Helga&Ares Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 jednak nie bedzie:placz::placz: bo się popsuł:angryy: wiadomo przez co:angryy::angryy: Quote
ewelinabuck Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Karolajna Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Po co rodowód? To tylko papierek, z którym jeździ się na wystawy... Ja mam psa po rasowych ONkach ale suka jest ciut mała na ONka :( Nie wiemy dlaczego. Mieliśmy proponowany rodowód, ale Mama nie chciała. Wracając do tematu, Helga_psiaki, Szkoda a już liczyłam :placz: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Kagra napisał(a):Po co rodowód? To tylko papierek, z którym jeździ się na wystawy... Ja mam psa po rasowych ONkach ale suka jest ciut mała na ONka :( Nie wiemy dlaczego. Mieliśmy proponowany rodowód, ale Mama nie chciała. Wracając do tematu, Helga_psiaki, Szkoda a już liczyłam :placz: Kagra, jesteś zielona z tego co widze. Odsyłam do tematów rasowy=rodowodowy, poczytaj, doucz się i wtedy dyskutuj na ten temat :roll: Quote
ewelinabuck Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 oj przestancie na prawie kazdym watku to samo dyskusje dotyczace rodowodu :roll: :roll: :roll: to jest galeria a nie dzial hodowla wiec koniec Quote
a_ga.isk Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Przeciez kundle są gorsze :roll: Łoo jak ktoś ośmieliłby mi się powiedzieć że kundelki są gorsze to chyba bym własnoręcznie udusiła:mad: A Ty Helguś napraw co się zepsuło bo chce filmik :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='a_ga.isk']Łoo jak ktoś ośmieliłby mi się powiedzieć że kundelki są gorsze to chyba bym własnoręcznie udusiła:mad:Cóz powiem tylko że nikt tutaj temu nie zaprzeczył... Ewelinko - ja nigdy nie bede cicho jeśli chodzi o R=R, pseudohodowle trzeba tepić, a taka postawą nic nie zdziałamy. To foto-blog, a temat dotyczy bezposrednio przystojniaka Aresika :diabloti: Helga może dziś uda Ci się wrzucić ten filmiki :cool3: Próbowałaś na www.tinypic.com ? Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A co to zmienia? :roll: Twój pies nie ma zaświadczenia o tym że jest rasowy, wiec nawet jesli jego rodzice byliby championami puszczonymi na lewo o i tak byłby kundlem. Ale trzymajcie się swojego "mój piesio jest rasowy" :roll: Bo jeszcze Was ktos wysmieje... Przeciez kundle są gorsze :roll: HEy:loveu: Dobra Figa, widzę że Ci zależy MAM KUNDELKA w typie sznaucera:loveu: pasuje:cool3: [quote name='Czarna_Owieczka']Witamy! :cool3: Witajcie Łowiecki:loveu: [quote name='evanescence']Witamy !!! Hey Martyna, buziak dla Fifi:loveu: [quote name='a_ga.isk']Łoo jak ktoś ośmieliłby mi się powiedzieć że kundelki są gorsze to chyba bym własnoręcznie udusiła:mad: A Ty Helguś napraw co się zepsuło bo chce filmik :eviltong: Witaj Aguś:loveu: Kundelki są super! No, nie da się naprawić karty pamięci, jedyny sposób to kupić nową, ale zaraz jeszcze nagraj filmik i sie zobaczy co z tego wyjdzie:roll: [quote name=':: FiGa ::']Cóz powiem tylko że nikt tutaj temu nie zaprzeczył... Ewelinko - ja nigdy nie bede cicho jeśli chodzi o R=R, pseudohodowle trzeba tepić, a taka postawą nic nie zdziałamy. To foto-blog, a temat dotyczy bezposrednio przystojniaka Aresika :diabloti: Helga może dziś uda Ci się wrzucić ten filmiki :cool3: Próbowałaś na www.tinypic.com ? Figa, tu nie chodzi o wrzucenie, tylko kartę jw.:cool1: [quote name='matusz5']Witam z "rana" :evil_lol: Hey Mati ładne mi rano:evil_lol::evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Helga_psiaki napisał(a): ładne mi rano:evil_lol::evil_lol: Heh dla mnie to jeszcze wczesne rano np. :eviltong: A do szkoły to ja wstaje w nocy :diabloti: Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 filmik nagrany przed chwilką ale niestety - chodzi jak by chciał a nie mógł:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 a_ga.isk napisał(a):Heh dla mnie to jeszcze wczesne rano np. :eviltong: A do szkoły to ja wstaje w nocy :diabloti: w nocy do szkoły:evil_lol: a o której to:diabloti: Quote
Martinee Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 a_ga.isk napisał(a):Heh dla mnie to jeszcze wczesne rano np. :eviltong: A do szkoły to ja wstaje w nocy :diabloti: tak jak ja [quote name='Helga_psiaki']HEy:loveu: Hey Martyna, buziak dla Fifi:loveu: oczywiscie ucałuje Quote
:: FiGa :: Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Helga co mi z Twojego fałszywego zapewnienia tu na dogo :-P Pokaż ten filmik :mad: Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Helga co mi z Twojego fałszywego zapewnienia tu na dogo :-P Pokaż ten filmik :mad: jak, to jest filmik jakby "w zwolnionym tempie" przez kartę Quote
:: FiGa :: Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ajj w zwolnionym temie tez będzie ok :evil_lol: Może da się go przyspieszyć na WMM? :hmmmm: Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 on jest popsuty przez kartę i nic się nie da zrobić :( a szkoda..... Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 wrzucam, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie Quote
Magda Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Hej! To może zamiast filmiku będą zdjęcia?:cool3: Quote
Helga&Ares Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej! To może zamiast filmiku będą zdjęcia?:cool3: Hey Madziasta będą zdjęcia, tylko czy znajdą się chętni do oglądania:roll: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Doberek :loveu: Co tam słychać? Helołł Oliwka i nasza siostra:loveu: U nas w porządku:lol: evanescence napisał(a):wiatmy i zapraszamy do nas nowe fotki Hey Martyś już byłam u Was, super fotki:loveu: Quote
Recommended Posts