Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byliśmy na wsi, Ares mógł całymi dniami biegać, szaleć, pływać w oczku wodnym z rybami oraz w basenie. Rano wyładowywaliśmy niespożytą energię na łące, były głupaweczki i dzikie harce, po prostu RAJ:multi:
Troszkę Wam pokażę, ale nie zawsze miałam ze sobą aparat:oops:

leżymy na trawce, w cieniu i zieeeewamy:diabloti:

ozdóbki8)

stróż:diabloti:

i wspomniane oczko wodne, tu akurat ostrożne wyławianie kija z wody, pływackich fot brak:shake:

Posted

Niestety nie lubią. Jak wsadzisz to płyną ale same to nie bardzo.

najlepsza jest Esta która pilnuje by przypadkiem stópek nie zamoczyć ... :evil_lol:

Posted

to u nas zupełnie inaczej, wyciągam Aresa z kosza (tego na rower ;):P), odpinam smycz a ten raz dwa i w wodzie siedzi, czeka aż mu rzucę kija. Cfaniak:evil_lol:

ale rok temu tak nie było, ostrożnie do wody co by nie zamoczyć łapek, dopiero teraz taka odmiana (może dlatego ze rok temu miał niemiły incydent nad morzem?)

Posted

Dawno do waszej galerii nie zaglądałam. Trochę się porobiło z internetem i tak wyszło. U mnie w galerii znalazły się oczywiście 2 nowe zwierzaki. Zapraszamy. Aresik piękny!

Posted

Karolajna napisał(a):
Dawno do waszej galerii nie zaglądałam. Trochę się porobiło z internetem i tak wyszło. U mnie w galerii znalazły się oczywiście 2 nowe zwierzaki. Zapraszamy. Aresik piękny!

jakbyś była tak miłą i linka podała ;)