Karolina_Nett Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A ja miałam taką nadzieję, że to kolejny sznupek :(. Quote
Karolina_Nett Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Aaaaaaaaaaaaaa, naprawdę? W lutym, o matko! :multi: Z jakiej hodowli, jaki, pręgowany czy nie, opowiadaj wszystko! :evil_lol: Quote
Magot Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Super:loveu::cool3:! A rodowodowy będzie?:diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Wszyscy mają dwa fajne psiorki, a ja? Nawet jednego bym prawie nie miała, gdyby nie tata :(:P. Quote
a_ga.isk Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Łiii ;p Gratuluję ! :P Boksie są kochane :loveu: Hugo jest prawie bokserem ^^ A jakieś szczegóły zdradzisz ? ^^ Quote
eria Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 oooooo boksiuu :loveu::loveu::loveu::loveu: zdraź szczegóły ! jak już tyle napisałaś to napisz jaka płeć i z jakiej hodowli ? Bo zakładam że z pseudo nie kupisz;) Quote
Helga&Ares Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 O rany nie rozumiecie, po prostu dołączy do naszej galerii, a nie z żadnej hodowli, nie będzie szczeniaka, to boks ciotki:loveu: Merfuś vel Rumcajs rodem z diabełkowa, będą tu też jego fotki, on ferii :) Bardzo bym chciała drugiego psa, jakiegos ze schroniska, ale rodzice sie nie chcą zgodzić, tzn. mamę bym namówiła ale taty nigdy:( a Z hodowli to będzie kiedyś obowiązkowo Wilczarz Irlandzki :loveu: Quote
Magot Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 eria napisał(a):to trza tak było od razu!!!!!:cool3: no wyłaśnie:diabloti:!! A nie boisz się, że Ci wilczarz Aresika zgniecie?:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 eria napisał(a):to trza tak było od razu!!!!!:cool3: lubię Was dręczyć:diabloti: Magda:) napisał(a):no wyłaśnie:diabloti:!! A nie boisz się, że Ci wilczarz Aresika zgniecie?:diabloti: takie maleństwo ma niby zgnieść olbrzyma Aresa? :evil_lol::evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Helga&Ares napisał(a):O rany nie rozumiecie, po prostu dołączy do naszej galerii, a nie z żadnej hodowli, nie będzie szczeniaka, to boks ciotki:loveu: Merfuś vel Rumcajs rodem z diabełkowa, będą tu też jego fotki, on ferii :) Bardzo bym chciała drugiego psa, jakiegos ze schroniska, ale rodzice sie nie chcą zgodzić, tzn. mamę bym namówiła ale taty nigdy:( a Z hodowli to będzie kiedyś obowiązkowo Wilczarz Irlandzki :loveu: Ahaaaaaa, ale i tak super :evil_lol::multi:. eria napisał(a):to trza tak było od razu!!!!!:cool3: No właśnie! Helga&Ares napisał(a):lubię Was dręczyć:diabloti: takie maleństwo ma niby zgnieść olbrzyma Aresa? :evil_lol::evil_lol: Ja ci dam :diabloti:. Już ty nie bądź taka pewna, mojego dog prawie staranował jam miał moze z 8 miechów :evil_lol:. Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Witam Karolinkę i Nesika w ten piękny, mroźny trzeci wieczór, a raczej noc 2008 roku:loveu: wyczytałam, że od Lutego będziemy oglądać Boxerka :multi::multi::multi:- a może coś pomyliłam???:razz: Quote
Helga&Ares Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Doginka']Witam Karolinkę i Nesika w ten piękny, mroźny trzeci wieczór, a raczej noc 2008 roku:loveu: wyczytałam, że od Lutego będziemy oglądać Boxerka :multi::multi::multi:- a może coś pomyliłam???:razz: Chyba wątki pomyliłaś kochana :razz: Boksiu będzie :loveu: Quote
ariss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 widzę,że banerek nie bardzo przypadł Ci do gustu-obiecuję poprawę:evil_lol: ale eria chyba też Ci obiecała jakieś cudeńko i się baba leni!!!!:mad: Quote
Helga&Ares Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 gassira napisał(a):widzę,że banerek nie bardzo przypadł Ci do gustu-obiecuję poprawę:evil_lol: ale eria chyba też Ci obiecała jakieś cudeńko i się baba leni!!!!:mad: był za duży...muszę pomniejszyć go :) Gasi Ares już się nauczyć wstydzić:evil_lol: Quote
ariss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Helga&Ares napisał(a):był za duży...muszę pomniejszyć go :) Gasi Ares już się nauczyć wstydzić:evil_lol: już Ci zmniejszyłam;)i wkleiłam gdzieś wcześniej:evil_lol: Dawaj filmik-kurczej jak Ty to robisz-chyba też muszę zacząć ćwiczyć z Gassulą-myślałam że ona dużo umie,ale jak patrze na wasze postępy to aż mi wstyd:oops:;) Quote
Helga&Ares Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 gassira napisał(a):już Ci zmniejszyłam;)i wkleiłam gdzieś wcześniej:evil_lol: Dawaj filmik-kurczej jak Ty to robisz-chyba też muszę zacząć ćwiczyć z Gassulą-myślałam że ona dużo umie,ale jak patrze na wasze postępy to aż mi wstyd:oops:;) powiem Ci że Ares w jej wieku też nei był pojętny.:evil_lol: Quote
ariss Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Helga&Ares']powiem Ci że Ares w jej wieku też nei był pojętny.:evil_lol: jak to też!!!!! Moja jest bardzo pojętna;)-tylko mi się już uczyć więcej nie chce:evil_lol: Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Helga&Ares napisał(a):Chyba wątki pomyliłaś kochana :razz: Boksiu będzie :loveu: Oj tam tam tam... malutka pomyłeczka:eviltong::p:oops::diabloti: Buhahahaha:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 zaraz będzie filmik, a może dwa:diabloti: Quote
Recommended Posts