Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 nie pal:sg168: to sprzedawanie fajek chyba robi swoje, Magda jest palacz:roll::diabloti: tylko uważaj, bo Ci w nawyk wejdzie, a to przecież niezdrowe:evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Super fotki :) http://fotozrzut.pl/zdjecia/4d1cc77659.jpg jakie fajne miejsce na spacery :) Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 pies mojej babci, pudliczka mika, ma 15 lat Quote
Magda Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Helga_psiaki napisał(a):nie pal:sg168: to sprzedawanie fajek chyba robi swoje, Magda jest palacz:roll::diabloti: tylko uważaj, bo Ci w nawyk wejdzie, a to przecież niezdrowe:evil_lol::evil_lol: Racja. Palenie zabija (naczytałam się tych ostrzeżeń za wszystkie czasy:cool1:) Aaaa!! Jakie zdjęcie wielkie!! Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 ja też, jak sprzedaję u cioci w sklepie to gdy grzebię przy fajkach to mam okazję się naczytać;) Quote
Magda Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 To lepiej nie grzeb tam gdzie nie trzeba:mad::diabloti: Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Magda_Miki napisał(a):To lepiej nie grzeb tam gdzie nie trzeba:mad::diabloti: Si...tam gdzie nie trzeba to nie grzebię, ale fajki szybko schodzą i ciągle trzeba dokładać, później w śnie widzę L&M light, Mocne25, Mars, Vogue:roll: dobra koniec, koniec z fajkami:shake::evil_lol: chyba nigdy nie będę palić:diabloti: Quote
Magda Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ja nie pale i nie zamierzam. Jak widzę ile ludzie wydają kasy na papierochy to mnie normalnie zatyka. Ostatnio jeden gość kupił 40 paczek:crazyeye: Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 http://fotozrzut.pl/zdjecia/6fb286aedf.jpg :loveu: piesek babci fajniutki :loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='agaciaaa']http://fotozrzut.pl/zdjecia/6fb286aedf.jpg :loveu: piesek babci fajniutki :loveu: ten pies ma lepiej, niż nie jeden człowiek napisałabym czemu, ale mi się nie chce, bo za dużo tego:D:D Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Helga_psiaki napisał(a):ten pies ma lepiej, niż nie jeden człowiek napisałabym czemu, ale mi się nie chce, bo za dużo tego:D:D to napisz w skrócie :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 nie da się w skrócie np. jak ja siedzę na kanapie i ona akurat chce wejść, to babcia mi każe zejść bo Mika chce tam usiąść, albo jak jem loda, a ona chce, to muszę schować lub iść jeść gdzie indziej, bo ona chce, a nie może:mad::roll: Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Helga_psiaki napisał(a):nie da się w skrócie np. jak ja siedzę na kanapie i ona akurat chce wejść, to babcia mi każe zejść bo Mika chce tam usiąść, albo jak jem loda, a ona chce, to muszę schować lub iść jeść gdzie indziej, bo ona chce, a nie może:mad::roll: rozpieszczony pieseczek, nie ma co... babcia o niego dba :loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 no, tylko niektórzy na tym cierpią :mad::loveu: Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Helga_psiaki napisał(a):no, tylko niektórzy na tym cierpią :mad::loveu: e tam cierpią, co najwyżej muszą sie troche poświęcić dla dobra psa ;) ps. Twój post był 666 :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 agaciaaa napisał(a):e tam cierpią, co najwyżej muszą sie troche poświęcić dla dobra psa ;) ps. Twój post był 666 :evil_lol: ja się poświęcam dla jej dobra całe życie;) 666 - super:) Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Helga_psiaki napisał(a):ja się poświęcam dla jej dobra całe życie;) 666 - super:) czasem trzeba ;) a ile ma latek sunia? Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 jest przy zdjęciu napisane - prawie 15 trafiła przypadkkiem,, została w miocie ostatnia i miała zostać zabita "po wiejsku" dziadek się zlitował i tak do nich trafiła Quote
Mona4 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Piekna ta sunia jest, Apropo londyny ,to chcialabym sie tam wybrac,obiecuje sobie to juz 3 rok bo za wstyd Kraje Arabskie znam a Europy nie Quote
agaciaaa Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Helga_psiaki napisał(a):jest przy zdjęciu napisane - prawie 15 trafiła przypadkkiem,, została w miocie ostatnia i miała zostać zabita "po wiejsku" dziadek się zlitował i tak do nich trafiła nie dość, że sie zlitowali, to jeszcze teraz rozpieszczają ;) oj trafiła dziewczynka :loveu: ja już lece spać, dobranoc :bye: Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Londyn cudowny, ach, chciałoby się tam dłużej zostać, jak najbardziej zachęcam, bo warto a i muzeum figur woskowych Madame Tussauds - tego nie można ominąć, fakt faktem, że wstęp kosztuje blisko 20 funtów ale warto Quote
Helga&Ares Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 mój wariat po myciu: http://www.wrzuta.pl/film/wEp4KtepHE/ Quote
Recommended Posts