Helga&Ares Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 AnkaG napisał(a):A co on taki wstydliwy się zrobił :evil_lol: za przysmaka zrobi wszystko :evil_lol: czeeeeć Aniu:multi: Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 http://fotozrzut.pl/zdjecia/461d20ae67.jpg Dzisiaj już widzę foteczkę. :multi: :loveu: Quote
ariss Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ja widę wszystkie i bardzo mi się podobają tylko nie wiem czemu ich tak mało:mad: Quote
Helga&Ares Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 gassira napisał(a):ja widę wszystkie i bardzo mi się podobają tylko nie wiem czemu ich tak mało:mad: leeeń mnie dopadł :loveu: Quote
ariss Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Helga&Ares napisał(a):leeeń mnie dopadł :loveu: i jeszczę się przyznajesz;) Quote
Helga&Ares Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 a co tam bede ukrywac mojego kumpla lenia:roll::diabloti: Quote
ariss Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Helga&Ares napisał(a):a co tam bede ukrywac mojego kumpla lenia:roll::diabloti: też mam czasem takiego przyjaciela:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 natija napisał(a):witam sie dzisiaj jako pierwsza:):) czeeeć Natija:multi: dzisiaj zamierzam zabrać na spacerek aparat,coby trochę Areska obfocić :p Quote
ariss Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Helga&Ares napisał(a):czeeeć Natija:multi: dzisiaj zamierzam zabrać na spacerek aparat,coby trochę Areska obfocić :p jakie trochę:mad:śliczna pogoda =dużo fot:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 zobaczymy co da się zrobić :diabloti: Quote
natija Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 no to ja tez czekam na foteczki:) u nas dzisiaj zimno i pochmurno:(zreszta jak codzien o tej porze roku:(ale licze na cod:) Quote
Helga&Ares Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 natija napisał(a):no to ja tez czekam na foteczki:) u nas dzisiaj zimno i pochmurno:(zreszta jak codzien o tej porze roku:(ale licze na cod:) a u nas świeci piękne słonko, trza wykorzystać i pofocić! Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Cześć Sznupasy- patrzcie co umiem :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='apple']Cześć Sznupasy- patrzcie co umiem :evil_lol: jak ty to robisz :-o:-o:-o a ja ni umiem tak:shake: a patrz jak mi ares wyrósł:diabloti: Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Helga&Ares']jak ty to robisz :-o:-o:-o a ja ni umiem tak:shake: a patrz jak mi ares wyrósł:diabloti: Buhahahahahaha........faktycznie i do tego go ufarbowałaś :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 zawsze moowiłam ze te łapy wielki - coś wielkiego mi wyrośnie, a niewierzyli :shake::shake: zaraz wybywamy na specarka Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Helga&Ares']zawsze moowiłam ze te łapy wielki - coś wielkiego mi wyrośnie, a niewierzyli :shake::shake: zaraz wybywamy na specarka Hahahahaha...................no my właśnie też się szykujemy :lol: Helga ty masz jakieś rozdwojenie jaźni raz na żółto raz na fioletowo piszesz????:cool3::diabloti::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='apple']Hahahahaha...................no my właśnie też się szykujemy :lol: Helga ty masz jakieś rozdwojenie jaźni raz na żółto raz na fioletowo piszesz????:cool3::diabloti::evil_lol: przejrzałaś mnie :lol: Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Helga&Ares']przejrzałaś mnie :lol:Lepiej czerwonego nie używaj bo wiesz że na Dogo kraży zdanie że czerwonego uzywają tylko histeryczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: P.S. Wróciłam ze spaceru a ty gdzie? Jeszcze łazisz?:cool3: Quote
Helga&Ares Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='apple']Lepiej czerwonego nie używaj bo wiesz że na Dogo kraży zdanie że czerwonego uzywają tylko histeryczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: P.S. Wróciłam ze spaceru a ty gdzie? Jeszcze łazisz?:cool3: że niby ja? histeryczka? :shake::shake: P.S. już jezdem :multi: Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Helga&Ares']że niby ja? histeryczka? :shake::shake: P.S. już jezdem :multi:Nie Widzę Gdzie???:eviltong: Quote
Helga&Ares Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='apple']Nie Widzę Gdzie???:eviltong: a teraz? :cool3: Quote
Recommended Posts