Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ruda jest przecudna :loveu: Maluchom oczywiście też niczego nie brakuje ( no może poza jakimś kochającym domkiem) ;) Dziękujemy za zdjęcia!

Posted

Maluszki juz widza sa sliczne :loveu: po malutku zaczynaja chodzic.

Mojej mamy znajoma chcialaby przygarnac mala suczke ze schroniska, pokaze jej nasze maluchy :) jak bede cos wiecej wiedziala to dam znac :)

Posted

A jakby nie chciała szczeniolka, pamiętaj Gdusiu o Aurorze. Ona na tymczasie, ale nie powinna być za długo. Maleńka i kochana jest. Taka ratlerkowata. Może nawet mniejsza niż będą te malce.

Posted

Bede pamietac :) Chyba ze Tinke jej przedstawie. Ona nie okreslila czy to ma byc mlody czy stary pies wazne zeby to byla suczka ma do mnie przyjsc i zobaczyc jakie mamy psiaki w schronisku :)

Posted

Zle napisalam mi chodzilo mala czyli w senscie ze mloda ...
Pokaze wszystkie psiaki i pani sama zdecyduje jakiego wezmie. Ona ma starszego synka wiec pewnie bedzie wolala mlodego psiaka zabrac ale kto wie moze spodoba sie Aurorka albo Tinka :)

Posted

Tinka jest młoda, zdrowa, pełna życia, wesoła, super kumpel.
A zwolnione miejsce w hoteliku by się przydało dla kolejnej biedy.

Ale ważne żeby któryś psiak znalazł dom, tym bardziej, że za tydzień prawdopodobnie trafi do nas z Łodzi mały złocisty kudłatek - i co ja z nim zrobię :shake::-(

Posted

Witam
załączam oczekiwane zdjecia maluszków. Jak się w końcu okazało są 3 sunie i 1 piesek.
PANDA - bardzo żywotna sunia i zaczepna, podczas kiedy jej rodzeństwo próbowało spokojnie usnąć albo już spało ona je radośnie podgryzała po uszach , po łapciach wszedzie gdzie się dało - wbrew jej słodkim niewinnym spojrzeniu będzie z niej małyu diabełek :evil_lol:

[IMG]http://img3.imageshack.us/img3/8968/pandatkm.jpg[/IMG]

Posted

PERŁA
sunia, podobnie jak jej siostra Panda żywiołowa dziewczynka, no może nie aż tak jak Pandusia :loveu:
[IMG]http://img37.imageshack.us/img37/2678/pereka.jpg[/IMG]

Posted

PUSIA - sunia, prawdziwa Pusia, wieczny śpioch :evil_lol: słodziutka maluda, jej mordka jest bezbłędna

[IMG]http://img222.imageshack.us/img222/2143/pusiav.jpg[/IMG]

Posted

POKER - piesek, generalnie oaza spokoju, ale tez jak na faceta przystało prawdziwy panikarz - przy wyciąganiu kleszcza była istna wrzawa :diabloti: ale jest naprawdę śliczniutki :lol:
[IMG]http://img205.imageshack.us/img205/6979/pokermjx.jpg[/IMG]

Posted

A ja właśnie chciałam zapytać czy jest szansa, żeby zrobić każdemu maluszkowi zdjęcie :lol: Super, że już są zdjęcia.Wielkie dzięki! To ja takim razie zacznę od jutra ogłaszać maluchy. Czy to może jeszcze za wcześnie?

Posted

[quote name='chucas']zainteresowanym adopcją maluszków moge wysłać więcej zdjęć :lol:[/quote]

A czy ja w takim razie mogę poprosić? Bardzo przydałyby się do ogłoszeń. Im więcej zdjęć tym większa szansa na znalezienie domku. Będę bardzo wdzięczna! Mój mail: [email]m.kaspr@wp.pl[/email]

Posted

Ja mysle ze psiaki szybko znajda domek sa takie slodkie no i sa to szczeniaki .
Mam nadzieje ze ich mamusia niebawem tez znajdzie swojego czlowieka...
Tak na marginesie mi najbardzie spodobala sie perelka poniewaz wyglada indentycznie jak moja :loveu: ktora odeszla ponad rok temu :-(

Posted

"[quote name='Gdusia']Ja mysle ze psiaki szybko znajda domek sa takie slodkie no i sa to szczeniaki .
Mam nadzieje ze ich mamusia niebawem tez znajdzie swojego czlowieka... "

Ja też żywię nadzieję, że maluchy ale i mamuśka ruda znajdzie super kochający domek, ona jest taka spragniona człowieka, dobrego człowieka :lol:

Posted

[quote name='Lilmo']A czy ja w takim razie mogę poprosić? Bardzo przydałyby się do ogłoszeń. Im więcej zdjęć tym większa szansa na znalezienie domku. Będę bardzo wdzięczna! Mój mail: [EMAIL="m.kaspr@wp.pl"]m.kaspr@wp.pl[/EMAIL][/quote]
Zdjęcia już wysłalam :lol:

Posted

Bardzo dziękuję za zdjęcia! Mogę je tutaj powklejać? :)

W takim razie zaczęłam od Pandy.

Ogłoszenia na:

poznan.gumtree.pl
adopcjepsow.org
kokosy.pl
aukcjezwierzat.pl
kupiepsa.pl
eoferty.com.pl
hodowcy.com.pl
interpress.pl
nasipupile.pl
przygarnijzwierzaka.pl
oxl.pl
oglosze.pl
epoznan.pl

Supergoga w ogłoszeniach podałam Twój numer telefonu. Jeżeli zmienić na ten, który zawsze podawany jest w przypadku psiaków z Buku to proszę napisz, tood razu pozmieniam.