Helga&Ares Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='matusz5']Dzień dobrry bardzo ;) [quote name='Czarna_Owieczka']Dobry! :multi: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Bry Słońca :loveu: Powtórne witanko:) Quote
Mona4 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witam milutko :lol: ledwie przyszlam do domu a tu znowu czeka mnie wyjazd po Yoreczka:shake: sliczne sczenie bez oczka. Quote
a_ga.isk Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Cześć :) Fajne fotki a piesek babci kochany :loveu: Quote
BBeta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dzień dobry ;) http://fotozrzut.pl/zdjecia/7ae25ea995.jpg Rzeczywiście ufo :mdleje: Całę szczęście, że ich Ares przegonił 0X Quote
Likaa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Heloł:) Jakiego masz pięknego diamenicka :lol: Pozdrawiamy i czekamy na fotki ;) Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Mona4']Witam milutko :lol: ledwie przyszlam do domu a tu znowu czeka mnie wyjazd po Yoreczka:shake: sliczne sczenie bez oczka. O kolejna bida w schronisku:placz::placz: Ale Mona jak trafi w Twoje ręce to będzie miał super opiekę:loveu: [quote name='a_ga.isk']Cześć :) Fajne fotki a piesek babci kochany :loveu: Witamy:loveu: No kochany to on jest, ale ma za dobrze:cool3: [quote name='BBeta']Dzień dobry ;) http://fotozrzut.pl/zdjecia/7ae25ea995.jpg Rzeczywiście ufo :mdleje: Całę szczęście, że ich Ares przegonił 0X hej BBeta:lol: UFO jak nic:diabloti: ja to mam szczęście, mam psa który ich przegonił i mnie nie porwało:multi: Ale fajnie mieć taką fotkę z tymi ludkami:cool3: [quote name='Likaa']Heloł:) Jakiego masz pięknego diamenicka :lol: Pozdrawiamy i czekamy na fotki ;) Witamy Likaa:loveu::loveu: u nas:cool1: Fotki będą........później:p Quote
ewelinabuck Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 witamy wieczorkowa pora:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 ewelinabuck napisał(a):witamy wieczorkowa pora:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: hey Ewcia:) Quote
ewelinabuck Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 co tam dzis slychc u ufostworka przeganiacza???:cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 dzisiaj dalej trenujemy Dog Dance. Umiemy już: obrót slalom elementy z kroku hiszpańskiego(??) łapka na stopę skoki chodzenie na 2 łapkach turlanie teraz będziemy uczyć się świadomości zadu, choć za bardzo nie wiemy jak:oops: może nam Balbinkowa podpowie lub ktoś kto się zna uczymy się od 3-4 dni Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 na razie jeszcze perfekcyjnie nie umiemy, więc nie dam:eviltong: uczymy się dopiero 4 dni Quote
ewelinabuck Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 a my tenujemu z duzym dog dance uczymy sie caly czas potrafimy uklon,obroty ,slalom miedzy nogami,osemke,do tylu,krok hiszpanski ,lapki i takie tam:lol: Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Ewka, jak uczyłaś do tyłu? tego, no.... świadomości zadu? Quote
ewelinabuck Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 smakolyk przed siebie ja musialam miec na wysokosci pasa mniej wiecej dla mojego bydlaka a ty bedziesz musiala mies na wysokosci kolan i cofasz sie razem z pieskiem dajac komente do tylu ;) jak bedzie chcial usiasc to mozesz go podtrzymac zeby nie usiadl i kontrolowac jak idzie caly czas sie z nim cofajac jak znajde filmik zaraz to ci pokaze;) Quote
olifka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Helga_psiaki napisał(a):dzisiaj dalej trenujemy Dog Dance. Umiemy już: obrót slalom elementy z kroku hiszpańskiego(??) łapka na stopę skoki chodzenie na 2 łapkach turlanie teraz będziemy uczyć się świadomości zadu, choć za bardzo nie wiemy jak:oops: może nam Balbinkowa podpowie lub ktoś kto się zna uczymy się od 3-4 dni Brawo!!:multi::multi: Jestem z niego dumna:loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Brawo!!:multi::multi: Jestem z niego dumna:loveu::loveu: Dzięki:loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 ewelinabuck napisał(a):smakolyk przed siebie ja musialam miec na wysokosci pasa mniej wiecej dla mojego bydlaka a ty bedziesz musiala mies na wysokosci kolan i cofasz sie razem z pieskiem dajac komente do tylu ;) jak bedzie chcial usiasc to mozesz go podtrzymac zeby nie usiadl i kontrolowac jak idzie caly czas sie z nim cofajac jak znajde filmik zaraz to ci pokaze;) dziękuję Ewka za rady;) jutro będę go tego uczyć:) jak to zajarzy, to będzie filmik:):) Quote
ewelinabuck Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 nie mam tego filmiku musialam go usunac:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts