye: Biedny psiaczek... :shake: Quote
agaciaaa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Cześć :) daj znać jak będzie coś wiadomo z tym psiakiem! Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 byłam tam dzisiaj... nic się nie zmieniło...nikt na razie psu nie pomógł. On to ciągle liże, a nie powinien, bo to sprawia ból... nagram filmik, każdy zobaczy Quote
:: FiGa :: Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ojej mam nadzieje że jakoś da się mu pomóc :( Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Szok... psa nie ma! Za to dzisiaj kolejny Husky w potrzebie, ale mniejszej. Idę, naglę widzę Huskiego biegnącego z prędkością światła. Za chwilę idzie przerażony chłopak. To był jego pies. Chłopak szuka psa, bez skutku. Zdecydowałam się mu pomóc, ale on o tym nie wiedział. Szukam, szukam i nic. Jestem już daleko od miejsca, gdzie ostatnio go widziałam, przeszłam ładny kawałek, nagle widzę - biegnie. Ja za nim, chyba jakiś kilometr biegłam bo wcale nie reagował na wołania, piłeczkę. Biorę pasek ze spodni, staram się przywołać... mam psa! Idę z nim spowrotem, szukamy jego właściciela..po dłuższym czasie znaleźliśmy Chłopak w siódmym niebie...dziękował chyba z pół godziny ;);) Psiak niezwykle miły, szedł pięknie przy nodze na pasku :D:D Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 agaciaaa napisał(a):Ciekawe co stało sie z tamtym... :( ciekawe, idę dzisiaj jeszcze raz sprawdzić... Quote
Martinee Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 napewno mu pomogli a Dominika w jednej ręce trzyma psa w drugiej spodnie :P Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 wiesz co chuda to ja nie jestem, żeby mi spodnie spadały ;) Quote
Martinee Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 jesteś chuda i nie wmawiaj sobie że jesteś gruba Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 fajnie mi się szło z większym psem :) Chyba będę mieć drugiego psa: albo Terriera szkockiego, jamnika szorstkowłosego lub sznaucera (z hodowli lub w potrzebie) na przyszłe wakacje Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Helga_psiaki']fajnie mi się szło z większym psem :) Chyba będę mieć drugiego psa: albo Terriera szkockiego, jamnika szorstkowłosego lub sznaucera (z hodowli lub w potrzebie) na przyszłe wakacje bierz szczotkę !! :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts