Helga&Ares Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='matusz5']Dobry wieczór :) Cześć Tobiaszkowscy :) już naukani? Quote
agaciaaa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dobry wieczór ;) co słychać u Aresa i panci? Quote
Jośka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 oooooooo jaki cudny nietoperek:loveu: http://fotozrzut.pl/zdjecia/af4d44aa80.jpg Quote
BBeta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Helga_psiaki napisał(a):tu się zgadzam, uwielbiam angielski, ale mój przyszły zawód skłania się bardziej ku biologii i chemii. Chyba, że się to np. połączy, tj. wet a Angli:loveu: To już zupełnie spełnienie marzeń....ach:roll: warto pomarzyć Weterynaria to za niedługo będzie strasznie oblegany kierunek, gdzie nie wejde to każdy pisze, że się na weta wybiera :diabloti: Quote
Helga&Ares Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='agaciaaa']Dobry wieczór ;) co słychać u Aresa i panci? Bry :p U Aresa - hmmm... broi w domu, jak jest sam :diabloti: Szczególnie uwielbia rozwalać po całym pokoju śmieci z mojego śmietnika :lol: u pańci? ciężki tydzień:eviltong: [quote name='Jośka']oooooooo jaki cudny nietoperek:loveu: http://fotozrzut.pl/zdjecia/af4d44aa80.jpg dzięki Jośka :loveu: [quote name='Mona4']Witam milo:lol: Witam Mona serdecznie :lol: [quote name='BBeta']Weterynaria to za niedługo będzie strasznie oblegany kierunek, gdzie nie wejde to każdy pisze, że się na weta wybiera :diabloti: Tak BBeta, zauważyłam to :roll: Jednak mój wybór nie był spontaniczny, tzn. nie chcę być weterynarzem dlatego, że inni też chcą być (tak to jest w wielu innych przypadkach). Od kiedy pamiętam - zawsze chciałam, aby mój zawód był związany ze zwierzętami, a mniej więcej jako dziecko w podstawówce zainteresowałam się weterynarią (zbierałam książki o tej tematyce, czasopisma itp.) I tak mi zostało do dziś, czasami pomagam w naszej lecznicy, a na dniach przedsiębiorczości u mnie w LO idę na cały dzień na takie praktyki, czyli zobaczę dokładnie jak wygląda operacja i tego typu sprawy. Jak na razie miałam okazję tylko pobrać krew, założyć kroplówkę czy zaszczepić psa...i takie tam drobnostki:roll: Mogę zdecydowanie powiedzieć, że jedyne, co mnie przeraża to ogromna ilość wiedzy :shake: W grę wchodzi też kynologia :cool1: ale to na drugim planie;) Pozdrawiam odwiedzających :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Też myślałam kiedyś o weterynarii, bo kocham zwierzęta, ale nie lubię... krwi. :eek: :mdleje: Więc muszę pomyśleć o czymś innym związanym ze zwierzętami, a szczególnie z psami. :hmmmm: Quote
agaciaaa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Aresik sie przyzwyczaił do wakacji, to teraz broi :diabloti: a bede jakies fotki? Quote
Helga&Ares Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 asia_pie napisał(a):Też myślałam kiedyś o weterynarii, bo kocham zwierzęta, ale nie lubię... krwi. :eek: :mdleje: Więc muszę pomyśleć o czymś innym związanym ze zwierzętami, a szczególnie z psami. :hmmmm: kynolog? :lol: treser? :roll: :eviltong: agaciaaa napisał(a):Aresik sie przyzwyczaił do wakacji, to teraz broi :diabloti: a bede jakies fotki? nie nie...on nigdy nie zostaje grzecznie sam, nie nauczyłam go w czasie, kiedy był mały, niestety zawsze kiedyś ktoś był w domu :roll: nie jest najgorzej, bo nie gryzie mebli, dywanów, tylko rzeczy, takie typu gazety czy odpadki :evil_lol: Mądry chłopak :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Helga_psiaki napisał(a):nie nie...on nigdy nie zostaje grzecznie sam, nie nauczyłam go w czasie, kiedy był mały, niestety zawsze kiedyś ktoś był w domu :roll: nie jest najgorzej, bo nie gryzie mebli, dywanów, tylko rzeczy, takie typu gazety czy odpadki :evil_lol: Mądry chłopak :loveu: A to inna sprawa.. ale i tak nie jest najgorzej, skoro nie niszczy mebli itp. Moja Sara troche już zostawała sama, zawsze wychodząc daje jej coś do gryzienia, np. ucho wędzone, a potem śpi. Nie chce wykrakać, ale narazie nic nie zdemolowała :razz: Quote
BBeta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Tak BBeta, zauważyłam to :roll: Jednak mój wybór nie był spontaniczny, tzn. nie chcę być weterynarzem dlatego, że inni też chcą być (tak to jest w wielu innych przypadkach). Od kiedy pamiętam - zawsze chciałam, aby mój zawód był związany ze zwierzętami, a mniej więcej jako dziecko w podstawówce zainteresowałam się weterynarią (zbierałam książki o tej tematyce, czasopisma itp.) I tak mi zostało do dziś, czasami pomagam w naszej lecznicy, a na dniach przedsiębiorczości u mnie w LO idę na cały dzień na takie praktyki, czyli zobaczę dokładnie jak wygląda operacja i tego typu sprawy. Jak na razie miałam okazję tylko pobrać krew, założyć kroplówkę czy zaszczepić psa...i takie tam drobnostki:roll: Mogę zdecydowanie powiedzieć, że jedyne, co mnie przeraża to ogromna ilość wiedzy :shake: Rozumiem i nie twierdze, że chcesz iść na weterynarie, bo być może panuje taka moda ;) Jeśli Cie to interesuje to bardzo dobrze, moge życzyć Ci jedynie powodzenia ;) Quote
Helga&Ares Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 agaciaaa napisał(a):A to inna sprawa.. ale i tak nie jest najgorzej, skoro nie niszczy mebli itp. Moja Sara troche już zostawała sama, zawsze wychodząc daje jej coś do gryzienia, np. ucho wędzone, a potem śpi. Nie chce wykrakać, ale narazie nic nie zdemolowała :razz: Ares nie śpi, podczas mojej nieobecności :roll: on ciągle broi :diabloti: BBeta napisał(a):Rozumiem i nie twierdze, że chcesz iść na weterynarie, bo być może panuje taka moda ;) Jeśli Cie to interesuje to bardzo dobrze, moge życzyć Ci jedynie powodzenia ;) Nie dziękuję :lol: Sama nie jestem pewna, czy to wypali Moda się na prawdę na weterynarię zrobiła ostatnio:shake:;) i tak połowa wymięknie :evil_lol: Chciałabym kiedyś robić darmowe sterylki i kastracje dla schronisk :cool1: Quote
Helga&Ares Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 evanescence napisał(a):hey Dominika :):):) Czarna_Owieczka napisał(a):Cześć! :cool3: Sznaucerka-Balbina napisał(a):A może fotki??:p cześć :lol::lol::lol: Quote
olifka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Helga_psiaki napisał(a):cześć :lol::lol::lol: Pytałam o fotki:mad::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 jutro :evil_lol::evil_lol: bo piątek Quote
Asiaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 O jesoooo, tyle jeszcze mamy czekać?! Pzdr. Quote
olifka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Helga_psiaki napisał(a):jutro :evil_lol::evil_lol: bo piątek Trzymam za słowo:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Cześć Mati no dobraa fotki zaraz:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Aresik :loveu: http://fotozrzut.pl/zdjecia/b592f88f9e.jpg piękną ma bródke!!! :loveu: :loveu: :loveu: A to ostatnie, to co to ma być? :-o Quote
Recommended Posts