Helga&Ares Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 a teraz mój motyl, tzn wzięłam z kałuży, mały wysechł i wypuściłam, ale postanowił zostać na balkonie i tu został właśnie: Quote
basia bonnie Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 wow! super! ja też chcem swojego motyla :loveu: Quote
Mona4 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 witamy milutko:lol: zdjecia rewelacyjne a motylek:crazyeye::crazyeye: tropiki nam sie robia za oknem:crazyeye: Quote
diabelkowa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ale cuuudne zdjecia i ten motylek tez swietny!!! super lezace zdjecia! Quote
Doginka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Piesio z misiem śliczny:loveu:, a motylek:crazyeye:Lauuuuuuuuu:multi: A nauczyłaś motylka przychodzić na zawołanie na rękę:crazyeye::diabloti: Quote
Helga&Ares Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 basia bonnie napisał(a):wow! super! ja też chcem swojego motyla :loveu: wcześniej "przybłąkał" się do mnie Paź Królowej, rzadki okaz, też znalazłam, na klatce schodowej, mieszkał w moim pokoju, nie mógł latać, pił sobie nektarek z bzu. Przeczytałam, że one bardzo krótko żyją Mona4 napisał(a):witamy milutko:lol: zdjecia rewelacyjne a motylek:crazyeye::crazyeye: tropiki nam sie robia za oknem:crazyeye: No bida taka siedziała na betonie, zaraz by go ktoś rozdepnąń, bo się zlewał z otoczeniem:shake: Co ja mam zrobic diabelkowa napisał(a):ale cuuudne zdjecia i ten motylek tez swietny!!! super lezace zdjecia! Dzięki:lol: Doginka napisał(a):Piesio z misiem śliczny:loveu:, a motylek:crazyeye:Lauuuuuuuuu:multi: A nauczyłaś motylka przychodzić na zawołanie na rękę:crazyeye::diabloti: Tak, jeszcze głos daje na komendę i śpiewa:evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Helga&Ares napisał(a):wcześniej "przybłąkał" się do mnie Paź Królowej, rzadki okaz, też znalazłam, na klatce schodowej, mieszkał w moim pokoju, nie mógł latać, pił sobie nektarek z bzu. Przeczytałam, że one bardzo krótko żyją :crazyeye:Ty to masz szczęście!!:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 http://fotozrzut.pl/zdjecia/8fb24477e2.jpg Ale fajowe pluszaki. :loveu: :loveu: :loveu: http://fotozrzut.pl/zdjecia/815e2da275.jpg A motylek prześliczny. :cool3: :loveu: :p Quote
Mona4 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Witamy milutko z Mokrego i Zimnego BYTOMIA. chyba ten swiat oszalal,kto to widzial aby w listopadzie śnieg lecial:placz::lol: Quote
a_ga.isk Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Hej ;) chyba ten swiat oszalal,kto to widzial aby w listopadzie śnieg lecial:placz::lol: Ja tobym śnieg chciała, nawet w listopadzie... ;p Quote
agaciaaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 http://fotozrzut.pl/zdjecia/d7f975fda7.jpg piekny Aresik :loveu: I motylek śliczny!!! Quote
Doginka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ja nie cierpieć zimyyyyyyyyyyyy:angryy::angryy::angryy: Moje psie są upaćkane błotem:angryy: Quote
AnkaG Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Oj te upaćkane błotem łapy ... :shake: Fajne foteczki - tak mi się cieplej zrobiło. Quote
Helga&Ares Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 witam Was Cieplutko chociaż za oknem szaro :shake: Teraz nie mam za bardzo czasu wpadać na dogo, szkoła wali mi sie na głowę ale w weekendzik obiecuję fotki:multi: Trzymajcie się i pozdrawiam Quote
Czarna_Owieczka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Helloł :D Życzymy miłego dzionka ;) Quote
Doginka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Gordony też witają - zimno, ale sucho:diabloti:( tzn witają gorąco:p) Quote
Asia & Ginger Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Również witam :p i do zobaczenia na wystawie. :cool3: :multi: Quote
a_ga.isk Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Helga&Ares napisał(a): Teraz nie mam za bardzo czasu wpadać na dogo, szkoła wali mi sie na głowę Uuu skąd ja to znam? Quote
Mona4 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 witam Helga ty niewpadaj...tylko grzecznie tu zaglądaj:evil_lol: Quote
Doginka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Mona4']witam Helga ty niewpadaj...tylko grzecznie tu zaglondaj:evil_lol: Gramatyka się kłania - zaglądaj - mniej dogo więcej szkoły:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts