Mona4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Doginka napisał(a):Gramatyka się kłanie - zaglądaj - mniej dogo więcej szkoły:diabloti::diabloti::diabloti: :lol:Szkole to ja skonczylam 23 lata temu i to nie z PL,ale dziekuje za poprawienie:lol: Quote
Martinee Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 nie czepiaj się bo kiedyś my się doczepimy czegoś hihihihi :D:D:D:D:D:D: Quote
Bewarka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Haloooo....:cool3: żeby mi tu kurz nie osiadł :eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Więcej fotek :). Takich jak te z misiami :D. A motylek też jest super. Quote
Helga&Ares Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Asia & Ginger napisał(a):Również witam :p i do zobaczenia na wystawie. :cool3: :multi: Cześć no chyba nie będę na wystawie :placz::placz: Doginka napisał(a):Gramatyka się kłania - zaglądaj - mniej dogo więcej szkoły:diabloti::diabloti::diabloti: A co Ty taka oficjalna:evil_lol: Justys95 napisał(a):Haloooo....:cool3: żeby mi tu kurz nie osiadł :eviltong: Witaj dzięki za ocyszczanie galerii:eviltong: Karolina_Nett napisał(a):Więcej fotek :). Takich jak te z misiami :D. A motylek też jest super. Będą - jutro:cool1: Mona4 napisał(a):witam Helga ty niewpadaj...tylko grzecznie tu zaglądaj:evil_lol: Postaram sie:lol: Quote
Martinee Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Hejka! :razz: :multi: witamy fajny banerek owieczko Quote
Czarna_Owieczka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Martinee napisał(a):witamy fajny banerek owieczko Dzięki :razz: Quote
agaciaaa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 cześć Helga :multi: czekam na fotki :cool3: Quote
Martinee Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Helga dostała bana fot nie będzie :( Quote
agaciaaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Martinee napisał(a):Helga dostała bana fot nie będzie :( :-o za co????? Quote
Karolina_Nett Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dostała bana??? :crazyeye: Ale za co? Naprawdę? :crazyeye: Quote
Martinee Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 proszę nie wnikajmy za cooo ale dostała naprawde Quote
Matusz Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 najlepiej zapytać samej zbanowanej, ona chyba najlepiej wie za co... Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Nie rozumiem za co ten ban :hmmmm: Quote
basia bonnie Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nie rozumiem za co ten ban :hmmmm: ja także nie... Quote
Matusz Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 basia bonnie napisał(a):ja także nie... za użyczanie swojego nicku osobie zbanowanej, a to wg regulaminu jest zabronione... Quote
Asia & Ginger Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Matusz napisał(a):za użyczanie swojego nicku osobie zbanowanej, a to wg regulaminu jest zabronione... A komu, jeśli można wiedzieć. :cool3: Natrafiłam niedawno na ten nieszczęsny wątek, ale nie chciało mi się czytać co i jak. :roll: Quote
Doginka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Asia & Ginger napisał(a):A komu, jeśli można wiedzieć. :cool3: Natrafiłam niedawno na ten nieszczęsny wątek, ale nie chciało mi się czytać co i jak. :roll: Ciekawość to pierwszy stopień do piekła:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Matusz napisał(a):za użyczanie swojego nicku osobie zbanowanej, a to wg regulaminu jest zabronione...Ok ok, rozumiem. Żadnych okoliczności łagodzących? Dlaczego kara jest aż tak długa? :mdleje: Czy osoba zbanowana może wchodzić na wątki i czytać?? Quote
Matusz Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ok ok, rozumiem. Żadnych okoliczności łagodzących? Dlaczego kara jest aż tak długa? :mdleje: Czy osoba zbanowana może wchodzić na wątki i czytać?? nie wiem, ja tego bana nie dawałem i tą sprawą się nie zajmowałem, napisałem jaka jest sytuacja Quote
caroolcia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Dominisia poległa w słusznej sprawie - kochana :loveu: juz niedługo wraca, zarzuty bzdurne, ale cóż nie nasze forum :roll: ;) Quote
Recommended Posts