apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Helga&Ares']uważaj na te piękne oczka, bo Ci wypadną z gałek:evil_lol::evil_lol: i nie dostałaś ignora, po prostu koniec tematu było ot co:eviltong::diabloti:To trza było napisac że koniec a nie ja się tutaj przejełam i bede przez ciebie zyła całe 4 min krócej :placz: Quote
Helga&Ares Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='apple']To trza było napisac że koniec a nie ja się tutaj przejełam i bede przez ciebie zyła całe 4 min krócej :placz: zaraz Ci to wynagrodzę, bo jeszcze będę ciem mieć na sumieniu:eviltong: tu masz 4 min dłużej:diabloti: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Helga&Ares']zaraz Ci to wynagrodzę, bo jeszcze będę ciem mieć na sumieniu:eviltong: tu masz 4 min dłużej:diabloti: Buhahahahahaha faktycznie zajebioza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 szkoda ze nie dałam zbliżenia:evil_lol: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Helga&Ares']szkoda ze nie dałam zbliżenia:evil_lol:takie wystarczy w zupelności:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='apple']takie wystarczy w zupelności:evil_lol: bałam się, że pęknie:roll: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Helga&Ares']bałam się, że pęknie:roll:Buhahahahaha no tak trzeba bylo łapać moment:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='apple']Buhahahahaha no tak trzeba bylo łapać moment:evil_lol: a jak :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='agaciaaa']http://images28.fotosik.pl/224/ece59852130d221a.jpg fafluniec :loveu: i pomyśleć, że ten skarbek ma policzone dni...;( Quote
agaciaaa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 http://images28.fotosik.pl/224/ece59852130d221a.jpg fafluniec :loveu: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Helga&Ares']i pomyśleć, że ten skarbek ma policzone dni...;( nadal żadnej poprawy?:roll: Quote
Helga&Ares Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='apple']nadal żadnej poprawy?:roll: wiem, co to znaczychore serduszko (miałam wcześniej poważnie chorego psa, m.in miał wadę serca) raz jest dobrze, raz źle, raz wydaje nam się, że pies wygląda na zdrowego, kolejnego dnia jest masakra... i taka przeplatanka;( Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Helga&Ares']wiem, co to znaczychore serduszko (miałam wcześniej poważnie chorego psa, m.in miał wadę serca) raz jest dobrze, raz źle, raz wydaje nam się, że pies wygląda na zdrowego, kolejnego dnia jest masakra... i taka przeplatanka;(ohhhhhhhh strasznie mi przykro wiesz?:roll: Quote
Helga&Ares Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='apple']ohhhhhhhh strasznie mi przykro wiesz?:roll: mi również:roll: Quote
Doginka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Helga&Ares napisał(a):heloł :eviltong: czemu jedna? i tak nikt nie zagląda, więc po co więcej ;) Ja jestem codziennie:angryy::mad::obrazic: Faflunka też widziałam:cool3::loveu: Quote
alive Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 No nareszcie jakieś zdjęcia Aresa się pojawiły!! I jakie uśmiechnięte :) Quote
Helga&Ares Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Doginka napisał(a):Ja jestem codziennie:angryy::mad::obrazic: Faflunka też widziałam:cool3::loveu: już nigdy tergo nie napiszę :evil_lol: alive napisał(a):No nareszcie jakieś zdjęcia Aresa się pojawiły!! I jakie uśmiechnięte :) Ares się zawsze śmieje :cool3: a szczególnie jak ładna panienka za oknem idzie:evil_lol: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Helga&Ares']skąd wiedziałaś, że jestem głodna:-o mniaaaaaaaaaaaaaaaaaam:loveu:A tak mnie jakos zassało i pomyślałam że nie lubie jeść sama, więc poczestowałam ciebie:loveu: Quote
Helga&Ares Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='apple']Ty mnie deser a ja tobie obiad:loveu: skąd wiedziałaś, że jestem głodna:-o mniaaaaaaaaaaaaaaaaaam:loveu: Quote
agaciaaa Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 http://cudawiankiwkuchni.blox.pl/resource/mr.jpg :mdleje: zgłodniałam :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='agaciaaa']http://cudawiankiwkuchni.blox.pl/resource/mr.jpg :mdleje: zgłodniałam :evil_lol: ja też:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 szkolenie;) z chomiszczem w paszczy:evil_lol: Quote
Recommended Posts