Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Był ktoś na obozie z psem w Sitnicy?Ja zamierzam wybrać się za rok,ale chciałabym zobaczyć jakieś foty i opinie.Czy większość osób jest dorosła,czy są też 13latki??Pz ;*

Posted

Dowiedziałam się że pierwszy raz organizują.Naprawdę warto wg mnie!Będzie agility,pt,elementy frisbee,pokoje 2-3 osobowe,wykłady i ogólnie super!Ja jadę za rok,bo w tym roku mam obóz konny.

Posted

Witam:) Pytajcie o co chcecie mamy jeszcze wolne miejsca:) Pozdrawiam serdecznie dogomaniakow:) Część informacji jest na mojej stronie. Naszego prowadzącego trenera, pewnie część z Was doskonale zna - szkoli w Toruniu, w zeszłym roku prowadził zajęcia na Mazurach.

Posted

Już niedługo będzie fotorelacja z obozu, jutro zaczynamy:) Rozkład zajęć jest układany pod oczekiwania i umiejętności uczestników, więc nie odpowiem ile konkretnie godzin czego - to ustalają uczestnicy:)

Posted

Ja założyłam wątek bo chcę za rok jechać :cool3:.A są jakieś fotorelacje i gdzie,albo foty przeszkód,bo muszę zobaczyć czy się nadają dla mojej psiny ona wybredna jest :evil_lol: (tzn.żart)

• 2 weeks later...
  • 7 months later...
Posted

A no nie ma bo nie mam kiedy wybrać fotek z ogromnej ilość, ale za kilka dni ruszy strona, wiec muszę się streścić, a maluchy czasu pochłaniają...