ewelinabuck Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 ale mialam do nadrabiania bo dawno mnie tu nie bylo Ares jest jak zwykle piekny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
a_ga.isk Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Helga_psiaki napisał(a):u nas podobnie jest z kąpielą 8-) U mnie też:eviltong: Ale L. normalnie do wody na dworze nie wchodzi :cool1: Raz jako szczeniak przypadkiem wpadła, potem nie umiała wyjść (miała pecha wpaść do zbiornika z spadem) no i musiałam ją wyciągać (wyglądało to komicznie) ale od tego czasu trzyma się od wody z daleka :cool1: Quote
Helga&Ares Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 mój kocha do jeziorka wchodzić... jak był mały to nikt go na siłę nie wpychał i sam spróbował ,polubił. Quote
Helga&Ares Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 royal canin miniature shnauzer :P 8-) karma mojego psiaka :D:D Quote
:: FiGa :: Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Zawsze powtarzam - przeciez ja nie musze wszyskiego rozumieć :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 :evilbat::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: Quote
:: FiGa :: Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 To ja sobie wstawię do ava obroże, albo miske :lol: Quote
Helga&Ares Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name=':: FiGa ::']To ja sobie wstawię do ava obroże, albo miske :lol: wstawiaj, wstawiaj:diabloti: to Twój avatar i Ty decydujesz:razz: napisała evanescence Witam a czy ty się obraziłas może ?? nieeeeeeeee:mad: czemu niby:diabloti: napisał matusz5 Witamyyyy :diabloti::p:phelllołłłłł:loveu::diabloti: Pan Ares dziś zaliczył wizytę u domowego fryzjera, fotki poźniej:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 http://fotozrzut.pl/zdjecia/a7acb218dc.jpg Ale brzydki... :evil_lol: Żart oczywiście, wyglada duzo lepiej niż taki zarosnięty :loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 :mad::mad: to zdjęcie nieciekawe, bo robione byle było, wyjeżdżałam i nie było czasu:lol::lol: obiecuję lepsze niedługo:diabloti: Quote
Rybka_39 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Jaki śliczny psiurek:loveu: Aha i WITAMY:multi: Quote
agaciaaa Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Śliczny Aresik :loveu: tylko troche słabo widać różnice. Quote
Helga&Ares Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 witam Was:multi: wiem, obiecuję lepsze zdjęcia Quote
BBeta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Słabo widać różnice, bo już przed fryzjerem był piękny i nie za bardzo było co poprawiać :cool3: :loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 BBeta napisał(a):Słabo widać różnice, bo już przed fryzjerem był piękny i nie za bardzo było co poprawiać :cool3: :loveu: BBeta, jesteś kochana:loveu: Quote
Martinee Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 http://fotozrzut.pl/zdjecia/a7acb218dc.jpg to jest moj 4 skarb moje słoneczko :) Aresik górą :) Quote
BBeta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Helga_psiaki napisał(a):BBeta, jesteś kochana:loveu: Wiem :diabloti: I szczera ;) Quote
Helga&Ares Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 BBeta napisał(a):Wiem :diabloti: I szczera ;) i fotogeniczna:diabloti: Quote
Recommended Posts