supergoga Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Byłam wczoraj - małe rosna i sa piękne. Perła odważna i Pusia, ot, taka Pusia. Mama odawżna i zadziorka kochana. Mam nadzieję, że Państwo zainteresowani perła przyjadą po sunię w piątek. Quote
chucas Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Byłam wczoraj - małe rosna i sa piękne. Perła odważna i Pusia, ot, taka Pusia. Mama odawżna i zadziorka kochana. Cieszę się ze u nich wszytko w porządku, ja na pewno wybiore się po 17 sierpnia, a jakbyś następnym razem jechała i byłoby wolne miejsce to ja chętnie się zabiorę... Trzymam kciuki za Pusię :loveu: Quote
Lilmo Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Trzymam w takim razie kciuki za to, żeby Perełka jutro szczęśliwie dotarła do swojego domku. I przypominam, że jeszcze 2 ślicznotki czekają na swojego człowieka! Kto je pokocha? :cool3: Quote
chucas Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Czy coś wiadomo czy Perełka pojechała do nowego domku? Quote
Lilmo Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dziś Gdusia miała być w schronisku,więc pewnie będzie wiedziała coś na ten temat :) Quote
Gdusia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Perelka juz w swoim nowym domku jest :multi:Zostala jeszcze mamusia i Pusia Quote
Lilmo Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Gdusia napisał(a):Perelka juz w swoim nowym domku jest :multi:Zostala jeszcze mamusia i Pusia Cudowna wiadomość! :multi::multi::multi: Ruda, Pusia... czas na Was dziewczyny :cool3: Quote
Lilmo Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Wpadłam tylko przypomnieć, że Ruda i Pusia czekają na domki :cool3: Quote
Gdusia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Podnosimy :loveu: do zobaczenia jutro:loveu: Quote
Lilmo Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dziś miałam maile w sprawie maluchów od pewnej pani. Była zainteresowana czarnymi suniami, ale po tym jak dowiedziała się, że są już one w domkach to wygląda na to, że interesuje ją jednak Pusia. Pani pytała o wiele szczegółów, więc podałam jej dane z ogłoszenia. Przypuszczam, że będzie się kontaktować. Pani coś wspominała, że ten pies ma być dla jakiegoś małego dziecka. Proponuję wybadać tą sytuację, żeby nie okazało się, że to ma być żywa maskotka, którą za rok się wyrzuci, gdy już urośnie. Quote
chucas Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 witam po krotkiej przerwie :lol: Bardzo się cieszę, że Perełka już w nowym domku :loveu: A jest jakakolwiek szansa, że zobaczymy zdjęcia z nowym domków szczeniaków ??? A co z adopcją Pusi, ktoś już sprawdził domek, bo jeżeli faktycznie miało być jak pisze Lilmo to lepiej szukać innego domku... A jak Ruda? myślę, ze ją odwiedzę w przyszłym tygodniu i prawdopodobnie już w poniedziałek :lol: Quote
Lilmo Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 No właśnie, są jakieś wieści od dziewczynek? Liczę na to, że obie już w swoich domkach :roll: Quote
Gdusia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Pusia i Ruda niestety caly czas czekaja :(:( Quote
chucas Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Rudzinka i jej córeczka nadal czekają, dzisiaj byłam u suniek i Ruda chciała, zebym tylko była do jej dyspozycji, jak ona sprytnie wślizguje się na kolanka, a potem dumnie na nich siedząc spogląda z góry na inne pieski mając taki błysk w oku, ze to ona jest najlepsza :loveu: ona ma w sobie niesamowity urok, przecudna Rudzinka :loveu: A Pusia moja faworytka najładniejsza z całego miotu (oczywiście to moja subiektywna ocena), a nadal w schronisku, mam nadzieję ze szybciutko znajdzie super domek, bo szkoda aby swoje szczenięce miesiące spędziła w takim miejscu, ona na już potrzebuje kolanek, mizianka i kochającego serca swojego super Pancia lub super Panci, tj. i Ruda :loveu: Quote
Gdusia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No to widac Ruda w 7 niebie bo jej przybrana Pancia ja odwiedzila :):) Quote
supergoga Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Piekne fotki małej Pusi - do ogłoszeń można wymienić. Quote
Gdusia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Mala rosnie jak niewiem co :D Sliczna jestes Pusiu za mamusia :loveu: Quote
Lilmo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jaka piękna panienka! :loveu: I jak jej idzie chodzenie na smyczy? Postaram się jeszcze dzisiaj zrobić nowe ogłoszenia z tymi zdjęciami. Quote
Lilmo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Pusia ma już ode mnie nowe ogłoszenia z najnowszymi zdjęciami na wszystkich stronach,które już wcześniej wymieniałam. Czy udało się zrobić zdjęcia także Rudej? Quote
chucas Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Pusia ma już ode mnie nowe ogłoszenia z najnowszymi zdjęciami na wszystkich stronach,które już wcześniej wymieniałam.Dziękuję Lilmo za pomoc, ja niestety nie mam nowych zdjęć Rudej, ostatnio jak bylam ją odwiedzić zapomniałam wziąć aparatu fotograficznego, ale myslę, że w przyszłym tygodniu pojadę ponownie ją odwiedzić i tym razem mam nadzieję, że nie zapomnę o aparacie ;) Quote
Lilmo Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Super! Bardzo by się przydały dobre zdjęcia, na których widać jaka piękna dziewczyna z naszej Rudej. Może przydałoby się też taki przy człowieku, żeby ukazywało to, że jest niewielką sunią. Quote
Lilmo Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jak tam dziewczyny? :cool3: Mam nadzieję, że Gdusia wkrótce nam przyniesie jakieś dobre wieści :cool3: Quote
chucas Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 No wlaśnie gdusia jak tam sunie się miewają? Byłaś moze z Ruda na spacerku? Ja nie wiem czy uda mnie się w tym tygodniu dotrzeć do Buku, niestety jestem uzależniona od transportu a póki co nie bardzo mam jak zorganizować auto :placz: Quote
Recommended Posts