Helga&Ares Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Łowiecko zobacz teraz na to zdjęcie, gdzie pytasz co leci. Masz nad nim odpowiedź :D:D Quote
ewelinabuck Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 heehheheheheh sliczne zdjecia :loveu: a marsjanie wyladowali:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 ewelinabuck napisał(a):heehheheheheh sliczne zdjecia :loveu: a marsjanie wyladowali:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gdzieżby znowu Ares ich przegonił :D:D:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Łowiecko zobacz teraz na to zdjęcie, gdzie pytasz co leci. Masz nad nim odpowiedź :D:D :crazyeye: aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! i jak ja będę teraz spać :lol: Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a)::crazyeye: aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! i jak ja będę teraz spać :lol: Wiesz jak? przytulisz Blakiego, on w razie czego Cię obroni:diabloti::evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Wiesz jak? przytulisz Blakiego, on w razie czego Cię obroni:diabloti::evil_lol::diabloti::eviltong: wątpię w przytulanie... on chrapie :cool3: Quote
ewelinabuck Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Helga_psiaki napisał(a):gdzieżby znowu Ares ich przegonił :D:D:evil_lol: tak tez myslalam ze ich przegonil:evil_lol: Quote
Matusz Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 hehe :D fajne UFffoo :P Ares przegonił ich oczywiście a nie chciałaś nawiązać kontaktu z naszymi mniejszymi braćmi ????:eviltong::eviltong: Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 wole nie:roll: jam Ziemianka:evil_lol::evil_lol: Quote
olifka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Bry! Swietne fotki :loveu: I UUUUFFFFOOOOOO :P Zawsze wiedziałam że Alieny są wsród nas :P:P Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Bry! Swietne fotki :loveu: I UUUUFFFFOOOOOO :P Zawsze wiedziałam że Alieny są wsród nas :P:P Gdyby nie Ares to by mnie porwało uffff! jak dobrze ze go mam Quote
Olynda Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 twoj piesek jest sliczny ;**. moj tez nie ma rodowodu. jest po rodowodowych rodzicach tylko. mam suczke. ale twoj jest sliczny ;** Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Olcia&Tasha napisał(a):twoj piesek jest sliczny ;**. moj tez nie ma rodowodu. jest po rodowodowych rodzicach tylko. mam suczke. ale twoj jest sliczny ;** Dziękuję Olcia, widziałam Wasze zdjęcia na innym forum, jestem pod wrażeniem, cudowna jest Tashunia:loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 jutro pojadę sprawdzić, czy są kręgi na zbożu:cool3::evil_lol: A i zapomniałam, było tarzanko w zdechłym myszq, którego pożerały roboszki:-o A te kreski na zdjęciach, to efekt karty pamięci do de... zdjęcia początkowo były zapisane na pamięci wewnętrznej, ale żeby je skopiować na kompa musiałam najpierw dać na kartę, a tą później do adaptera. I przez to zdjęcia zniszczone:mad: muszę kupić nową kartę pamięci:placz::roll: BUZIAKI:loveu::loveu: Quote
BlackSheWolf Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 o matko!! jakie ufooo!!! aaaa boje sie!! :D przez was teraz spac nie bede bo jeszcze ufo wyladuje u mnie pod blokiem :( Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 BlackSheWolf napisał(a):o matko!! jakie ufooo!!! aaaa boje sie!! :D przez was teraz spac nie bede bo jeszcze ufo wyladuje u mnie pod blokiem :( Pożyczę Ci Aresa on odstrasza te zielone coś:D Quote
Bewarka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Przybyłam, by odpędzić UFOludków! :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 http://fotozrzut.pl/zdjecia/13174c3d82.jpg Takie ładne kwiatki rosną u Was na łąkach? :-o Fajnie się Aresik prezentuje z nimi. :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ciagle mi wychodzi, że Aliens lądują albo w zbożu, albo pokazują się na niebie... A w W-wie jakoś nikt ich nie widział...:cool1: To niesprawiedliwe... Pzdr. Quote
a_ga.isk Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 http://fotozrzut.pl/zdjecia/7ae25ea995.jpg Enooo ja też chce ufo :P A zamaist tego mam tylko latające całymi dniami nad moim domem samoloty, i gdzie tu sprawiedliwość? Bóóóó Pozdrawiam ^^ Quote
Recommended Posts