Martinee Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='matusz5'] ale bez papierków tak ? tak...................... Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Helga_psiaki']tak....... i w zimowym ubranku:) Quote
Martinee Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 bo hodowczyni twierdziła ,że to pierwszy probny miot Quote
Matusz Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='evanescence']bo hodowczyni twierdziła ,że to pierwszy probny miot aha, to lipa.... Ale Ares i tak jest piękny :loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='matusz5']a czemu??????? no więc tak: Pani mi powiedziała, że to próbny miot jej Suni, rodowód mi pokazała. Mój tata nie chciał bez papierków i był nieugięty, ale gdy zobaczyłam tego malucha, nie mogłam się oprzeć i zabrałam... Zaraz pokarzę Wam skąd psiaka mieliśmy wziąć. Quote
agaciaaa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ale cudne fotki szczenięce :loveu: http://fotozrzut.pl/zdjecia/f9e1240e0c.jpg miooodzio :loveu: Quote
Martinee Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Helga_psiaki napisał(a):no więc tak: Pani mi powiedziała, że to próbny miot jej Suni, rodowód mi pokazała. Mój tata nie chciał bez papierków i był nieugięty, ale gdy zobaczyłam tego malucha, nie mogłam się oprzeć i zabrałam... Zaraz pokarzę Wam skąd psiaka mieliśmy wziąć. tak napisałam tylko wskrocie <LOL> Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Helga_psiaki napisał(a): Mój tata nie chciał bez papierków i był nieugiętyChyba jednak się ugiął skoro macie kundla :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 no musiał, nie miał wyjścia:eviltong: Quote
Magda Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Och jaki słodki szczeniaczek z niego był:loveu: Taka kuleczka Dla mnie to sznaucerek, a nie kundel:p Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Magda_Miki napisał(a):Och jaki słodki szczeniaczek z niego był:loveu: Taka kuleczka Dla mnie to sznaucerek, a nie kundel:p Hey Madzia:loveu: dla mnie też sznaucio:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Jak dla kogoś kundel to obraza to nie dziwne :shake: Najbardziej wkurzające jest to że kupic takiego psa się nikt nie wstydził, a mówić o nim że to kundel to juz obciach :roll: Przeciętny polak dłużej zastanawia sie nad kupnem nowych butów niż psa. Dodam jeszcze że buty kupi w sklepie, firmowe, z paragonem, a psa u pierwszego lepszego hodowcy. I nie tłumaczcie sie że to że tamto, bo do mnie to nie trafia. Masz kundla a wstydzisz się do tego przyznać? Jaki z Ciebie miłośnik psów? Zaden. Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 pomijając fakt, że rodzice są rodowodowi ...:roll: Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 już się ładuje 30 minut:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Helga_psiaki napisał(a):pomijając fakt, że rodzice są rodowodowi ...:roll:A co to zmienia? :roll: Twój pies nie ma zaświadczenia o tym że jest rasowy, wiec nawet jesli jego rodzice byliby championami puszczonymi na lewo o i tak byłby kundlem. Ale trzymajcie się swojego "mój piesio jest rasowy" :roll: Bo jeszcze Was ktos wysmieje... Przeciez kundle są gorsze :roll: Quote
Recommended Posts