Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale super filmik:crazyeye::multi::crazyeye:
Helga skąd jesteś? Jak z Wawki, to zapraszam Cię do mnie - Gordon jest pilnym uczniem, może byś pomogła mi go tak nauczyć tańczyć. Ja próbowałam przejścia pod nogami i doopa:-(:shake:
A Twój piesio ...poprostu brak mi słów:p

Posted

Doginka napisał(a):
Ale super filmik:crazyeye::multi::crazyeye:
Helga skąd jesteś? Jak z Wawki, to zapraszam Cię do mnie - Gordon jest pilnym uczniem, może byś pomogła mi go tak nauczyć tańczyć. Ja próbowałam przejścia pod nogami i doopa:-(:shake:
A Twój piesio ...poprostu brak mi słów:p

Dzięki, jestem z pod Poznania, Śrem. Do Wawy mam spory kawałek :lol:
Jak go próbowałaś uczyć? opisz proszę, na każdego psa trzeba znaleźć odpowiednią metodę.

AnkaG napisał(a):
Doginka ja już zapraszałam Helgę do mnie - ja mam cztery takie skarby.

One tylko słysza jak chcą ...

Pyszna nagroda - to jest to :lol:

Jak będę kiedyś u rodziny w Policach lub Szczecinie , może na przyszłe wakacje, wpadnę:p

Posted

asia_pie napisał(a):
Bardzo fajny filmik. :cool3:
Ale najbardziej podoba mi się jak Aresik tańcuje. :loveu: :loveu: :loveu:
Zdolny psiak z niego. :cool3: :loveu: :p

Każdy pies jest zdolny, trzeba tylko troszkę popracować :cool3:

A my rozważamy szkolenie PT

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
Dzięki, jestem z pod Poznania, Śrem. Do Wawy mam spory kawałek :lol:
Jak go próbowałaś uczyć? opisz proszę, na każdego psa trzeba znaleźć odpowiednią metodę.

Mam oczywiście nagrodę w ręku i próbuję Gordona naprowadzać, prowadzę go pod nogami i nic - przechodzi ciągnięty za obrożę lub popychany za doopkę i też nic - jakoś tego nie łapie, a muszę nadmienić, że tak to jest bardzo pojętnym uczniem:p:loveu::loveu::loveu:Większość poleceń na PT już potrafi - a uczę go sama:razz:
Aportuje, siada, waruje, siada z marszu, staje w marszu i biegu, zostaje na miejscu i nie ruszy się dopóki go nie odwołam:multi:Daje głos i szuka przedmiotów, ale do tańca to jest ciężki - a-ha i jeszcze przeskakuje przez rękę, przez osobę i przez ławki w parku:diabloti:

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
a no to rzeczywiście pojętny uczeń:)
a jest coś, jakiś przysmak, za którym Gordonek szaleje?

Za kabanos drobiowy oddałby życie:diabloti:

Nie otwierają mi się zdjęcia, tzn. otwierają się do połowy:angryy:

Posted

Doginka napisał(a):
Za kabanos drobiowy oddałby życie:diabloti:

Nie otwierają mi się zdjęcia, tzn. otwierają się do połowy:angryy:

to naprowadzaj go kabanoskiem, a jeśli na dodatek jest zazdrosny możesz go poszczuć, tzn. wołać drugiego psa, że niby jemu chcesz dać smakołyk - jak załapie o co chodzi będzie tańczył:lol:

a teraz? otwierają się?

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
to naprowadzaj go kabanoskiem, a jeśli na dodatek jest zazdrosny możesz go poszczuć, tzn. wołać drugiego psa, że niby jemu chcesz dać smakołyk - jak załapie o co chodzi będzie tańczył:lol:

a teraz? otwierają się?

Teraz się otworzyły całe;)

A jeśli chodzi o Gordona, to on nie jest zazdrosny o nikogo, bo dominuje w domu nad Raperem i nie tylko:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Witamy milutko:lol: Ares jest niesamowity,jak ja lubie taka czupurki brodate:loveu:

helga a co slychac u hasczaka??,miala byc operowana,sa jakies zmiany? widac poprawe? Gdybys tam kiedsy przechodzila,to zerknij prosze:lol: