myha Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 mój piesek (10 miesiecy) od wczoraj jest apatyczny tzn .wczoraj rano był jeszcze energiczny. dzisiaj mój TŻ zauwazył ze krwawia mu dziąsła. Ide dzisiaj do weta ale teraz siedze w pracy i bardzo sie martwie. Wydaje mi sie ze rano mógł miec gorączke. jak myslicie co mu jest? Quote
ewtos Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 myha napisał(a):mój piesek (10 miesiecy) od wczoraj jest apatyczny tzn .wczoraj rano był jeszcze energiczny. dzisiaj mój TŻ zauwazył ze krwawia mu dziąsła. Ide dzisiaj do weta ale teraz siedze w pracy i bardzo sie martwie. Wydaje mi sie ze rano mógł miec gorączke. jak myslicie co mu jest? Czy piesek był szczepiony na leptospirozę? Objawy krwawiących dziąseł mogą występować zarówno przy tej chorobie jak i nowotworach śledziony, zapaleniu wątroby.Występują też w chorobach przyzębia ale na to psina jest jeszcze za młoda. Na pewno jest to niepokojące i wymaga wizyty u wet-a i to jak najszybciej. Napisz jak już byłaś i co słychać u pieska. Quote
Recommended Posts