AnkaG Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Oooo to Nukę mogę za dwie rzeczy pochwalić - ma bardzo ciemne prawie czarne oczy w ładnym kształcie i twardy włos. :lol: Quote
Helga&Ares Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 no w końcu jakaś pochwała dla Nuci 8-) Quote
Mona4 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 witam HELGA dostalam taka odpowiedz w sprawie husky Hej. Moja koleżanka była w Śremie z Panią Lucyna u psa. Facet mało ich nie pogonił, bo powiedział, że już mu sąsiedzi Policje nasyłali o psa. W każdym razie w końcu pogadali. Otóż tak: to nie pies tylko suka i to nie rak odbytu tylko powiększony srom, w czasie cieczki. Ponoć w cieczce tak ma zawsze. Już dzisiaj było to mniejsze niz na zdjęciu. Suka nie cierpi, jest wesoła, biega, vbawi sie, faceta sie nie boi, widać, że lubi. Wet. powiedział facetowi jak z nią był, że żeby tak się nie robiło ma ja dopuścić, bo sterylka 1000 zł, więc facet skrewił. Ale nie dopuścił, bo powiedział, że co ze szczeniakami itd. Jutro Pani Lucyna zabiera psa do swego weta i umówi sterylizację - pewnie za nią zapłaci Ona albo my się złozymy, z Fundacji. Będzie dobrze. Ale w każdym razie, na dziś nie ma tragedii i zagrożenia i cierpień nieludzkich. Ale warto pomóc suni, bo za któryms razem może się wdać infekcja. Więc dobrze, że mi napisałaś. Pozdrawiam Quote
Pimpek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Śliczne foty :loveu: http://fotozrzut.pl/zdjecia/200c52981f.jpg Fajnie to wyszło :cool3: Quote
Helga&Ares Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Mona4 napisał(a):witam HELGA dostalam taka odpowiedz w sprawie husky Hej. Moja koleżanka była w Śremie z Panią Lucyna u psa. Facet mało ich nie pogonił, bo powiedział, że już mu sąsiedzi Policje nasyłali o psa. W każdym razie w końcu pogadali. Otóż tak: to nie pies tylko suka i to nie rak odbytu tylko powiększony srom, w czasie cieczki. Ponoć w cieczce tak ma zawsze. Już dzisiaj było to mniejsze niz na zdjęciu. Suka nie cierpi, jest wesoła, biega, vbawi sie, faceta sie nie boi, widać, że lubi. Wet. powiedział facetowi jak z nią był, że żeby tak się nie robiło ma ja dopuścić, bo sterylka 1000 zł, więc facet skrewił. Ale nie dopuścił, bo powiedział, że co ze szczeniakami itd. Jutro Pani Lucyna zabiera psa do swego weta i umówi sterylizację - pewnie za nią zapłaci Ona albo my się złozymy, z Fundacji. Będzie dobrze. Ale w każdym razie, na dziś nie ma tragedii i zagrożenia i cierpień nieludzkich. Ale warto pomóc suni, bo za któryms razem może się wdać infekcja. Więc dobrze, że mi napisałaś. Pozdrawiam Mona, ja wiem że to sunia. ufff! można odetchnąć z ulgą, czyli facet dobrze policji powiedział, że sunia ma cieczkę. Ale to takie dziwne.. Dzięki za pomoc, bardzo dziękuję pozdrawiam Quote
BBeta Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dobry wieczór ;) http://fotozrzut.pl/zdjecia/2495353f7c.jpg Piękne :mdleje: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Mona4 napisał(a):witam HELGA dostalam taka odpowiedz w sprawie husky Hej. Moja koleżanka była w Śremie z Panią Lucyna u psa. Facet mało ich nie pogonił, bo powiedział, że już mu sąsiedzi Policje nasyłali o psa. W każdym razie w końcu pogadali. Otóż tak: to nie pies tylko suka i to nie rak odbytu tylko powiększony srom, w czasie cieczki. Ponoć w cieczce tak ma zawsze. Już dzisiaj było to mniejsze niz na zdjęciu. Suka nie cierpi, jest wesoła, biega, vbawi sie, faceta sie nie boi, widać, że lubi. Wet. powiedział facetowi jak z nią był, że żeby tak się nie robiło ma ja dopuścić, bo sterylka 1000 zł, więc facet skrewił. Ale nie dopuścił, bo powiedział, że co ze szczeniakami itd. Jutro Pani Lucyna zabiera psa do swego weta i umówi sterylizację - pewnie za nią zapłaci Ona albo my się złozymy, z Fundacji. Będzie dobrze. Ale w każdym razie, na dziś nie ma tragedii i zagrożenia i cierpień nieludzkich. Ale warto pomóc suni, bo za któryms razem może się wdać infekcja. Więc dobrze, że mi napisałaś. Pozdrawiam Takiego weta to ja bym...:mad::mad::mad::mad: Dobrze, że facet, chociaż wstępnie jakiś gburek, to jednak trochę rozumu w głowie ma i nie będzie bawił się ze szczeniakami... Uh!!! Pzdr. Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 http://fotozrzut.pl/zdjecia/bb476eb737.jpg Ale tu ślicznie stoi :loveu: a co do haszczaka, powiem tyle -ufff :) Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Piękny był Cezar :loveu: Niebo cudne, Ares śliczności jak zawsze i jeszcze na dodatek dobre wieści w związku z Huskim :) miło było tu wpaść :) Quote
Mona4 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 No to jutro facet bedzie troche zdziwiony:eviltong: bo wybiera sie doniego TOZ na kontrol.Wlasnie dostalam taka informacje:razz: Quote
AnkaG Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Mona4 dziękujemy za zajęcie się sunią. Quote
Mona4 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Anka wiesz ze gdzie diabel niemoze to dogomaniak wejdzie:lol: poprosilam dziewczyny z tych terenow one zadzialaly. Quote
AnkaG Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 No ale faktycznie ja mam 4 suki ale w życiu nie widziałam czegos takiego u suki. :shake: Trzeba koniecznie ją wysterylizować. Quote
Jośka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Śliczne zdjęcia. Z tymi wetami to różnie bywa, mój znajomy ma sunie i jego wet również powiedział żeby raz się przydało aby sunia miała szczeniaki:angryy:, oni chyba tak doradzają aby dodatkowo kaskę mieć i im więcej szczeniaków się urodzi to pracy też będzie więcej:mad:. Dobże że facet od haszczaka ma jeszcze głowę na karku i nie dopuścił suni Quote
Mona4 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ja juz wrucilam z lasu,i grzybki mam:cool3:ale czy jadalne to niewiem:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Okaże się dzisiaj wieczorkiem...:evil_lol: Pzdr. Quote
AnkaG Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Mona4 napisał(a):ja juz wrucilam z lasu,i grzybki mam:cool3:ale czy jadalne to niewiem:evil_lol: Ja się dobrze znam na grzybkach. Pokaż te watpliwe ... :diabloti: Quote
Kincia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dobry :multi: Czekamy na jakies foteczki :loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Witam Wszystkich :multi: Co do Huskiego: Wet jakiś dziwny go oglądał, sterylka za 1000 zł?:shake: Dobrze, że właściciel suni nie dopuścił:roll: Zaraz może coś wstawię... Quote
Mona4 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 z tym 1000,to przesadzil ,dzis mialy tam pojechac osoby z TOZU. Quote
Recommended Posts